Gå til innhold

KimmiK

Medlemmer
  • Innlegg

    796
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KimmiK

  1. Av egen erfaring, kan jeg anbefale Shure sine in-ear monitors.

    Jeg har vært gjennom en drøss headset/in-ear og sitter nå med Shure SE535; de er helt overlegne alt annet jeg har prøvd.

    Skal man opp i de prisklassene som det er snakk om her, er det få som kan slå Shure sin kvalitet på både lyd og konstruksjon.

    Jeg vil til og med gå så langt å si at Shure SE425 nok vil gi både bedre lyd og konstruksjon enn disse fra Bose - i tillegg er de noen hundrelapper billigere.

    :)

    • Liker 3
  2. Jeg får 1500Mhz på luft med mitt 980, regner med rundt 1525-1565Mhz elns. Vann hjelper endel, men enda mer om du kan volt justere over pussle 1.275V :)

     

    Kort og presist svar.

    Tror jaggu jeg vil vurdere å kjøpe meg et stk. 980, eventuelt 2 - må bare se om jeg får tak i vannblokk og kan synce leveransen for dem ^^ :)

    Takk!

  3. Ps: To GTX 780Ti gir ikke 6GB Vram. Du sitter fortsatt med 3GB, om et av korta har 3GB.

     

    De færreste spill klarer å bruke opp 3GB VRAM, og bortsett fra watch dogs og noen ytterst få andre spill så bør det holde ganske greit. Spesielt uten Eye-Candy som AA.

     

    Assetto corsa har jeg dog aldri hørt om, så der kan jeg ikke svare deg.

    Ja fa-n stemmer det, de må jo speile informasjonen.

    Da er jeg meget skeptisk til 3 x Swifts med 780Ti korta bah... :(

  4. Hmmm ok... Takk for langt svar :)

     

    BF4 spiller jeg med minimal eye-candy og vil nok legge opp til en setup som gjør at jeg kan kjøre enkel skjem når jeg vil det eller trippel når jeg spiller casual.

     

    Assetto Corsa derimot er jeg mer "bekymra" over, der spiller jeg med alt på full guffe. Er usikker på om 6gb vram vil holde med 3 x Swift og alt på full guffe. Spillet er glad i overklokka CPU dog - så det kan kanskje også hjelpe på når jeg tar meg i nakken og oppgraderer den.

     

    F12014 er rimelig lettkjørt, som de fleste Codemasters spill, så det tror jeg ikke blir veldig mye problem.

     

    Får 2 ekstra Swifter for 11998 SEK via jobben, så det blir ikke fullt så dyrt somå kjøpe privat - inkludert det andre 780Ti kortet, så lander jeg på ca. 14500 SEK.

    Er jo endel penger, så jeg får nesten gå i tenkeboksen. Forventer jo ikke å ligge på over 144hz i noen spill whatsoever med 3 slike, men så lenge det blir smooth til Racing spillene jeg spiller mest, så er det det viktigste for mitt behov.

     

    Bra å ha med dine erfaringer i ryggsekken over 2 x overklokka 780! Takker :)

  5. Prøv å reinstaller grafikk driveren din - mulig det hjelper.

     

    Du har ikke tilfeldigvis Displayport på laptopen og i skjermen?

    Leste nå at AMD ikke støtter 144hz over displayport - om det stemmer eller ikke, er jeg usikker på. Har ikke hatt det røde merket siden Radeon 9800 back in the good old days.

    Posten jeg leste det er fra 27 juli 2014.

  6. Noen som kjører 3 av disse og kan gi litt feedback på hvilket GPU oppsett man har?

    Sitter på et 780Ti nå, som jeg har clocka ganske kraftig. Har tilgang til et likt kort, som jeg eventuelt kan kjøre i SLI med mitt nåværende. Er det noe som sitter på akkuratt dette oppsettet og kan bekrefte at man får behagelig fps i de fleste spill?

     

    -Jeg spiller mest Assetto Corsa, BF4/BF3, Star Citizen (av det som kan gjøres der så langt), F1 2014.

  7.  

     

    Boosten av 2 kort blir spist opp av større oppløsning^^

    Ja har alltid alt på max.

     

    cpu er vel flaskehals og uklokket.

    3930K 3.2

     

    sli er på ja.

    Synd at du blir så sykt begrensa av den CPU'en da :hm:

    Jeg snitter 70-75fps med alt på Ultra i MP med singel 780ti og 2600k, begge er overclocka til max i mitt setup. En liten CPu investering, så burde du få langt høyere fps :)

    Trenger ikkje koste så mye å overklokke ;)

     

    Grunnlaget kanskje ikke er bra nok doe... :wee:

  8. Boosten av 2 kort blir spist opp av større oppløsning^^

    Ja har alltid alt på max.

     

    cpu er vel flaskehals og uklokket.

    3930K 3.2

     

    sli er på ja.

    Synd at du blir så sykt begrensa av den CPU'en da :hm:

    Jeg snitter 70-75fps med alt på Ultra i MP med singel 780ti og 2600k, begge er overclocka til max i mitt setup. En liten CPu investering, så burde du få langt høyere fps :)

  9.  

     

     

    Gleder meg så sykt til Asus ROG Swift PG278Q blir tilgjengelig på webshops :D:w00t:

     

    Den er iallefall lagt ut nå..

    http://www.proshop.no/Skjerm/ASUS-27-PG278Q-ROG-NVIDIA-G-Sync-2449928.html?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite

    Har lagt inn bestilling http://www.dustinhome.se/product/5010796028/asus-swift-pg278q-27-wide-tft-led-144hz-black/ :D heldigvis fikk jeg en heftig tilbakebetaling på skatten i Sverige der jeg jobber! Kan ikke bli 17. Juli fort nok...

    Du er ikkje den eneste med ordre fra Dustin for å si det slik :p

    Haha :p

  10.  

    Gleder meg så sykt til Asus ROG Swift PG278Q blir tilgjengelig på webshops :D:w00t:

     

    Den er iallefall lagt ut nå..

     

    http://www.proshop.no/Skjerm/ASUS-27-PG278Q-ROG-NVIDIA-G-Sync-2449928.html?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite

    Har lagt inn bestilling http://www.dustinhome.se/product/5010796028/asus-swift-pg278q-27-wide-tft-led-144hz-black/ :D heldigvis fikk jeg en heftig tilbakebetaling på skatten i Sverige der jeg jobber! Kan ikke bli 17. Juli fort nok...

     

    3 til av disse i racing setupet kan bli en heftig investering dog :O kanskje jeg holder meg til 55'' LG TV'n inntil videre.

  11.  

     

    Målte spenning med multimeter og probe-it nå. 1.35v 400khz vrm gir 1.44-1.47v ved last. Wattmåleren fra Clas viste opp mot 1357W fra kontakten gitt... Spørs hvor nøyaktig den er, men regner med maskina drar minst 1100W :)

     

    Gleder meg til å se temperaturene dine med dette kortet under vann :)

     

    Ved 1.35v i Classy tool blir kortene rundt 50 grader, øverste kort 1 grad varmere. Ser dog ut som disse takler temps over 45-50 grader mye bedre enn 780 Classy :)

     

     

    Du har sikkert nevnt det før en plass - er det en 3x120 rad du har på dem da? :)

  12. Heisann,

     

    Jeg skal gå til investering av 3 skjermer for mitt racing setup og leter etter et merke som har tynn/minimal bezel størrelse.

    Er det noen som vet bedre enn google hva som kan finnes i markedet?

     

    Vær så snill og ikke start med noe spesifikasjons-diskusjon her; ms, hz osv. (sagt med en vennlig tone :) ). Jeg kommer til å kjøpe Asus Rog Swift for alle andre spill enn racing.

     

    Jeg er ene og alene ute etter et merke som har "bezel-fri" eller tynneste mulige bezel. Helst 27'', men er åpen for andre tommer også - skulle det være 1080p, 1440p, 4k - så har ikke det så mye å si heller foreløpig.

     

    Har sett på denne: http://www.aocmonitorap.com/root/anz/product_display.php?id=271#prettyPhoto

    Men tenker med meg selv at det kanskje finnes andre kloke hoder, som vet bedre enn google og meg.

     

    Prisen og tilgjengelighet er ikke-faktor atm, da jeg først og fremst vil ha en oversikt over hva som eventuelt kan finnes :)

    • Liker 1
  13. Personlig tar jeg ikke prisen så tungt, det var venta i mine øyne at de kom til å legge seg rundt den summen, kanskje +/- 10%

     

    Så lenge Innovatører og "early adopters" vil ha produktet, har prisen ofte svært lite å si - uavhengig hvem og hvor mange produkter i samme kategori som kommer "fremover" og presser prisene ned.

     

    Sitter bare å venter på at de skal få ut produktet i sitt sortiment på enten dustin el. komplett :)

     

    Dustin har bekreftet over "chat" at jeg kan vente meg å se produktet i løpet av de nærmeste dagene :hm:

  14. Det er på høy tid vi så noen kraftige forbedringer på CPU fronten (vel, for Intel ihvertfall... jeg har ikke fult med på AMD så mye de siste årene).

     

    Sidne jeg kjøpte min 2500K for flere år siden (modellen ble lansert Q1 2011) så føler jeg liksom at det ikke har skjedd så mye på CPUfronten, og det har ikke fristet å oppgradere til CPUmodeller som bare produserte skarve 200Mhz mer som standard over 2500K'en jeg allerede brukte.

     

    4ghz som standard begynner å høres mer interessant ut dog. Hvis den i tilegg overklokker bra så kan vi ha noe som faktisk er oppgraderingsverdig. Jeg lurer litt på om det vil satses noe særlig på flere kjerner av Intel i denne generasjonen. Det er vel snart å tide at det går mot 6 og 8 kjerner, men på Intel siden av markedet så har alt med mer enn 4 kjerner så langt hatt det jeg omtaler som fantasipriser.

     

    -Stigma

     

    Tenker likt som deg - ettersom jeg kjøpte 2600k. Har ikke sett behovet for å bytte whatsoever :)

    Kan være vurderingsverdig å gå for et bytte av nytt HK/sokkel og CPU om det viser seg at disse er overklokkingsvennlige og yter signifikant bedre.

  15.  

    Regner med at du kjører nyeste betadriver?

    Hvilken driver tenker du på?

     

     

    Det virker ikke som driver installasjonen din fra AMD er frisk, ville prøvd å gjøre en 100% ren installasjon av nyeste beta driver som nevnt over.

     

    I BF4: har du mulighet å poste en skjermdump med "PerfOverlay.DrawGraph 1" - uten hermetegn.

    Ikke fra singelplayer eller tom server, stikk inn på den servern du spiller mest på og aktiver den.

  16. Awww man...
    Føles som i går når en kompis og meg fikk ta med uåpnet Speed Laserdisc fra Hi-Fi centeret, der hans far jobbet. Rett hjem, åpne pakken, som om det var 0.01mm gullflak vi behandlet.

    Det var vinterferie så vi kunne benke oss foran TV'n og våre x486 PC'er, se film, spille Pizza Hut og Syndicate, i en hel uke! Anlegget de hadde var ikke akkurat pakkeløsning fra Elkjøp heller, så det gjorde enda mer inntrykk :D:w00t:

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...