Gå til innhold

Heli

Medlemmer
 • Innlegg

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Heli

 1. Før var det vanskelig å komme seg offshore på dekk/boredekk utan brønnteknikk, men no i seinare tid har eg opplevd at enkelte kjem seg offshore utan, men eg vil anbefale å ta dei andre kursa du har ramsa opp samt vurdere søk og redning, HLO og MOB kurs.

  Så vil du nok ikkje komme deg på boredekk med det første, du begynde stort sett som dekksarbeider, brannvakt eller cut&clean og etterkvart kan det være du får mulighet til turar på boredekk, men det kan ta fleire år. Søk først og fremst hos bemanningsbyrå som fks personalhuset, hytech, rtc osv, er nok der du har størst sjans til å få deg ein tur. 

  Ellers er det ein svært ustabil bransje, eg har kollegaer som har blitt oppsagt 3-4 gongar på 10 år, og det er mangen som satsar mykje pengar på kurs osv som aldri kjem seg offshore. 

 2. Hadde eg vært i din situasjon så ville eg ha solgt bilen og casha ut billånet. deretter kjøpt en rimeligare  bil helst utan lån om det lar seg gjøre. Då sparar du nok ein del i forsikringskostnad i tillegg. bygg opp buffer til 50k, når ein har både bil og hus/leilighet så er det mykje som kan gå i stykker og må fiksast/kjøpast nytt samtidig, då ryke 1000 lappane fort! (snakkar her om eigen erfaring). Så hadde eg begynt sparing i fond

 3. Opplevde dette sjølv, og ja, det er mest sannsynlig for mangen forsøk på inntasting av feil passord som er årsaken til at kontoen din er blitt stengt. Berre å ringe nordnet i morgon tidlig, så opna dei den opp til deg. Forøvrig burde nordnet endre denne beskjeden om at "kontoen ikke finnes" då dette er veldig missvisande.

   

×
×
 • Opprett ny...