Jump to content

Lille Ørn

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 :)
  1. Litt lengre nede i artikkelen står også: "Dette kan ha med kjøremønster å gjøre. Elbiler brukes mye i forbindelse med kjøring til jobb, og småkjøring i urbane strøk. Begge deler innebærer høyere skaderisiko enn langtur." og "Ifølge Fremtind har elbilister ikke mer skyld i skade enn andre sjåfører. - Når vi ser på ansvar/skyld i forbindelse skader så er den tilnærmet lik på alle de fire vanligste drivstofftypene, sier Rudi."
  2. Svaret står egentlig i artikkelen: "For Tesla spiller også størrelsen på bilen inn, siden svært mange skader er typiske parkeringshusskader, med oppskrapinger i støtfanger/skjerm/side, sier han." Spesielt på de tidligste Model S'ene var ryggekamera og sensorer rundt bilen litt for dårlig i forhold størrelsen, så det var ofte vanskelig å beregne hvor du hadde bilen (jeg snakker av erfaring). Litt rart også at linken sier 92% mens overskriften sier 64%. Har det vært en oppdatering av artikkelen?
  3. Alt jeg har vært borti av skolesystemer hittil har bygget på Microsofts skytjenester. Hvorfor er det kun Apple og Google som blir nevnt?
×
×
  • Create New...