Gå til innhold

Marte

Medlemmer
  • Innlegg

    446
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Marte

  1. Selve varselet? Burde nok gå ved å skru av varsler via Lyd/Varsel => Appvarsel. Om værappen ligger i den listen. Usikker. Skal sjekke. 

     

    Jeg opplever for øvrig et problem som ser ut til å være et generelt problem med Android L. Google Play Services bruker ganske mye batteri. Spesielt merkbart i standby. En reset av appen (Cache/Data) virket ikke. Any ideas?

     

    P8 og Nexus har i så fall meget gode antenner på telefonene. Det henger kanskje sammen med at S6 har veldig lav SAR-verdi sammenlignet med de aller fleste andre toppmodeller. Har ikke data på det forran meg, men skal finne det til i morgen.

    Jeg finner ikke værappen under "Lyd og Varsler" -> appvarsel. Jeg kan jo alltids prøve å disable weather daemon og/eller Vær-appen, men vet ikke hvor mye det kan "ødelegge".

  2.  

    Kjøpte S6 (flat) på lørdag (Litt spontant, men hadde likevel planer om å kjøpe den). Har hatt HTC i alle år (Hero, Desire, Sensation, One X og One M8), men fikk ikke noen "WOW!"-følelse av M9, så jeg gikk for en S6 istedet. Touchwiz virker greit nok, av det jeg har fått testet det ut.

     

    MEN, det eneste som irriterer meg grønn (!) er at man ikke får slått av shutterclick-lyden når man tar bilder, med mindre man har telefonen på lydløs. Samsung forteller meg at "Nei, på den europeiske modellen så får man ikke slått av lyden, men du kan prøve å lete etter en app som kan gjøre det for deg". Jo, takk for supert tips.

     

    Så, jeg letet litt rundt i Play butikken, men var ikke akkurat noen som ropte ut til meg, så enn så lenge så får jeg vel bare leve med den lyden.

    Se på Tasker,der kan du sette opp alle slags regler og automatiske handlinger. F.eks at telefonen automatisk går på lydløs når du starter kameraet, og tilbake til normalen når du går ut av kameraet igjen. Funker fint for meg.

     

    Takk for tips, skal prøves ut! :)

  3. Synest fingeravtrykklesaren er litt keitete av og til, og eg må bruke passord. Nokre stalltips til korleis ein brukar den best?

    Har ingen problemer med min, men jeg har lagt inn f.eks. høyre tommel 2 ganger. En gang der fingeren peker "opp" og en gang der jeg legger den vannrett, så kan åpnes begge veier. Men ja, prøvd å legg den inn flere ganger kanskje?

  4. Kjøpte S6 (flat) på lørdag (Litt spontant, men hadde likevel planer om å kjøpe den). Har hatt HTC i alle år (Hero, Desire, Sensation, One X og One M8), men fikk ikke noen "WOW!"-følelse av M9, så jeg gikk for en S6 istedet. Touchwiz virker greit nok, av det jeg har fått testet det ut.

     

    MEN, det eneste som irriterer meg grønn (!) er at man ikke får slått av shutterclick-lyden når man tar bilder, med mindre man har telefonen på lydløs. Samsung forteller meg at "Nei, på den europeiske modellen så får man ikke slått av lyden, men du kan prøve å lete etter en app som kan gjøre det for deg". Jo, takk for supert tips.

     

    Så, jeg letet litt rundt i Play butikken, men var ikke akkurat noen som ropte ut til meg, så enn så lenge så får jeg vel bare leve med den lyden.

  5. Fikk endelig stretcherne mine i dag! (:

    Noen som vet hvor lang tid det tar å komme opp til 10mm ellerno. Blir det nok rundt 3-4 mnd eller, noen som vet? Og når man har tatt den inn til det stopper helt op, er det da lurt vente 2-3 dager før man tar lengre inn igjen, eller kan man allerede ta dagen etter og prøve?

    Vil hellst ikke få strekkmerker/arr inni hullet siden det da ikke kan gro sammen + man kan bare stretche den begrenset.

    Om du begynner fra scratch, så ville jeg tatt maks 1 mm i måneden, jo lenger mellom hver gang, jo bedre, men miiiiinimun 1mm pr mnd er mitt råd. Om du strekker for fort så kan du risikere i verste fall å revne øreflippen. Ta deg god tid!

  6. Vet det er noen her som har japansk tatoveringer, noen som kan anbefale noen bra steder/artister? Første tatovering og skal være en full sleeve mest sannsynlig.

     

    De jeg vet om her i landet som tatoverer japansk stil:

    Solid Tattoo i Stavanger- Kjelli

    Lets Buzz i Bergen - Sandor Jordan

    1969 i Oslo- Noi S

     

    Sverige

    http://eviltwinstattoo.se/

     

    Sålangt så liker jeg best arbeidet på eviltwins og lets buzz, av den grunn at de ikke dekker alt med blekk samt de tegner bølgene på en måte jeg foretrekker.

     

    Noen som her som har personlig erfaringer fra disse? Lurer også på om noen her har reist utenlands for å tatovere seg?

    Har ingen erfaringer med noen av de spesifikke artistene nevnt over, men om du er villig til å reise et stykke, så kan jeg alltids anbefale Dalmiro. Han holder for tiden til i London. http://instagram.com/dalmirodalmont . Har en 3/4 sleeve av han, som ble gjort på Oslo Tattoo Convention i 2009.

     

    Jeg betalte vel 10k, og da satt jeg rundt 8 timer totalt.

  7. Jeg tok en medusa piercing for noen dager siden og neste skal være septum. Det jeg lurer på er om jeg kan ta den nå, selv om det ikke er lenge siden jeg tok den i leppa? Har det noe å si?

    Kommer ann på kroppen din. Jeg vet med min kropp, siden den heler piercinger så vanvittig dårlig, at å ta flere enn 1 piercing om gangen vil resultere i et ingen av de vil gro. Men om kroppen din klarer flere piercinger samtidig, go for it :)

  8. Ok, så en jeg kjenner måtte ta ut alle piercinger før en røntgen, og operasjon.

     

    Alt vokste igjen på sånn 5-10 timer. Mens jeg har hull forskjellige steder som ikke gror.

     

    Jeg skjønner ikke dette?

     

    Så jeg begynner å tenke om jeg må skjære litt, slik at noen hull vokser igjen.

     

    La meg gi dere et eksempel, den første frenumen jeg tok, hadde jeg i noen måneder, slit å skru av og på hele tiden. Men hullet var der i 2 år.

     

    EDIT: Eller var det 3 år?

     

    Og det finnes nesten ikke puss.

     

    Og jeg må til et sted hvor jeg ikke kan kan ha piercinger, og skulle helst ha latt det grodd igjen før jeg dro dit.

    Enkelt og greit: Alle kropper er forskjellig og derfor heler de piercinger bl.a. helt forskjellig. Mine lukkes på 5-6 timer, fordi kroppen min AVSKYR piercinger. Den bruker laaaaaaaaang tid på å gro piercinger og de lukkes veldig fort etter at smykkene taes ut.

  9. herregud, INGEN i tromsø holder på med piercinger...

     

     

    Jaja, jeg får ta det selv, da.

     

    Det var en sjappe som bare tok intimpiercinger på jenter..

     

    Jaja, jeg har vel 40 nåler som er i sterilisert forpakning, piercingsnåler, og flere "sakser" for å holde huden før man piercer, og masse steriliseringsservietter, og jeg venter nå på 20 barbells...

     

    Fuck it, tar de selv.

    Nei Sulf., bare nei.

×
×
  • Opprett ny...