Jump to content

Mysil Bergsprekken

Medlemmer
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Allerede faktisk.. en alpha versjon av et spill er allerede en lagg fest. Dette må være det dummeste jeg har lest i dag. Ingen laggfest her. Har aldri sett fps under 70 her heller. Noen plasser går den over 150fps.
  2. Ikke sammenlign det med elite dangerous..Og du får aldri utforsket de millionene uansett. det er ikke engang et spill iforhold til star citizen. Anbefaler deg å sjekke det ut. gå inn på star map å se litt f.eks. og youtube.
  3. Noen plasser bikker jeg 150fps, sikkert mer med alt på ultra. Se litt og hør litt på teamet som lager dette spillet før dere dømmer. Jeg tror de gjennomfører og vel så det. Det vil ta tid, så det passer ikke for dem uten tålmodighetssalven. Men i de siste updates har det skjedd mye. Og ser frem til de neste. Jeg skal heie dette spillet i mål. En skam å sammenligne dette med noen andre spill. Dette er på et annet nivå. just sayin.
  4. For et spill, og alt du får bare for noen få hundre. Alt kan utforskes. Nydelig spill. Og du, motta 5000 uec, ingame ved bruk av referral code under registrering : STAR-WHVT-HV9T Det kommer godt med for deg og meg Kart: >>https://robertsspaceindustries.com/starmap<< Galaxen "Sol" er våres. Med planetene. Og etterhvert vil det blir mulighet for å lande i noen av storbyene vi har på jorden. Hvem vet hvor stort det kan bli, ettersom sjefen selv sier det er et Live Online Game. Og han sa så lenge det vil bo folk i universet vil de alltid komme med en update hvem 3.mnd. Fantastisk. Spillet er offentlig i gang da de er ferdig med server meshing, og da vil de slutte med resets etter hver update. God Jul. "It will be a game like no other"
×
×
  • Create New...