Jump to content

Gadden

Medlemmer
 • Content Count

  623
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gadden

 1. Bommene er plassert ut for å begrense trafikken der de står. Ditt forslag vil ikke fungere på den riktige måten.
 2. Kanskje holder ikke - har ikke trua på noe ny skandale.
 3. Har du noe on-topic å bidra med? Edit: Jeg har forresten liten tro på el-allergi.
 4. Disse påstandene kommer fra kun en person - tidlegare høgsterettsdommar Karl Arne Utgård. Og det er relativt løse påstander. Ingenting tyder på noen ny skandale.
 5. Hat du noen kilder på dette? Legg gjerne ut noen linker så vi kan lese litt om det.
 6. Gadden

  Takst på leilighet

  Alle feil og mangler man vet om skal uansett oppgis ved salg. Jo flere taksmenn jo flere feil vil antageligvis dukke opp.
 7. Blir duggen borte når lysene står på en stund eller er det dugg hele tiden?
 8. Hun har betalt ned gjeld. Selvfølgelig skal hun ha de pengene tilbake, spesielt siden hun brukte arv som egentlig skal holdes utenfor oppgjøret.
 9. Krav til søker Ha bestått sesjon. Har du fylt ut egenerklæring på nett, men enda ikke blitt kalt inn til sesjon, kan du fortsatt søke. Da sørger vi for å kalle deg inn hvis du er kvalifisert. Du trenger ikke å ha fullført førstegangstjeneste for å kunne søke. Ha minimum karakter 5 på teoritesten (allment evnenivå) fra sesjon Ha god helse, godt syn og god hørsel (bruk av kontaktlinser, briller eller laserkorrigert syn godtas ikke) Ha generell studiekompetanse innen sommeren i opptaksåret (2018) Ha plettfri vandel Være mellom 18 og 24 år i opptaksåret (2018) Være minst 163 centimeter høy Kunne sikkerhetsklareres Beherske norsk og engelsk godt, både skriftlig og muntlig Bestå fysiske minstekrav for lederutdanning i Forsvaret
 10. Gikk vel på forsikringen det da? Kjørte vel ikke 8år gammel XC90 uten motor/gir forsikring?
 11. Ok. Er det alikevel mulig at det er noen - tror du?
 12. Jeg anbefaler at alle som deltar i denne tråden nå slutter å mate dette trollet som kaller seg debattklovn. Han diskuterer i ring uten relevante påstander. Han tar ikke til seg noen lærdom og gjentar seg selv hele tiden, typisk trolling. Det beste ville ha vært om tråden ble stengt. Temaet er absurd og meningsløst å diskutere.
 13. Har du tenkt på alle de ladde våpnene som kommer til å bli glemt og forlagt rundt omkring som barn vil finne og skyte seg selv eller andre med? For det kommer garantert til å skje.
 14. Lyste det noen lamper i dashbordet eller merket du at kjede var dårlig på en annen måte?
 15. Har en 1.4tsi 2011 mod selv. Km stand 120 000. Jeg har lest rundt på nettet om dette problemet både før vi kjøpte den og etterpå. Jeg oppfatter det sånn at det er tidlige årsmodeller som er mest plaget og at problemet heller ikke er så stort som det kan virke som. Er jo solgt store antall av denne motoren og det er selvfølgelig bare de dårlig eksmplarene vi hører om. Litt det samme ned dsg kassa. Hvis man leser på nett ser det ut til at det er en skikkelig drittkasse men så er den god som gull. Er det noe lyd fra motoren din du reagere på? Rasling ved oppstart? Trekker den ujevnt? Kan nevne at når vår bil har stått et par dager så kan den rasle 2-3 sekunder etter start noe jeg har forstått er normalt på denne motoren. Det er jo også mulig å tegne en forsikring som dekker motor og girkasse havari. Vi har det i kasko pluss forsikringen. 10år/200 000km. Gjelder enn så lenge.
 16. Gadden

  Hva skjer hvis...

  De kommer ut like fine.
 17. Hey hey hey! Kan man uføretrygde seg selv? Fortell mer. Du sier "bare" - er det enkelt?
×
×
 • Create New...