Jump to content

GiaMahan

Moderatorer
 • Content Count

  1695
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

GiaMahan last won the day on December 26 2021

GiaMahan had the most liked content!

Community Reputation

2362 :)

About GiaMahan

Recent Profile Visitors

24995 profile views
 1. Så mye positivt som skjer i folks liv, det gjør meg så glad Denne tråden her gjør meg alltid i godt humør, elsker at andre har det bra!
 2. Høres fornuftig ut. Jeg var jo sånn før korona også, hadde jeg noe smittsomt holdt jeg jo meg hjemme til jeg var frisk (samt overholdt 48-timers ved omgangssyke og diaré) og ga alltid beskjed. Jeg synes det er bra med transparenthet, og valg om hjemmekontor, det høres ut som du har en bra arbeidsplass!😁
 3. Har VG+. Veldig lang artikkel, og den forskjellige ting den tar opp, men i hovedsak, og relevant for denne tråden, om vedvarende plager etter koronainfeksjon.
 4. Nei. @Fantomtegningen gjør faktisk helt rett i å være ekstra forsiktig med tanke på barnets alder. Før et barn er 6 mnd skal man være ekstra påpasselig, dette gjelder ikke bare korona men også andre infeksjoner. Når det kommer til jeg selv personlig bekymrer meg eller ei så dreier ikke bekymringene mine rundt korona seg om å bli alvorlig syk (ikke nå lenger, slik viruset har mutert og siden jeg er fullvaksinert) men mer bekymringer rundt å ikke få trent, synes det er ubehagelig å være syk, samt bekymringer for å utsette sårbare pasienter for sykdom, kollegaer eller folk jeg omgås på fritiden. Det er mange rundt oss som er usynlig sårbare og summa sumarum syntes jeg det er grei folkeskikk å gi beskjed om at man er syk, uansett hva man er syk med, selv om man ikke er pålagt det, så kan folk rundt deg forholde seg til det, som f.eks å holde avstand eller bruke smittvernsutstyr hvis de selv vet at de må være litt ekstra påpasselige av ulike årsaker.
 5. Hvordan skjedde stikkskaden? Heldigvis går det stort sett greit, til og med også om man kommer borti sprøyter hvor noen faktisk har hiv etc. Haha, jeg var i hvertfall en av de som laget litt action inne på vaksinesenteret på første dose fordi jeg besvimte på legen (urelatert vaksinen) 😂. Er på dag 8 nå etter at roomie fikk koronasymptomer. Fortsetter jeg uten symptomer de neste dagene så tenker jeg muligens å dra å ta en ny dose
 6. Fyfaen, er så glad på dine vegne 🥰 Dette unner jeg deg skikkelig!!❤ Gratulerer så masse med jobb!! 🥳
 7. Maksbeløpet for årlig sparing er 27500 per år, så i hvertfall ikke mer enn det, men det er vel et unntak det siste året man sparer, i mitt tilfelle kan jeg ikke spare mer 10 000 kr i 2023?
 8. Hvorfor står bundet sparebeløp over 300 000? Og bokført saldo enda mer? Er det pga i de beløpene teller med renter jeg har samlet oppigjennom årene? Hvis jeg forstår deg riktig er det totalt innskudd i avtaleperioden som er det eneste beløpet jeg trenger å forholde meg til og handle ut ifra? (Som å føre over 10k neste år)
 9. Disse beløpene står under kontobetingelser på BSU-kontoen: Bundet sparebeløp er 317 038 kr Bokført saldo er 344 538 kr Totalt innskudd i avtaleperioden 262 500 kr Har jeg ett år igjen med sparing (og evt hvor mye?) eller har jeg ført over for mye ? Jeg har jo hørt at grensen er 300 000 totalt for BSU, men hvilke av disse beløpene er det jeg skal forholde meg til? Jeg førte over maksbeløpet, altså 27 500 kr 1.januar i år.
 10. Ah, takk for at du gjør meg oppmerksom på at åpningstidene er reduserte nå, da skal jeg sjekke før jeg evt stikker innom vaksinesenteret, sånn at jeg slipper bomtur. Litt off topic, men vaksinerte du eller var du støttepersonale ved vaksinesentrene?
 11. Du skal ikke dra til fastlegen din å teste deg for en pågående koronainfeksjon. Hold deg heller hjemme og prøv så godt du kan å ikke smitte andre videre. Du har positiv test, jeg synes da den teststreken var veldig tydelig. Om du er usikker kan du ta en ny selvtest. Drypp da gjerne litt mer væske enn du gjorde forrige gang og sett testpinnen flat mens du venter på resultatet. Masse god bedring!
 12. https://www.diskusjon.no/topic/1894880-råd-og-tips-til-jobbsøkende-v2/
×
×
 • Create New...