Jump to content

GiaMahan

Moderatorer
 • Content Count

  931
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

GiaMahan last won the day on December 7 2019

GiaMahan had the most liked content!

Community Reputation

1112 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

13677 profile views
 1. Eg trur det, og ja, det er irriterande. Sjeldan dei har god musikksmak også. Har byrja å tilsette dei i middagen, ganske godt!
 2. Hvorfor ønsker du å bli kvitt astmadiagnosen?
 3. Ja! Eller venner som kommer besøk, gir deg en klem når man treffes og etterpå sier at de er syke med influensa eller omgangssyke. Ehm, hva med å si ifra at man er syk slik at jeg kan vurdere om jeg har lyst til å vente med å treffe deg..evt treffe deg, men unngå klemming..
 4. Holder med en tråd, denne stenges.
 5. Sannsynligheten for at Skogslik har hiv er liten, og hvis han i verste fall hadde hatt det er det ikke gitt at man smitter noen, selv ikke med nål. Og, misforstå meg rett, man skal selvfølgelig prøve å unngå smitte av hiv og andre sykdommer, men om man skulle bli smittet av hiv er det ikke verdens undergang. Man kan faktisk ha ubeskyttet sex med noen som er hiv-positive såfremt de er medisinert, hiv positive kan få barn som andre uten at det er risiko for at barnet deres blir født med hiv og man kan fint leve et normalt langt liv. Dette takket være medisinutviklingen. Når dette er sagt er det selvsagt irriterende at hun klarte å stikke seg på den sprøytespissen.
 6. Det kan ta ca 12 uker til det vises på en blodprøve at man er smittet med HIV.
 7. 4 innlegg ble skjult grunnet prat om sletting og rapportering fremfor emne for tråden, som omhandler rasisme. Husk: Tenk først, post etterpå. Dette innlegget skal ikke kommenteres, men eventuelle spørsmål eller kommentarer til moderering kan rettes på pm til meg, eller i kategorien for tilbakemeldinger.
 8. Hva jeg mener og tenker om ting man gjerne spørre meg om som fremmed og bekjent (om det er naturlig i settingen). Jeg liker godt å diskutere , og utveksle perspektiver om ymse. Men detaljer om mitt liv og mine valg i livet, det vil jeg dele med de menneskene jeg føler det er naturlig å dele med. Hvis du ser forskjellen?
 9. Jeg er åpen med familie og mine nære venner, men bekjente og fremmede har ikke rett til å vite. Jeg er trygg i mine egne valg så derfor skylder ingen å redegjøre, begrunne eller offentliggjøre alle valg jeg tar i livet, som ikke er til ulempe for noen.
 10. Jeg synes det kan være ganske uinteressant og slitsom prat i lunsjpauser og lignende. Med mindre det er noen jeg har god kjemi med og interessant prat med, så foretrekker jeg stillhet. Spesielt siden jeg ellers i løpet av arbeidsdagen forholder meg til en del mennesker. Jeg føler ikke at det er å gi opp å forlate pauserom. Jeg gjør det når jeg har behov. Bryr meg ikke rykter om meg selv. Om jeg verner om mitt privatliv, så kan det jo være folk diskuterer meg dersom jeg ikke er tilstede. Det er utenfor min kontroll. Har ikke så mye å si hva andre mener og sier om en. Uansett hva man gjør er det alltid noen som ikke liker en, så ikke noe å bruke tid og krefter på. Jeg føler jeg at det er like grenseoverskridende å grave til seg informasjon av andre som det å for eksempel berøre andre fysisk uten at det er ønsket.
 11. Irriterer meg over dem som stiller spørsmål og kommenterer ting de ikke noe med. Da tenker jeg hovedsakelig ikke på nære venner og familie, men bekjente og fremmede. Det jeg ønsker å si er: "Jeg er ikke interessert i høre din mening om mitt liv, og jeg ønsker heller ikke at du stiller meg spørsmål om privatliv". Men det er jo situasjoner hvor man føler at det ikke er passende å være direkte. For eksempel i mer profesjonelle sammenhenger, gjerne når det er flere til stede. Man vil jo ikke skape dårlig og klein stemning. Samtidig liker jeg heller ikke å være indirekte og utydelig. Ender jo ofte opp med at jeg forteller mer om meg selv enn det jeg er komfortabel med. Ikke skylder jeg bekjente/fremmede forklaring på hvordan jeg lever mitt liv, og ikke har de noe med det heller. Så da ender jeg opp med å bli irritert på både dem og meg selv.
 12. Hvordan setter man opp abstrakter og vitenskapelige artikler man er forfatter og medforfatter på rekrutteringsystemer som Webrecruiter og lignende. Rekrutteringsystemet JobbNorge har egen vitenskapelig CV og er tilrettelagt for å legge inn slike ting, men såvidt jeg kan se har ikke Webrecruiter dette og lurer derfor på hvordan jeg kan sette på opp på en god måte. Det er relevant for meg å ha meg selv om jeg er ferdig innen akademia og søker meg tilbake til klinisk arbeid, da jeg søker på stillinger med fagutviklingsansvar og på avansementstilling hvor det kan være kjekt å vise til vitenskapelige publikasjoner og konferanseabstrakter utover videreutdanningen jeg har.
 13. 1 innlegg forsvant som følge av personangrep og kommentar til moderering. Be gjerne om utdypning på moderering hvis noe er uklart, men på rett sted for å unngå avsporing fra trådstarters emne. Rett sted er PM til moderator eller kategorien for tilbakemeldinger. Ytterligere kommentering av moderering og personangrep kan resultere i advarsler og eventuelt utestengelse. Hold en høflig og saklig tone.
 14. Første/senior-konsulent/rådgiver er over vanlig konsulent/rådgiver.
×
×
 • Create New...