Gå til innhold

Amriden

Medlemmer
  • Innlegg

    728
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Amriden

  1. IP-67 betyr at den tåler vann og støv bedre en andre telefoner. Merk at dette ikke gjør at den nødvendigvis tåler mer støt og slag en andre telefoner. Har selv tatt flere bilder under vann med denne, og telefonen er like fin etterpå.

     

    Wet fingertracking gjør at du lettere kan betjene telefonen med våte fingre. Har selv testet dette på Active i boblebadet, og det fungerer knall.

     

    Barometeret har jeg ikke testet ut. Men mulig at det finnes applikasjoner som kan utnytte dette.

  2. Når man først går til det skrittet å kjøpe et Appleprodukt så godtar man å betale ekstrem overpris for et produkt slik at man kan fylle opp lommeboken til Steve Jobs. Etterpå så må man betale akkurat det Steve Jobs forlanger for tjenester og tilbehør, og man kan ikke gjøre mer med sitt produkt en det Steve Jobs har definert at du kan gjøre. Kan man ikke leve med det så burde man ikke kjøpe et Appleprodukt.

     

    Dette er satt på spissen, men faktisk skremmende nære sannheten.

    Ikke i nærheten engang, innlegget ditt er bare skremmende dumt...

     

    Istedenfor å beskylde om dumskap så kan du vel klare å si hvorfor dette ikke er i nærheten. Å bare slenge ut korte kommentarer som dette faller på sin egen urimelighet.

    • Liker 6
  3. Virker som trådstarter erveldig opptatt av hvor "stor" kunde han er hos Komplett. Hvis dette er noe som ofte blir poengtert i kontakt med kundeservice, så er det oppskriften på å få en dårligere service.

     

    Kan vel også nevne at å ha lagt ordre hos komplett for 100-200k ikke gjør deg til noen stor kunde. De bruker vel ca 30 min på å dra inn tilsvarende omsetning.

  4. Her ser dere ett bra eksempel på hvorfor tollgrensen bør settes til 0,- og ikke økes fra 200,- til 1000,-

     

    Herregud for et latterlig utsagn. Syns det er direkte dumsnillt av norske myndigheter at grensen er så høy som 200 en gang.

     

    Er utrolig bittert for norske butikker å konkurere med utenlandste som slipper å betale norsk MVA og dermed automatisk er 25% billigere. Kan ikke være lett for f.eks platekompaniet å selge CD til 160 kr med 25% mva, når jeg ved noen tastetrykk kan bestille samme plate fra utlandet og slippe å betale mva.

×
×
  • Opprett ny...