Jump to content

GiaMahan

Forumveiledere
 • Content Count

  821
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

GiaMahan last won the day on December 7 2019

GiaMahan had the most liked content!

Community Reputation

977 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

11586 profile views
 1. GiaMahan

  Norsk mat

  Hvor bor du i landet, X109? Hvis du er ute etter å få norsk husmannskost på restaurant i alle fall så kan du finne det i Sofies Gate på Bislett (Sofies Mat og Vinhus). Hvis du kjører over fjellet finnes det flere steder som har mer tradisjonell mat og for eksempel stopper på Byrkjedalstunet er jeg ganske sikker på at du får tak i norsk husmannskost
 2. Spiste selv ostepop i kveld. Godt sammen med popcorn. Og enig med Valotunk, man spøker ikke med verken ostepop eller dasspapir, men han har jo allerede laget noen tråder om en flue, buddha, samt gul og hvit pizza, så da var det greit. Det er ikke barnslig å spise popkorn, men det er først når man tørr å være barnslig man er skikkelig voksen. Det finnes ostepop, men finnes det osterock mon tro?
 3. Det er ikke uvanlig at folk skjelver litt iblant, spesielt i stressende perioder, men: Går du på noen spesielle medisiner? Hvor er du skjelver, kun i hendene eller større deler av kroppen?
 4. Enig. Og du vil vite hva det er slik at du blir satt på riktig behandling. Det man kan gjøre (ved bekreftede hyppige lungebetennelser), er å bli vaksinert mot pnemokokker.
 5. GiaMahan

  mye bevegelse i søvne?

  I oppstartfasen av antidepressiva er det ikke så unaturlig å ha litt livlige drømmer. Se an litt med tiden, og se om det går over. Men, det du kan prøve for få litt roligere søvn, er å bruke tung dyne, det skal roe ned fordi de som er sover urolig. Bekymringer, stress i kroppen og utrygghet kan påvirke søvnkvaliteten din, så kanskje du skulle prøve avspenningsteknikker?
 6. Do what your heart desire.
 7. Jeg vil si de søker bekreftelse og at det er usikkerhet, hovedsakelig. Jeg tror de som har det best er de som ikke trenger å fortelle om det.
 8. Det er helt sant, og det gjelder også andre medier som for eksempel Instagram. Det er mange som har der kjipt bak en fasade av. Et fint hus, en fin kone er ikke ensbetydende for å ha suksess i livet heller tenker jeg. Suksess kan vise seg i mange former. Og ikke ha dårlig tid, det er bedre å finne den rette for en, enn å bare finne hus, dame, jobb for å bare ha det. "Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves" sies det.
 9. Jeg er på en måte enig med deg. Barn bør aldri blir skadelidende for voksne som ikke følger opp ungene sine. Og jeg synes det er trist dersom unger faller fra idrett, som jo er en ugunstig i folkehelseperspektiv. Samtidig tror jeg også at det er uheldig dersom foreldre ikke blir møtt med forventninger og grensesetting der det trengs. Det kan bli mye for de foreldrene som bidrar allerede
 10. Nei uff, det var virkelig trist å høre. Sender noen varme tanker til deg. Livet er og blir uforutsigbart, og forelskelse er jammen meg skrekkblandet fryd. Jeg har alltid trodd på det å følge hjertet selv om det ikke er uten risiko, og godta at det er mye i livet vi ikke kan kontrollere. Muligheten for å være forelsket og det å føle kjærlighet er noen av de bedre følelsene her i livet og som er verdt de potensielle usikkerhetsfaktorene. Kommunikasjon og åpenhet er nøkkelordet, spør han hva tenker om deg og dere når dere er sammen og så kan du ta det videre derfra?
 11. Hyppige lungebetennelser er gjerne en konsekvens av silent aspiration, men det jeg lurer på, du har fått konstantert av din fastlege at det lungebetennelse og ikke noe annet?
 12. Haha. Den skal jeg ta neste gang
×
×
 • Create New...