Gå til innhold

TomAwsm

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TomAwsm

  1. donwang skrev:

    Det første jeg håper på i gta6 er at karakteren ikke er så UTROLIG "seig" å styre. Skjønner at de går for "realisme" og innlevelse i rockstar sine spill, men oppleves for meg bare unødig treigt og irritrendes å manøvrere. Om de kunne fått arcade følelsen ala Forza Horizon på kjøringen, og mer movement som i elden ring hadde det vært en fornøyelse. Det er et spill, jeg mister ikke immersion av å enkelt kunne bevege meg🤷🏽‍♂️

    Enig med character movement, det er helt klart GTA V sitt svakeste punkt. Men kjøringen er derimot et av de sterkeste IMO.
  2. Har fått i oppgave å finne en gaming-PC til min nevø som er 11 år gammel. Er denne PC'en et godt kjøp i sin prisklasse (8000)?

     

    https://www.elkjop.no/product/gaming/gaming-pc-stasjonar/210395/hp-pavilion-tg01-0815no-stasjonar-gaming-pc

     

    Den er det så vidt jeg kan se - god GPU, god CPU, M.2 SSD, 16 GB RAM - og har ikke sett noe tilsvarende bedre tilbud enda (se f.eks. denne lignende hos Komplett til 1000 mer, selv på tilbud). Men det er nok folk som har mer peiling her enn meg, så jeg ville bare sjekke 🙂

  3.  

    On 12/18/2020 at 12:59 PM, magne.moe said:

    Ekstremt så, hele greia går tilbake til et bilde av han og Obama som så veldig ut som et bilde av Ole brum og Tigger. 
    Pose og karakterer passer temmelig godt.
    672.jpg?width=700&quality=85&auto=format
    Vell ingen forbinder Obama med Tigger siden dette bare var et morsomt meme. 
    Når de prøvde å stoppe det så eskalerte det selvsagt. 

     

    Et strålende eksempel på Streisand-effekten.

    • Liker 1
  4. 1 hour ago, MysticoN said:

    En måte å slite ut arbeidstakere på, får de overhode betalt for å jobbe overtid? Det er en helt annen diskusjon da :)

     

    Så vidt jeg vet har Polen relativt gode arbeidsmiljølover som sikrer dem overtidsbetaling. I USA er det derimot mulig å ha fast lønn uten å ha krav på overtidsbetaling, slik 0laf nevner.

    1 hour ago, 0laf said:


    Det jeg mener de kunne gjort, etter å ha jobbet med Cyberpunk siden 2012, var å sette en dato så langt frem i tid at de var sikre på å bli ferdige, så kunne de eventuelt heller lansere noe tidligere dersom det passet sånn, det ville vært mye hyggeligere enn et spillselskap som alltid utsetter, og aldri leverer til tiden.
     

    I en bransje hvor markedsføring spiller en såpass stor rolle, tror jeg ikke dette er en så enkel løsning som du tror. Men jeg vet ikke nok om verken spillutvikling eller markedsføring til å uttale meg noe mer enn det. 

    • Liker 1
  5. 38 minutes ago, Taurean said:

    Trist verden det har blitt når kjønnet på hovedpersonen i spillet må stå som en stor nyhet. Spill skal ikke dreie seg om politisk korrekthet. Hadde hatt mer av den kjønnsnøytraliserende effekten de var ute etter om de bare lot være å gjøre en nyhet ut av det.

    Quina fra Final Fantasy 9 er kjønnsnøytral. Tenkte aldri over det og brydde meg aldri om det. Er bare en fantasifigur. Spill er spill, virkelighet er virkelighet.

    Jeg skjønner at du ikke bryr deg om noe som ikke angår deg, men for de som faktisk er transpersoner er nok dette en velkommen nyhet. 

    • Liker 6
  6.  

     

    Har gamerpc, (snip) men spiller ikke på pc

     

    O... kay...?

    Jeg bruker den til redigering av video, derfor trenger jeg kraftig "gaming" pc, bare til oppklaring. Gaming pc = kraftig pc med bra grafikkort som du vet

    Sorry, dette bare fascinerte meg litt.

     

    Blir den klassifisert som en "Gaming PC" kun basert på specs/GPU? Hvorfor kalle den det hvis du ikke bruker den til gaming?

     

    Siden du allikevel har den, er det ikke da fullt mulig for deg å bruke den til et spill som kun er utgitt på PC? Bare å koble til en kontroller, så fungerer den jo akkurat som en konsoll (hvis det er mus/tastatur du ikke liker).

    • Liker 3
  7. Det må nok komme på plass langt flere "hubber" som flytter innholdet og serverparkene nærmere sluttbruker, og ikke minst så må nok generell latency og båndbredde fremdeles forbedres endel før dette blir helt tipp-topp. Men er jo mulig Google har funnet på noe smart her som forsøker å komme seg rundt flere av disse begrensingene så får vi jo se hvor godt det fungerer i praksis.

    "Negative latency"  :rofl:

×
×
  • Opprett ny...