Jump to content

GiaMahan

Moderatorer
 • Content Count

  925
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

GiaMahan last won the day on December 7 2019

GiaMahan had the most liked content!

Community Reputation

1097 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

13228 profile views
 1. Første/senior-konsulent/rådgiver er over vanlig konsulent/rådgiver.
 2. Støtter det The Avatar sier, og vil også legge til seniorrådgiver
 3. Tråd åpnes igjen etter svær opprydning. Over 80 innlegg ble fjernet som følge av off topic, krangling, beskyldninger, persondiskusjon eller svar til noe av dette. TU-artikkelen omhandler IKKE Porsche versus Tesla, omhandler ikke lading eller deres meninger om hverandre. Artikkelen omhandler derimot problemer med programvaren til Volkswagen ID.3. Ytterligere avsporing, persondiskusjon osv kan føre til advarsler. Kommentarer/spørsmål vedrørende moderering skal ikke tas i tråden, de skal rettes til meg på PM eller i kategorien for tilbakemeldinger.
 4. 7 innlegg som avsporet fra tema med persondiskusjon (eller svar til dette), ble skjult. Påminner om at emnet for denne artikkeltråden er at Volkswagen tar innpå Tesla på elbilinnovasjon. Oppfordrer dere sterkt til å holde en høflig tone og saklig tone. Ytterligere avsporing eller persondiskusjon kan resultere i advarsler. Dette innlegget skal ikke kommenteres, spørsmål eller kommentarer på moderering tas via PM eller i kategorien for tilbakemeldinger.
 5. Høres ut som en av mine tidligere utleiere.. Han var ofte stein da
 6. Vel, hyppige besvimelser og utmattelse, ganske lavt og ustabilt blodtrykk og puls, som forverrer seg ved hardtrening, annen sykdom, alkohol. Haha, du blir nok 40 Høres fornuftig ut, TS. Det kan godt være at symptomene dine er reelle, det er så vanlig å være stiv i muskulaturen, at jeg tror på at du kjenner ømhet der. Prøv å tøy, og hold deg i bevegelse slik at du ikke stivner til. Da bør det gå over relativt fort. Hvis ikke, så sjekker du det ut etterhvert. Fysioterapi trenger du i grunn ikke vente med å dra til, de er gode på behandling av muskelsmerter, så der kan du få kyndig veiledning til tøying og trening. Om du skulle oppleve noen andre symptomer som for eksempel svimmelhet, utmattelse, besvimelse osv så tar du selvfølgelig raskere kontakt med lege 🙂
 7. Det er ikke umulig selv om man er ung. Jeg går selv på hjertestimulerende medisin og jeg er kun 28 år gammel. Men det er ganske uvanlig i henhold til min unge alder. Alder har faktisk å si i henhold til risiko. Dette pga endringer som følge av aldring. Men nå hadde jeg jo helt klare symptomer også som ikke akkurat ga tvil om at skulle utredes. Og siden jeg er ung så ble jeg også prioritert og kom svært raskt til utredning og behandling. Rart det er så ulik praksis vedrørende henvisning fysio, og meget kjipt for deg. Helt enig med deg i at du burde fått fysioterapi tidligere.. Men poenget med denne tråden handler om å praksis utføre fullstendige sjekker_uten_ symptomer. Det synes jeg blir feil, men selvfølgelig, ingen regel uten unntak. For eksempel: Er man overvektig for så bør terskelen for en sjekk være lavere, overvekt er risikofaktor for en del sykdommer.. Man tar som regel ikke blodprøver og andre utredninger uten noen grunn til dette, ja. Hovedårsaker kort fortalt 1) Fordi man må jo holde unødvendig merarbeid på ressurser som allerede er presset og forsinkelser på et minimum for å prioritere de sakene som sannsynligvis trenger behandling, 2) samfunnsøkonomiske overveielser og 3) for å unngå overdiagnostikk, som både er negativt på individnivå og systemnivå. Kvinner har litt for lav terskel for å oppsøke lege og burde kanskje roe litt, mens dere menn kan bli flinkere å få til leger om de har symptomer som plager dere.
 8. 17 innlegg ble skjult grunnet personangrep og krangling og svar til dette. Da tråden har blitt redusert til krangling, stenges denne. Eventuelle reaksjoner på dette kan tas på PM til meg, eller i kategorien for tilbakemeldinger. For å unngå stenging av tråder i fremtiden, hold dere saklige og hold en høflig tone.
 9. Kynxx er tobarnspappa, he knows, dette har han vært gjennom før Er ikke bare fryd og gammen med barn, men det fine er at de vokser opp og blir mer selvstendige mennesker etterhvert.
 10. Leger henviser til fysioterapeuter fortsatt. Det er billigere for deg som pasient da. Men svært mange har behov for fysioterapi, så ventetiden er lang. Privatpraktiserende fysioterapeuter tar kortere tid å komme til, koster litt mer men ikke så ille, så det er absolutt bare å dra direkte også 🙂
 11. TS: Antakeligvis stram i brystveggen, veldig normalt, og sikkert litt stram i nakkemuskulaturen. Prøv å tøye, og se om det hjelper på. Hvis ikke, så kan du kontakte legen din. Regner med du får en henvisning til fysioterapeut eller lignende. Thumb of rule: Allmenntilstanden er god, du opplever ikke noe unormalt og du er ganske ung, dette er en vent-og-se-sak etter min mening. Det er alltid noen unntak fra regelen om helsesjekk uten symptomer, men slike ting får man påminnelser fra helsemyndighetene i så fall og er ofte dedikerte til et spesifikt problem som det lønner seg å oppdage tidlig, tross ingen symptomer. Ring derimot legen om du har et konkret problem. En annen god thumb of rule er å se om det problemet enn har gir en plager som for eksempel gjør det vanskelig/utfordrende/umulig å jobbe, eller bare generelt sett fungere normalt i hverdagen.
 12. Jeg skjønner deg godt Sandy, slitsomt kjipt med felleskjøkken da.
 13. 5 innlegg forsvant grunnet off topic. Artikkelen/tråden handler ikke om Tesla, men den handler om tilsvaret til Svein Thompson på Christina Bu sitt debattinnlegg om hvorvidt en biodrivstoff kan være like miljøvennlig som batteridrift eller ei. Denne innlegget skal ikke kommenteres, men kommentarer og spørsmål kan rettes til meg på PM, eller i kategorien for tilbakemeldinger.
 14. Velkommen skal du være!
 15. 4 innlegg ble skjult grunnet avsporing fra trådens emne/persondiskusjon. Virker dog som at tråden er på rett spor igjen, så fortsett slik, da dette er mer til hjelp for trådstarter med tanke på valg av monitor. Dette innlegget skal ikke kommenteres, men kommentarer eller spørsmål kan rettes til meg på PM, eller i kategorien for tilbakemeldinger.
×
×
 • Create New...