Gå til innhold

Mr.Target

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr.Target

  1. Huff ja, men til og med jeg ser at dette blir litt "secondary" nå...blir nok SYM 50 i år også. Fungerer godt den altså, men hadde jo håpet. Nå må vi heller være med på dugnad, er selv i ferd med og avslutte uke nr 2 med hjemmekontor. Blir nok en 3dje også, men det går bra det.
    En hilsen til alle "postere" her inne..."vi står han av"..så fabler vi videre ang forenklet, når alt annet er under kontroll! :-)

     

    • Liker 1
  2. ...og dette var svaret ?

     

    Hei,

    Viser til eposten din nedenfor der du viser til en høring. Det er ikke Stortinget som gjennomfører denne høringen, jeg vil tro det er Samferdselsdepartementet.

     

    Jeg vil anbefale deg å kontakte Samferdselsdepartementet ved avd.dir. Lasse Lager for å få svar på spørsmålet ditt.

     

    Vennlig hilsen

    Trine Hagen
    spesialrådgiver, komitésekretær
    transport- og kommunikasjonskomiteen

    cleardot.gif
  3. Big Ruckus? skrev (12 timer siden):

    Har fulgt diskusjonen fra sidelinja leeenge, men ikke kastet meg frempå. Jeg sendte en statusforespørsel til SD før vinterferien (har barn i skolealder), og fikk til svar at saken fortsatt er til behandling, at videre fremdrift er litt usikker, men at det ventes en avklaring før våren. 

    Våren starter vel formelt sett neste uke, men neppe helt bokstavelig ment ...

    Jeg har ikke fått noe svar på oppfølgingsspørsmål om hvordan man evt. kan få vite om/når forslaget er skrotet.

    Vurderer MC-lappen, men er strengt tatt ikke interessert i annet enn å følge trafikken i oppoverbakke.

    Jeg fikk i min tid høre at dette skulle avklares ila høsten..forrige høst ?

  4. chrgod skrev (10 timer siden):

    Så flott at vi endelig har fått en samferdselsminister som «vil se hele verden»! Da vil dette gå veien!

    Han vil jo løfte blikket ut av andedammen Norge, og se at forenklet tilgang til A1 for de som har B-førerett er godt etablert i mange andre store europeiske land. Ikke minst vil han se at lett mc er et naturlig, klimavennelig transportmiddel for flere hundre millioner mennesker i India, Kina, Korea, Guinea-Bissau og talløse andre asiatiske, søramerikanske og afrikanske land. ? 

    For trafikksikkerhet,  så er det en enorm gevinst i å få ned antallet livsfarlige trafikanter som bruker mobilen. Har enda til gode å se en mopedist eller motorsyklist som sjekker mobilen i fart..

    Tommelen opp for «dei mjuke verdiane» inn i Samferdselsdepartementet.  

    (* Lett Ironi*)

    Har jeg faktisk aldri tenkt på..jækla godt poeng!!

  5. samuels1 skrev (16 timer siden):

    Det jeg mente er at i min alder så ville jeg heller ha kjørt opp på "Full A" siden det ikke er så mye dyrere enn A1 slik det er nå, men det har jeg ikke økonomi til å prioritere selv om jeg har lyst.

    Hvis det kommer en rimlig utgave eventuelt med noen begrensninger, så oppgraderer jeg nok for å kunne føle meg enda tryggere i trafikken, samt ha mulighet til å kjøre på motorvei. Da hadde det også vært litt mer aktuelt å bruke det til pendler-kjøretøy hvis jeg skulle begynne å jobbe utenfor hjembyen min igjen.

    ?

  6. samuels1 skrev (7 timer siden):

    Har vel egentlig nesten mistet håpet selv.....

    Når man nærmer seg 50 (slik som meg), så er det uansett ikke noen vits å kjøre opp på lett-sykkel. Da ville jeg heller ha tatt full A og kunne kjørt hvilken sykkel som helst.

    Har egentlig bare et lite håp om å (lovlig) kunne kjøre litt tryggere i trafikken enn det jeg gjør nå med mopeden min uten at det koster mer enn det smaker.

    Begynner å bli lenge siden jeg "nærmet meg 50" ?, men har bestandig kjørt to-hjuling. For meg er det helt klart vits i og kunne kjøre 125cc kontra 50cc som nå.

  7. samuels1 skrev (På 15.1.2020 den 13.25):

    Selv om det ikke er helt vår enda ifølge kalenderen, er det ikke noen problemer å kjøre for tiden. Startet årets moped sessong for 2 uker siden for min del og har kjørt nesten hver dag så langt i år...

    Det blir nok litt for tøfft herover, må nok vente..men da tipper jeg også jeg kan kjøre 125cc ?

×
×
  • Opprett ny...