Jump to content

D0vendyret

Medlemmer
 • Content Count

  1064
 • Joined

Community Reputation

899 :)

Recent Profile Visitors

4088 profile views
 1. Nei, ved det ene så stopper man, det andre gjør man det ikke. Stopp/ikke stopp Ditt andre avsnitt jeg ikke siterte stemmer dog godt - man får god økonomikjøring og som igjen ikke gir samme resultat ved stopp/ikke stopp.
 2. Har kjørt i mange år og vet også man må kunne telle til noe annet enn det du sier nå (som du bør vite også). Men det er utenfor det det var snakk om - det er ikke stopplengde det er snakk om, men det å unngå å stoppe.
 3. Luke for å unngå stopp har ingenting med sikkerhetsluken å gjøre.
 4. Litt morsomt ord i denne sammenhengen Krever ekstraordinært skiting [+]
 5. Grafikken som var på TV sendingene poker NM
 6. Man hadde kompensasjonsfilmene(20) til og med 3 oktober, ikke ut oktober.
 7. Så da er det altså mulig. Bra at BMW har gjort det mulig, for da vil jeg vel tro det bare er spørsmål om kort tid før de fleste tilbyr dette. (iom to konkurrenter har det)
 8. Finner ingen andre biler enn Tesla som har opptak fra bilens kameraer, men dette bør vel være mulig iom mange biler nå har både 2 og 4 kameraer. Merkelig at det ikke er en slik mulighet (det jeg kan finne ut) idag. Vet noen om det er en mulighet på en eller annen måte, eller må man bare ta til takke med å montere separat kamera for det.
 9. Ennå verre er det når møte(ne) inneholder mer klapping enn innhold. Enkelte skal jo f... meg klappe til alt
 10. Som vil si at det kan stå andre ting der, derfor 'f,eks' - poenget er at man kommer inn i huset og kan stjele uten at andre sensorer går av. Så de kan ikke 'vite' utifra sensorer om at det er reelt eller ikke når de er plassert slik de ble her.
 11. Men her bommet uansett Sector iom sensor som ev kunne ha gitt 'signal' om at det her er ett reelt innbrudd var plassert slik at man lett kunne tatt med f.eks TV uten at denne har slått ut. Syns han svarte godt for seg, men å prøve å bortforklare plassering med at folkene som har montert systemet er 'proffe' blir bare for dumt. Bare flaks for dem at det ikke var ett reelt innbrudd.
 12. De argumenterer med dårlig arbeidsmiljø, men på meg virker det som (utifra det som kommer fram i media) det kun er ledelsen som syns det er dårlig arbeidsmiljø. Sikkert fordi han tørr å si sin mening i litt kvasse ordlag og det takler de ikke. Helt greit at det ikke skal styres fra sponsorer, men det er litt rart at det såkalte arbeidsmiljøet totalt overstyrer likestilling når det kommer til penger.
 13. Spørs hvordan man ser på det 'å stå i veien' det tror jeg. Hvis man f.eks er sammen med noen, så står man ofte å prater med hverandre og da er det lite funksjonelt(høre det den andre sier) å stå etter hverandre kontra ved siden av hverandre. Personlig bryr jeg meg ikke mye om hvor folk står - rulletrappa bringer meg til enden av den uansett. Har jeg det litt travelt, så går jeg og kremter eller lager lyd når jeg vil forbi. Når jeg står så står jeg av og til til siden, andre ganger mer midt i pga jeg tenker på andre ting. Folk kommer uansett forbi hvis de vil, så ser ikke problemet. Tror de færreste står i trappen FOR å sperre.
×
×
 • Create New...