Gå til innhold

Mio

Medlemmer
  • Innlegg

    1 128
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mio

  1. Jeg måtte reinstallere windows og trodde at karakterene mine og settings var savet i steam folderen som alle andre steam spillene jeg har er.

    Så jeg tok en kopi av steam folderen før reinstall av windows.

    Når jeg skulle spille Borderlands igjen da var alle chars borte.Så Saved games her er vel som noen sier i "my documents" litt kjipt, men jeg var "bare" på lvl 30 enda.

    Så husk "my documents" mappen før dere reinstallerer windows.Er jo også kjedelig hvis du er lvl 50 og har UBER våpen, og harddsiken din plutselig skulle ryke.Er jo en del timer man legger bak det spillet her for å bli "kar" :)

    greit å sjekke ut sånt før man installerer win på nytt, men det tenkte jeg ikke så nøye over..hehe

  2. Heisann!

     

    Kjøpte meg Roccat Kone v.2 på Digitalimpuls.

    Vet ikke om denne er noe bedre.Men de som jobbet på Digital nevnte at de hadde fått inn en del klager på den første Roccat musen de solgte.men versjon 2 av den skulle visst være bedre sa de.De hadde ikke fått noen klager på den mente dem.

    Et problem jeg har hatt er at noen spill har fryst når jeg endrer innstilliger på mouse sensitivity i spill.Jeg hadde Logitech G3 før denne musen, og kan ikke si at jeg merker så stor forskjell fra Roccat og G3 at det er verdt å gi 600,- for det.

    Men nå har jeg i hvertfall en ny god mus og en i reserve ;)

  3. Den begynte å installere fra steam her også, men jeg leste via steam sitt forum at du kunne stoppe downloaden og cleare content eller noe,så det fungerte med diskene her til slutt.

    MEN...jeg surret med installeringen, og etter at jeg var ferdig med den klikket jeg på spillet i steam, men det skjedde ikke noe.Det kom heller ikke opp noen beskjed om at noe var feil etc etc..

    Jeg fikk hverken startet cod2 sp eller mp nå.

    Må spillet kontakte steam eller noe for "godkjenning" før man får spilt single player delen? jeg kan svært lite om steam her ;)

  4. Tatt fra komplett:

     

    "Er fornøyd med TV alt i alt bra pris fra Komplett, og ingen klage til Komplett. MEN før du kjøper TV`en sjekk dette: Pratet med Samsung Norge Suport pga jeg sliter med å få de fullverdige HDkanalene til å fungere.. Kjøpe du TV og skal bruke den til bruk utenfor Canal Digital eller GET sitt frekvens ja da sliter du endel med denne TV`en..

     

    Det er sån att TV`en er best på de frekvensene samsung har instilt den til.. altså feks vis ditt boretslaget eller ditt hus har kabelnettverk som levere kanaler over frekvensen som TV`en er instilt til ja da må du regne med hakking og kutt i bilde og lyd.

     

    Samsung Norge sa selv at denne modellen er instilt til en frekvens som er egnet BEST!! til Canal Digital eller GET! Så sier jeg "hvorfor ikke informerer dere ikke kunden at TV`en er best til det og at vis boretslaget har eget kabelnettverk så må dere kjøpe en annen TV.." "Det hadde dem ikke resurser til nå i etterkant"

     

    Altså har du Canal Digital eller GET som kabel levandør da er TV klokkeklar, men hvis du ikke har det.. Så kan du bare glømme denne TV`en!

     

    OBS du kan redigere frekvensen manuelt, men ifølge teknikeren for kabelnettverket mitt sier han att utenfor de eksakte frekvensene greier TV`en såvidt å håndtere MPEG2 formatet og i hvertfall ikke MPEG4 format. Han kalte det en typisk Samsung "Bugs" "

     

     

    -------------------------------------------------------------------------------------------

     

    Er det noen av dere som har denne tv'n som har det problemet her nå?

  5. Anbefaller LE40B535 på det sterkeste....

     

     

    Jeg har også lyst på denne.

    Har et budsjett på max 7000,- spurte på Elkjøp i sta hva de mente om denne tv'n.han sa det var den billigste modellen fra Samsung og ville heller selge meg en TV fra LG (husker ikke modellen) men den kostet 9995,-

    Jeg har en Amoi 32" LCD-TV HD-Ready som jeg ga 13.294,- for den 26.06.06

    Jeg kan null og nix om Tv apparater, men vil gjerne kjøre filmene jeg har i 1080.

    Men er redd for å kjøpe katta i sekken.Vil det være en stor oppgradering fra 720p til 1080p? og vil det være verdt pengene for en filmfreak når jeg allerede har en 720p tv :)?

     

     

    Det han på Elkjøp sa om LG tv'n versus Samsung LE40B535 var at LG'n hadde nyere teknologi og var 100HZ

    Så vidt jeg har fått med meg så trenger man vel ikke 100hz tv for å få et supert bilde på BluRay?

  6. Hei!

     

    Tenkte jeg nå skulle poste her ang problemet jeg har når jeg bytter driver til skjermkortet mitt.Heg kjøpte et sapphire Radeon 4870X2 kort, men hver gang jeg uninstaller skjermdriveren og skal installere en ny en,så får jeg bluescreen etter at jeg har avinstallert og windows kommer til dekstoppen.Den kommer så langt at ruten med "windows found new hardware VGA card" poff så kommer bluescreen opp.Jeg har installert winXP 2 ganger, men hver måned det kommer ny ATI driver og jeg skal reinstallere,så skjer dette..

    Er det noen som vet hva dette kan kommer av?

    Av Hardware har jeg:

     

    Asus P5E Hovedkort

    Sapphire Radeon 4870 X2

    Corshair 2X2GB Minne

    3 SATA Harddisker

     

     

    Før dette kortet hadde jeg 8800GTX med null problemer av driverbytte.Har også hatt ATI kort før,men aldri fått bluescreen når jeg skal bytte driver.

  7. Jeg fikk Rockband som jeg hadde bestilt fra Ebay i dag.

    Betalte 1700 for det inkl frakt. hvorav 331,- var for tolling her i Norge.

    Så den egentlige prisen med frakt var 1460 eller noe rundt der.Kan ikke si jeg kan klage akkurat :)Tok 9 dager fra jeg bestilte til jeg fikk det her i Norge.

  8. Er det slik at ALLE playstation 3 er sonefrie (kan spille US Rockband)? for jeg leser noen steder at folk skriver "din PS3 MÅ være sonefri for å spille Rockband fra US"

    Jeg tenker da på den PS3 konsollen med 40GB (billigste utgaven)

     

    edit:

     

    Fant dette: http://www.ps3forum.no/forum/showthread.ph...index.html?amp;

     

    Men kan man være 100% sikker hvis man bestiller Rockband fra US at det vil virke på en PS3 konsoll som er kjøpt i Norge da?

    Beste er vel uansett å vente, men jeg har aldri hatt tålmodighet når det er noe jeg virkelig har lyst på.

  9. Har tenkt litt på å kjøpe meg en PS3 og bestille rockband fra USA selv, men har aldri kjøpt noe fra USA selv og vet ikke helt hvilke "butikker" som er greie å kjøpe i fra.Går det ikke ann å bestille fra www.rockbandstore.com ? står i hvertfall at de sender international der.

    Problemet er at jeg har en Xbox,Wii og 360 fra før.blir jo rene konsoll leiligheten her.

    Har uansett lyst på en Blu-ray spiller,så en PS3 da er jo egentlig ikke så dumt kjøp uansett :)

  10. Hvor har du info fra at det vil koste 1800,- her i Norge? altså..jeg tviler ikke, men når jeg pratet med de på EB games her jeg bor så tippet de rundt 1200,- jeg hadde selv håpet det ikke skulle overstige 1500,- men trommer,mic og gitar pluss selve spillet...det virker jo enormt mye i en pakke som skal selges til oss Nordmenn,så rundt 2000,- for denne pakken har faktisk streifet meg oxo.

  11. Hei!

     

    PC-en til samboeren min har oppført seg litt rart i det siste.

    Jeg satt og spilte TF2 her om dagen og plutselig begynte den å ule/pipe akkurat som en alarm.Jeg restartet den og den kom inn i windows.Det var lenge siden det var reinstallert windows på denne PC-en,så jeg tok en fresh install.

    Men etter at jeg gikk inn på windows update og tok alle hotfixes og xp updates etter install av win,så klarte ikke PC-en og komme lenger enn til desktoppen og loadet noen få ikoner før den rebootet gang etter gang etter gang.jeg kom ikke lenger enn at jeg så desktoppen 15 sec før den rebootet igjen.

    Jeg reinstallerte windows igjen, men denne gangen oppdaterte jeg ikke windows over win update og den virket stabil.Jeg prøvde å spille litt igjen og etter 15 min begynte "alarmen" og pipe igjen.hva i huleste kan dette være?

     

    Jeg har altså 2 pc'r som har stått og rebootet og rebootet etter windows update nå (har et annet innlegg og den andre PC-en her)

    Den PC-en jeg sitter på nå holder seg stabil nå i hvertfall (har ikke oppdatert den over win update enda)

    PC-en til samboeren har vært veldig stabil før denne alarmen har begynt å ule etter at jeg spilt litt.

     

    Hardware på denne PC-en:

     

    ABIT AN8 32X

    Club 3D ATI X1900XT

    2GB Minne

     

    Håper noen kan gi meg litt tips om hva jeg kan prøve og gjøre her :)

     

    God helg til alle!

  12. Hei!

     

    Jeg har fått et problem på min pc som jeg ikke har den fjernesete anelse om hva kan komme av.Det startet vel Tirsdag 19/02 at jeg satt og skulle prøve å konvertere mkv filer til wmv og jeg lastet ned win media player 11 og windows media encoder.Jeg fikk ikke bruk for dette og avinstallerte programvaren og rebootet.Når den skulle inn i windows igjen da,så rebootet den 8 ganger før den kom endelig inn i windows.Før den kom inn kom den bare til desktoppen (loadet ikke ikonene engang) før den rebootet på nytt.

    Jeg trodde det hjalp med en reinstall av windows og gjorde det.Etter en fresh install tok jeg 5 rebooter og maskinen kom inn i windows alle gangene.Men når jeg tok og installerte alle driver og oppdaterte via windows update kom problemet tilbake.Den rebooter 7-8 ganger før den endelig klarer å komme seg inn i windows.

    Jeg trodde dette kunne være biosen og tok ut batteriet for å resette den, men da bootet den ikke i det hele tatt (bare viftene som gikk og surra) så jeg har sendt inn hovedkortet til Digitalimpuls for å få sjekket det.

    For meg så virker det som at det er windows update som forårsaker dette, men andre mener det er veldig rart om det skulle være det.

    PC-en var rockstabil i 4 mnd før dette problemet kom.

     

    Av hardware har jeg:

     

    Asus P5E

    Club 3D 8800GTX

    Intel Dual Core 3Ghz

    2GB pc 8500 minne

     

    Håper noen kan hjelpe meg med gode svar,da jeg er veldig fortvilet nå.

    Når ikke en windows reinstall og win update fikser det,så er det rart.

    Er bare så merkelig at når den først kommer inn i windows, så er den rock stabil og kan stå på i flere dager før jeg slår den av.

     

    God helg til alle :)

     

    Mio

  13. Chipset på hovedkort kan vel ha noe å si på spillytelsen tror jeg.

    Om du velger AMD eller Intel er vel et fett...begge er vel gode til spill (har selv både AMD og Intel og er fornøyd med begge)

    XP er Windows..du har windows xp home og professional.

    Windows XP støtter ikke DX10. (det er det kun windows vista som gjør)

  14. Har det samme problemet som deg.

    Vet ikke hva dette kommer av, men jeg har kun det problemer med FPS i COD4 når det kommer til multiplayer delen av spillet.Når jeg reinstallerer skjermkort driveren så får jeg bra FPS igjen, men når jeg spiller andre spill og skal prøve COD4 igjen,så får jeg elendig FPS på nytt...så må jeg igjen reinstallere skjermkort driveren.

    Mitt skjermkort er Club 3D 8800GTX

  15. Jeg vet ikke hva problemet er for noe her, og har heller ikke fått svar på det fra Nextgentel.

    Har hatt det nå 1mnd tror jeg.Jeg har ringt og ringt og mast om de må ordne dette nå og i dag fikk jeg beskjed om at de skal (koble meg om) på sentralen den 04.12 så håper det går i orden da :)

    Har hatt nextegenl i nesten 5 år og har vært veldig fornøyd med dem.Men nå i det siste skal jeg være ærlig og si at det har vært en del problemer med nedetid,dårlig hastighet etc.Håper bare de klarer å ordne det slik at man får det man faktisk betaler for.

  16. Hei alle!

     

    Jeg har et problem med min Nextgentel 20/1 linje som jeg nå lurer på om dere kan ha noen ideer til hva kan være.

    Jeg har som sagt ADSL2+ 20/1 linjen fra dem og har hatt den siden januar i fjor.I begynelsen falt linjen ut 5-6 ganger i løpet av en mnd (var normalt i følge en på support hos ngt) linjen min har som regel synket seg opp mot 10/1 ca, noe jeg egentlig er fornøyd med med tanke på at jeg bor ca 2km fra sentralen.

    Men nå i det siste får jeg helt elendig nedlastningshastiget fra alt jeg henter i fra, dvs steam,windows update, alt av speedtester.jeg har sittet i tlf med supportere fra ngt i ganske mange timer til sammen nå uten av vi har funnet ut av problemet.jeg ligger normalt på 200-300 kb/sec når jeg laster ned enkelt filer fra FTP etc nå (før gikk det på 1100kb/sec fra samme FTP og sider jeg har lastet ned filer i fra)

    Det eneste jeg får max speed i fra er via torrents når jeg kobler meg opp til 40-60 seedere.

    Men hvorfor får jeg max speed fra torrents og ikke via en enkel linje som jeg henter i fra? enda jeg vet at det stedet jeg henter i fra har nok båndbredde til at jeg kan hente på max hastighet?

    Ingen på support hos NGT vet hva det kan komme av, jeg har skrudd av alt av brannmurer og virus program uten av det hjelper noe.Ser på graph måleren til DU meteret mitt at hastigheten går opp og ned fra 100-300kb/sec.

    Dette har vart nå i 3 uker og har aldri vært sånn før.jeg har reinstallert windfows, jeg har prøvd på 2 forskjellige pc'r med bare modemet tilbkolet en pc, men ingenting hjelper.

    Det som irriterer er at de trodde det var modemet mitt som var ødelagt,så de sendte meg et nytt et og det hjalp ingenting.Men det er igjen jeg som må betale for frakten når jeg må levere tilbake det modemet de sendte meg.

    Jeg har fått tilsendt et nytt modem fra de før, og da måtte jeg også betale for frakten tilbake når de forlangte det gamle modemet tilbake.

    Jeg synes bare det er feil at jeg må betale for frakten tilbake for ting de sender meg som igjen ikke løser problemet jeg har med denne linjen.det er ikke mye penger, men det er prinsippet.Jeg har ingen aning på hvor mange hundre kroner jeg har brukt fra mobilen min når jeg har ringt dem.Jeg vet heller ikke hva det hastighets problemet som har oppstått nå i det siste kommer av.Men regningene er de flinke til å påminne meg om at jeg skal betale.

    Jeg vurderer sterkt og bytte ADSL levenrandør nå.

     

    Med hilsen fortvilet ngt bruker.

  17. Jeg sliter med samme problemet som Bruno gjør/gjorde..

    Når jeg går inn i Multiplayer delen av COD4 så hakker musemarkøren min som bare rakkern, og FPS'n går fra 10-40

    Singleplayer delen er helt fin og alt virker som det skal.

    Det er kun COD4 Multiplayer det hakker i og FPS'n går opp og ned som en jojo.

    Jeg har prøvd å skru av brannmuren i xp, men det hjalp ingenting.

    Alle forslag og ideer til hva dette kan være mottas med stor takk! :)

     

    Sitter med:

     

    8800 GTX

    3Ghz Dual Core og 2GB ram.

    Alle driverne jeg bruker er nye.

     

     

    edit:

     

    Når jeg gikk inn i multiplayer nå,så har jeg 1-5 FPS.Jeg klarer så vidt å endre oppløsning og komme meg ut av spillet fordi det hakker så j....

    Må være noe av det snodigste jeg har opplevd ved et spill.I hvertfall når singleplayer fungerer helt 100%

    Til og med menyen i Multiplayer delen har jeg 1-5 FPS i nå.

     

    Det er noe herk....

    Skal si fra til deg hvis jeg finner ut hvordan jeg fikser det :roll:

     

     

     

    Tenkte jeg bare skulle si i fra at det var driveren som gjorde feilen.

    Når jeg installerte den nyes WHQL driveren fra nvidia så forsvant fps problemet.

    Eneste jeg sliter med nå er å connecte til enkelte servere, men det problemet er jeg ikke alene om etter hva jeg har skjønt :)

  18. Jeg sliter med samme problemet som Bruno gjør/gjorde..

    Når jeg går inn i Multiplayer delen av COD4 så hakker musemarkøren min som bare rakkern, og FPS'n går fra 10-40

    Singleplayer delen er helt fin og alt virker som det skal.

    Det er kun COD4 Multiplayer det hakker i og FPS'n går opp og ned som en jojo.

    Jeg har prøvd å skru av brannmuren i xp, men det hjalp ingenting.

    Alle forslag og ideer til hva dette kan være mottas med stor takk! :)

     

    Sitter med:

     

    8800 GTX

    3Ghz Dual Core og 2GB ram.

    Alle driverne jeg bruker er nye.

     

     

    edit:

     

    Når jeg gikk inn i multiplayer nå,så har jeg 1-5 FPS.Jeg klarer så vidt å endre oppløsning og komme meg ut av spillet fordi det hakker så j....

    Må være noe av det snodigste jeg har opplevd ved et spill.I hvertfall når singleplayer fungerer helt 100%

    Til og med menyen i Multiplayer delen har jeg 1-5 FPS i nå.

×
×
  • Opprett ny...