Jump to content

NNightwish

Medlemmer
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

272 :)

Recent Profile Visitors

194 profile views
 1. Gleder meg! Men jeg er ingen rekefant, så klarer meg godt med vente og etterpølser.
 2. Smakte det med brødskive på brødskive?
 3. Hvordan skal dette eventuelt feires?
 4. Broren Richard Attenboroug døde dessverre alt for tidlig. Ekspert på dinosaurer, hvem vet?. Det er jo flere dinosaurer i denne tråden, så kanskje spennende postinger fra juratiden lar seg høre?
 5. Tror ikke BBC jukser. Er det noen som jeg anser som en troverdig TV-kanal så er det BBC og ikke minst David Attenborough som kommenterer dette.
 6. BBC med legenden David Attenborough er definisjonen på gode naturprogrammer. Denne er en klassiker - og jeg ville nok droppet fisketur med disse slangene i naturen.
 7. Hørte jeg noen prate om naturprogrammer? Ser ikke så mye på Animal Planet, men desto oftere på Nat Geo Wild. All respekt for veterinærer, men programmer om dyr som plages ser jeg sjeldent på.
 8. Liker ikke slike vanskelige spørsmål. Usikker på om jeg vet forskjellen på soss eller freak. Og nå er jeg nesten seriøs.
 9. Nils Johan Semb mente Trifon Ivanov så ut som han hadde vært på nattklubb to dager på rad. Jeg vil nok heller si hele uka, men var ganske god til å skyte frispark.
 10. Svensk TV? Høres ut som snobberi for meg. Eller ordet Soss som man sa på 80-tallet. Skremmende utvikling, tror jeg, under tvil. https://www.youtube.com/watch?v=2KODZtjOIPg
 11. Men nå får det være nok. Zzzz.
 12. Hvor Knut Arild Hareide viser hvilken ekspert han er.
 13. Eller de som MÅ til syden i sommer. Etter å ha smittet sine besteforeldre, onkler og tanter, så unner jeg dem mosselukta i nesen i 17 år og evige mareritt med skamfølelelse.
×
×
 • Create New...