Gå til innhold

Kule18

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kule18

  1. Hei. Hudlegen sa at jeg hadde kjønnsvorter. Da har jeg hatt synlig hvertfall i 6 månder. Men min kjæreste har ikke fått enda. Hvis hun skulle fått, hadde hun fått innen 6 månder? Hun har ingen tegn på kjønnsvorter. Hudlegen sa det går over. men på nette står det folk som får tilbakefall? Har fått aldaara. Hudlegen mente at kroppen dreper viruset iløpet av 1 år. men må nett står mye forkejllig? Alle får symptomer innen 6 månder? hvis ikke så får dem ikke noen symptomer`?

     

     

     

     

    Erfaringer? noen? 

    Hvor lang tid før de oppsto og ble borte igjen ?

     

    med behandling?

  2. Avhenger av den lokale fylkesmanns ressurser. Regn med noen måneder ettersom det først forsøkes postforkynning, så stevnevitneforkynning, og så treffes det vedtak med tre ukers klagefrist. Skilsmissebevilling gis ikke før klagefristen er ute.Skifteoppgjøret blir som alle andre ekteskap - felleseiet deles likt mellom ektefellene, det den ene eide på tidspunktet ekteskapet ble inngått kan som hovedregel holdes utenfor.

     

     

     

     

     

     

    Noen måneder? Alt skal ta tid i dette landet. Først 1års Separasjonstid også noen månder til. Så unødvendig!

     

     

     

    Har du link på shifte oppgjør skjema?

  3. Hei folkens.

     

    Separasjonstid er oppfylt i august. Men hun kommer til å nekte å signere/bruke tid. Hvor lang tid tar det å få skyld i boks uten andres samtykke.?

     

     

    Vedkommende hadde ingen inntekt og har ikke bidratt med noe øknomisk eller hjemme. Hvordan blir shifte oppgjør? Hun har ikke rett på noe? Jeg har tjent og betalt alt selv.

×
×
  • Opprett ny...