Jump to content

GiaMahan

Medlemmer
 • Content Count

  684
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

GiaMahan last won the day on December 7

GiaMahan had the most liked content!

Community Reputation

752 :)

5 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

9843 profile views
 1. Update om intervjuene fra gamlemor: De gikk greit. Håper veldig å få den jeg var på intervju på torsdag. Fikk tilbakemeldinger på at jeg hadde skrevet en god søknad og har en tykk og god CV. Fikk også gode tilbakemeldinger underveis på svarene jeg ga og de spurte om det var OK om de kontaktet referansene mine. Er en av 4 som ble innkalt intervju, og vet det er ganske mange søkere på denne stillingen. Merket også at de prøvde å selge seg som arbeidsplass, de snakket om resultatene de har hos dem, at de har et godt arbeidsmiljø, at det er muligheter for å delta i fagutviklingsprosjekter (jeg har jo fagutviklingskompetanse), godt kursbudsjett osv. Det er jo gode tegn. Jeg var kjempenervøs under mesteparten av intervjuet på torsdag, og spesielt rett før jeg skulle i ilden. Var på et avdelingslederintervju på et sykehus i sommer, men var ikke nervøs i det hele tatt da, fordi jeg egentlig ikke er så interessert i lederstillinger (på det intervjuet ble jeg forøvrig innstilt som nr. 2),og da føler jeg ikke at så mye "står på spill". Jeg har ganske høy interesse for det fagfeltet på den stillingen jeg var på intervju på torsdag,og det er også det kan mest om. føler meg ferdig med forskning, og savner veldig å jobbe i hovedsak klinisk. Fulgte opp intervjuet med en takkemail jeg, inkluderte alle fem navnene på de som intervjuet meg, og kom med en konkret faglig idé til avdelingen. Det skal i alle fall ikke herske noen tvil om min motivasjon for den stillingen, heh.
 2. Haha! Må roe ned litt på karsk, så husker du bedre ;D
 3. Ser nå du har skrevet om dere er flere som varslet til Mattilsynet allerede. Har dere filmet og kommer med bilder i varslene? Hvis ikke, prøv det også. Det som kanskje er grunnen til at det ikke blir bedre er jo fordi han sikkert gjør seg til, til dere bedre, akkurat når de er på kontroll hos ham.
 4. Jeg har selv varslet om kritikkverdige dyrehold med ei jeg bodde med i kollektiv.Jeg filmet og tok bilder av det som bekymret meg, samt beskrev tydelig og detaljert hvorfor jeg var bekymret, og sendte g det til Mattilsynet. Dessverre som varsler har man ikke rett på å vite hva som skjer videre, men jeg vet Mattilsynet skulle gjøre et hjemmebesøk hos henne på den nye adressen hennes. Hva som skjedde aner jeg ikke (Det hører med til i historien at den samme kvinnen kastet ut av leiligheten av min tidligere utleier så det er derfor vi ikke vet nøyaktig hva som skjedde videre, kun at Mattilsynet følgte opp varslet med hjemmebesøk) Jeg tok selvfølgelig før dette opp med hun det gjaldt aller først. Sa at hun burde gå til dyrlegen med katten og hva hun burde gjøre og ikke gjør. Men dette gikk ikke fram, så da ble Mattilsynet neste steg.
 5. Ja, eller videreformidler time hos Sydvest Lenestolspsykolog AS. 🤪Har blitt "psykologisert"av deg før, nemlig. 😂
 6. Haha, nå leste jeg det siste innlegget i den tråden som ble stengt (Innlegget før Gavekorts moderatormelding). Jøss, for et menneske. Skjønner ikke problemet helt, virker som noen blir fornærmet hvis man påpeker at man får inntrykk av at sliter psykisk, som om det skal definere en som person? Lidelser ikke definerer en som person, man er ikke dårlig person, og det har jo faktisk vært noe jeg har jobbet med på arbeidsplassene mine; hvordan vi omtaler pasienter, at vi større grad legger vekt på og spiller på ressursene og rollene de har. Ingen er sykdommene sine, de _har_ bare lidelser/tilstander/symptomer. Og folk er mer en pasienter, de er mennesker bak de diagnosene de har. Og selv en person med en spesifikk diagnose har ikke konstante symptomer. Det er mange flotte mennesker her på forumet som har psykiske vansker, men disse er jo kanskje de mest omtenksomme menneskene på forumet, med masse humor og godhet i seg. Blir like tåpelig å bruke psykiske vansker som skjellsord, som å kalle noen pikk eller fitte. Like tåpelig er det å bli fornærmet av inntrykk av andres helse; enten kan man tenke at jeg/andre tar feil og påpeke konkret hvorfor jeg tar feil / ignorere meg, eller så kan man jo vurderere om jeg har et poeng.
 7. Ååh, du er heldig. Savner å badekar..og helt enig, verdt hver krone! Hadde badekar sist da jeg bodde på Bislett. Jeg pleide å kjøre den helt ut med badebombe, tente duftlys, dempet belysning, dusjsåpe som lukter noe bær, Van Morrisons album "The Inarticulate speech of the heart" på høytaleren, og et glass rødvin. Husker da vi hadde badekar i barndommen også. Lå i det varme badekaret og hørte på regnet som plasket ned utenfor.
 8. Haha, me three! Men jeg bruker å skrive ned navnene til folk slik at jeg husker dem lettere (for eksempel på intervju) Prøver å bruke assosiasjonsteknikk også, ordspill osv. må nesten bruke de hukommelsesteknikkene jeg har veiledet pasienter i. Men..kykkelikokosnummeret glemmes aldri! Og kleine hendelser sitter selvfølgelig som bare det.
 9. Har du gått ifra samboeren din? I så fall er jeg STOLT over deg, og glad på dine vegne ❤️
 10. Hei @Runar! Bruker ignoreringsfunksjonen allerede. Per dags dato går det ikke an å blokkere de som er anonyme, og det er jo et lite problem da en del av disse kan misbruke funksjonen som jeg har ganske rimelig grunn for å anta er tilfelle.. Og så er det jo slik at selv om man "ignorert" folk, så kan man allikevel lett se hva de skriver på forumet, og de kan fortsatt sende deg meldinger. Det går bra nå. Jeg var nok bare stresset i forrige uke pga intervjuene og hormonene mine løper løpskt, fordi jeg bryr meg lite egentlig. alltid hyggelig å vite at man er likt, men det er ikke mulig eller ønskelig å bli likt av alle, spesielt ikke av mennesker som åpenbart ikke evner til å se flere sider av en sak, være saklige, reflekterte og empatiske. Man kan jo ikke bli fornærmet av slike mennesker. Men, når det er sagt, er veldig kvinnelig, og det det medfører av følelser som ikke akkurat overvinner fornuften. Når jeg er klar over det selv så bruker jeg bare å holde meg unna forumet, og det er forsåvidt også derfor jeg har holdt meg unna forumet i noen dager nå også. Men hyggelig å høre j--, synes du er veldig oppegående også! Generelt sett synes jeg at de mest fornuftigste menneskene har samlet seg til denne delen av forumet. Skal gi en update om intervjuene, men nå trenger jeg å hvile, gamlemor er utkjørt.
 11. GiaMahan

  Psykose, operasjon.

  Muskelavslappende kan gi vansker med å puste, og trådstarter skriver ovenfor at hun har problemer med luftveiene, så veldig, veldig viktig du sier ifra om dette, trådstarter. Det er veldig få som dør av narkose, og narkose gjør det også enklere å utføre prosedyrene da personen slapper av i musklene osv. Den risikoen som er knyttet til narkose går stort sett på å ikke tåle narkosemidlene, og det skjer sjelden, og i tillegg er de godt trente på slike situasjoner. Uansett, det beste svaret for akkurat din situasjon, får du fra den spesifikke avdelingen du skal til, trådstarter :)
 12. Ah, ser det nå! Og det ga litt mer mening med tanke på hvordan du svarte. Til trådstarter: Rosen i slutten av innlegget jeg siterte rettet mot deg og jeg håper du tar en prat med fastlege som anbefalt og at du gir oss tilbakemelding på hvordan det har gått. Lykke til 👍 Jeg velger å la tråden være for en stund, da jeg har en travel uke foran meg, men sjekker den på fredag om den fortsatt står.
 13. Se der, du forstår jo akkurat hva jeg prater om og takk for et konstruktivt innlegg! 👍 Nja, jeg ville ikke kalt det bås, egentlig. Jeg mener ALL diagnostisering er å sette noe i bås (eller kategorisering for å bruke bedre ord) , slik at det gir rett til for eksempel viss type helsehjelp. Men man kan være i forskjellige båser samtidig,, og disse trenger ikke å hindre at man får hjelp i de andre båser? Gir det mening? Si ifra hvis ikke, så skal jeg omformulere meg. Mestringkurs er gull verdt, og ja, forskning bidrar til en viktig utvikling av medisin. Driver selv i disse dager med publikasjon i et internasjonalt tidsskrift innenfor forskning, innenforbi respirasjonsfysiologi Jeg vil forøvrig rose deg for å benytte en del av pålitelig litteratur når du først søker informasjon på nettet, også vil jeg også tipse deg om UpToDate og Helsebiblioteket hvis du vil ha flere kilder å lene deg på. Det skal du virkelig ha, du er ikke en "Men det sto i VG/Dagbladet osv" type person og DET er veldig postitivt.
 14. En psykologspesialist er jo ikke den personen som sitter med fasiten om deg, nødvendigvis. Det var virkelig ikke ment som trakassering, det er kjipt at du opplevde det slikt. Men skjønner ikke hvordan du kan sette likhetstegn mellom trakassering og det at jeg bare med mulige hypoteser til hvorfor du opplever det du opplever. Det at jeg kom over den ekstra informasjonen var tilfeldig, og det er jo ikke så rart i det omfanget av innlegg som har blitt produsert. Du har kanskje ikke sagt det her, men du har nevnt at du har hatt et tilfelle med psykose. Men jeg har ikke slått fast eller hevdet noen ting, jeg har bare kjørt ut forskjellige hypoteser som kan forklare hvorfor du blir møtt slik du blir. Jeg har aldri presentert noe som fakta, bare påstander. Angrip heller påstandene mine fremfor meg som person. I tillegg har jeg virkelig prøvd mitt ytterste for å gi deg noen konstruktive, velmendende råd og jeg synes du behandler meg urettferdig med tanke på all energien jeg har brukt for å hjelpe deg. Som bare har blitt bortforklart i personangrep. Jeg driver ikke med personangrep tilbake, jeg bare forsvarer meg mot urettferdig kritikk som jeg har fått fra tre av dere i denne tråden. Jeg skjønner at du synes det er kjipt at også jeg vurderer samme som legene dine og sykepleierne dine som sannsynlig, siden du tydeligvis har ganske negative assosiasjoner til dette. Men jeg kan jo ikke si noe annet enn det jeg tror, og så kan du tenke: Ok, men det Røsslyngen er jeg uenig i også forklarer du meg heller tydelig hvorfor. Eller så kan du bare gi blaffen og ikke henge deg så opp i hva jeg mener hvis du mener at jeg tar så feil? Eller tre, jeg har flere ganger sagt at du er velkommen til å prate meg på PM så kan vi ha oppklarende prat der. Men for min del er det helt OK at tråden her blir slettet som helhet. Føler vi ikke kommer noen vei her. Det handler mye mer om å ta meg som person enn, det er det jeg kjenner på etter å ha fått 2 hissige personangrep mot meg og et subtilt personangrep fra en 3. person i denne tråden. Hvis du vil er du velkommen til å ta praten videre på PM slik at eventuelle misforståelser mellom oss kan oppklares, men jeg blir ikke sur heller om du ikke vil. Det er opp til deg. I og med at innleggene mine ikke har blitt slettet til nå, så antar jeg at det er korrekt å la dem stå. Men tipper det har noe å gjøre med at de har ganske høy terskel for å fjerne innlegg pga ytringsfrihet, stor takhøyde osv. Og du burde kanskje se litt på dine egne innlegg mot meg tidligere, før du krever at jeg skal slette mine.
×
×
 • Create New...