Jump to content

D0vendyret

Medlemmer
 • Content Count

  903
 • Joined

Community Reputation

728 :)

Recent Profile Visitors

3604 profile views
 1. Jeg forstår ikke hvilke tjenester du egentlig mener er så spesielt iom de selger ett produkt der slik "aktivitet" er endel av produktet. Skal f.eks vår ISP ta betaling fra alle appene og programmene vi bruker, bare for at intetnettlinjen gir mulighet for en slik "aktivitet"?
 2. Mulig jeg missforstår her nå, men har du ikke betalt plass på den restauranten når du kjøpte (i)produktet. Du får ikke 'skitne' til gulvet ved å gå til/fra plassen som du har betalt for. Heldigvis har de slike poser man kan dra over skotøyet, flott! - Men hva i .... du får ikke bruke de rene posene du kjøpte hos andre, uten at det betales en avgift til restauranten
 3. Det er ett felt i utkjøringen rett fram - iom du er i en rundkjøring med to felt, så må du skifte felt for å komme deg ut når du ligger i innerste feltet. Det er ingenting i lovverket som sier "skal/må" her - det er kun for trafikkavvikling man kan si at det er lurt å kjøre slik du sier, men det er altså ikke noe man "skal" ihht lovverket. Så nei, du skifter felt og har vikeplikt når du skal ut i ytterste felt. Samt; han blinker ikke på vei inn og det skulle gitt deg ett hint om hvor han skal. Litt mer riktig avstand og mer defensiv kjøring, så hadde det nok vært mye lettere å lese trafikken for deg.
 4. Du gjør feil ved å ligge alt for tett bak og selv om han kunne lagt seg litt mer ut i rundkjøring, så kjører han riktig - det er faktisk plass til deg på innsiden der og det er du som har vikeplikt hvis du vil ut i feltet hans.
 5. Holder på å pusse opp kjeller, så drøyer nok en stund. Stresser ikke, blir mye støv etc over tid, så vil være ferdig med det før innkjøp. Regner med denne har minst like godt signal som min eldre rt-n66u?
 6. Har en eldre Asus-router rt-n66u som jeg har vært meget fornøyd med. Signal fra kjeller og opp i andre etasje med betong-gulv mellom. Men vil nå altså skifte til WIFI 6 og også ha med WPA3. Ser da igjen på Asus og på følgende, men her er vel litt info feil, for selv om det ikke står WPA3, så er det vel det på denne? Krypteringsalgoritme MPPE, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise
 7. De ser ikke mer enn dette. Det sier ingenting om deg, det meste kan endres og fakes på dette. IP kan man kjøre via VPN og user agent kan også endres.
 8. https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/
 9. Det har faktisk gått så langt her at for samme forbrytelse så blir menn dømt hardere enn kvinner
 10. Når det er kvinner/damer som driver/moderere, så blir det personlig kan det virke som. Det er ikke retningslinjene, men følelser som styrer modereringen. Sier ikke alle er slik, men det er noe jeg har merket meg i andre forum også. (KG har jeg ikke vært, foruten å titte innom bare for å se)
 11. Når jeg var barn bodde vi i to forskjellige borettslag. Når jeg flyttet ut så ble det ett par sokkelleiligheter i eneboliger før jeg omsider havnet i annet borettslag. Nå bor jeg i rekkehus, men bodde også i blokk i samme BL. Jeg(vi) har ikke merket mye til lyd - foruten at sokkel kunne gi endel mer lyd faktisk. Men det er nok kun pga naboene, ikke isolering. Selvfølgelig hører man hvis naboen spiller piano, eller driver med noe som lager endel lyd, men det er altså ikke plagsomt så lenge som man tar hensyn. Barnegråt f.eks er en naturlig lyd og det er knapt hørbart her vi bor nå - BL fra 70 tallet - kun murveggen som skiller, ingen isolering. (det jeg vet og kan se) Det er egentlig sykt stille, nesten så man skulle tro at det ikke bor folk rundt deg - så tror nok jeg(vi) har vært heldige. Men får man naboer som bråker så tror jeg det hjelper lite hvor man bor egentlig. (foruten en enebolig jeg erfarte der man kunne høre huseier snakke og hva han(de) sa, selv om de snakker i normalt stemmeleie)
 12. Bodd i borettslag det meste av mitt lange liv og ikke opplevd noe ulempe vedrørende lyd av den grunn.
 13. Hvorfor dra inn det usaklige rasismekortet i dette? Damen har ikke gjort jobben sin og hun blir konfrontert med det av deg, derfor liker hun det ikke og vil prøve å gjøre deg mest mulig ukomfortabel slik at du gir deg/ forsvinner. Da får hun fred og ro til å gjøre ting slik hun ønsker.
 14. Når man ikke tror på seg selv, så er det samme hvordan verden ser ut.
×
×
 • Create New...