Jump to content

Knetten82x

Medlemmer
 • Content Count

  363
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

127 :)

Recent Profile Visitors

1348 profile views
 1. Men ea vil vell miste alle navnene som er registrert hos fifa via spiller organsjonen fifapro? Altså, vil EA fremover ha Haaland mbappe, osv osv så må dei ha avtaler med dei personlig eller klubbenene deres. Eller tar eg feil? Fifa eier jo rettighetene på navnene.
 2. Glad eg ikke liker slike fantasi spill som dette.
 3. Nå var vel dette lagt opp slik at om en bruker ikke logget inn på tjenesten så skulle Sony varsle etter en gitt tid. Og så, om bruker freldeles ikke logger inn etter en ny periode så skal abonnementet automatisk avsluttes. Siden dette ble bestemt i midten av april eller noe slik, og siden det var noe som skulle implementeres litt fram i tid, samt at det er en viss periode etter varsel til at konto stenges, så har jeg litt vanskelig for å tro at denne ordningen allerede har ført til noen millioner avsluttede abonnementer. Ellers har jeg enda mindre tro på at noen kansellerer noen av dagens tjenester for å gjøre seg klare til de nye som kommer. Jeg ser ingen som helst grunn til å gjøre det. Hvem vet, det blir uansett synsing. Det som ikke er synsing er at noen millioner brukere har avsluttet sine abonnement, og det er i seg selv et mer dramatisk tall enn antall solgte PS5, når man først ska se på tallene i denne rapporten. PS5 salg kan forklares med at folk ikke har fått tak i ny konsoll, abonnementsfall betyr at eksisterende brukere som har PSX ikke lenger har abonnement, uansett årsak. Når jeg skrev et større problem så mente jeg ikke noe mer enn akkurat det, større enn, ikke et kjempeproblem... Sony har fremdeles mange betalende kunder, så slapp av, det er ikke noe angrep på din guddommelige platform. Dei har mistet 300k abonnenter. Har du lest artikkelen? Millioner?
 4. Hangar 13 måtte nylig skrote digert spillprosjekt. Volt hadde allerede kostet 450 millioner da 2K satte ned foten » Kansje på tide å sette ned prisene på spill. Tydeligvis for mye penger når man kaster 450 millioner i bosset.
 5. Hei. Kan eg spørre hvor gammel du er? Siden du går rundt med ett slikt profilbilde som du gjør.
 6. Lol. Svenskene klarer ikke å lage spill så må kjøpe opp dei gode?
 7. 2 billioner? Antar du mener 2 milliarder, og ikke 2 tusen milliarder. 2 BILLION DOLLAR tjener fifa via fut hvert eneste år.
 8. Lite smarte folk på twitter Og i dette kommentarfeltet.. 🙄 Stemmer. Dei fleste spring etter bjella fra msm og klarer ikke å tenke sjøl. 🤦‍♂️ Når til og med Nyland går ut å sier at dei har utrolig mange biolabber i Ukraina. Så skriv vestlige medier at Russland driv med propaganda. Og sauene trur media sjøl om andre medier viser film av Den amerikanske krigs dronninga sier det rett ut i kongressen. Det er flaut hvor lite folk kan tenke sjøl. Både ute i verden og her inne på dette feltet som du sier. P.S Hva kaller man hvite mennesker fra Ukraina som har drept 14000 russere og øst ukrainere siden 2014? Nazister!
 9. Akkurat det med oppstillinga er ganske vanleg å gjere i beslagssaker. Ofte for å gi ei heilheitleg oversikt slik at retten ved bevisføring får eit visuelt inntrykk av størrelsen på beslaget som ein ofte mister om det blir lagt fram er mange bilete der kanskje nokre av bileta viser den same tingen frå fleire vinklar. Bildet liknar mykje på tilsvarande bilete som politiet tek ved våpenbeslag eller narkotikabeslag. Den grøne parykken er snodig ja. Det er mulig den låg på senga frå før, men det ser veldig ut som at den er dandert for bildetakinga. Jeg kan se for meg at den er planta der for å knytte ny-nazister med woke-bevegelsen, noe som i seg selv er absurd, men som kanskje en del mindre opplyste folk svelger. "Sjekk, de regnbue-folka som kjemper for homofiles rettigheter er egentlig nazier, og fortjener å bura inne". Go woke go broke
 10. Er ikke dette ei spillside? Neida ingen nynazister og biolaber i Ukraina. Verdens snilleste land!
×
×
 • Create New...