Jump to content

Gadden

Medlemmer
 • Content Count

  243
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2343 profile views
 1. Enig i stenging og synes det var god stil av moderator. Sånn!
 2. Telenor sitt kobbernett vil ikke lenger bli fikset hvis det oppstår feil, så du har vel egentlig noe alternativ til fiber.
 3. Tidligere telefoner passet jeg på å holde mellom 30-80%. Etter ca 3 år var batteriet så dårlig at jeg ikke orket mer og byttet ut telefonen. Min nyeste telefon har jeg tenkt å "misbruke" batteriet på så den bruker jeg ned til 15-20% og lader helt opp til 100%. Sistnevnte er ihvertfall mye behageligere, så får vi se på sikt om det straffer seg.
 4. Det er kvote på alkoholkjøp på Svalbard. Det stikker kjepper i hjulene for alkoholikere. Det er umulig å være konstant beruset.
 5. Han kan sitte å gosse seg.
 6. Trenger han å trives? Hvis han er like begeistret for penger som faren sin så er vel det motivasjon nok.
 7. Ser du ingen negative konsekvenser av forslaget ditt? Ikke misforstå, jeg liker tankegangen din, snill mot dyra og sånn.
 8. Ideen din er god men du gjør jo den avtalen før du flytter. Jeg forstår det sånn at skattetrekket/skattefordelene du får på Svalbard kun gjelder forhold som skjer etter du har flyttet. Altså at det er umulig å ta med seg skattefordeler ved å flytte til Svalbard. Jeg føler meg ganske sikker på at alle smutthull er tetttet her. Hvis ikke så tettes de fortløpende hvis noen finner et nytt.
 9. Haken er at verdier du har tjent opp før du flytter til Svalbard er skattepliktig til fastlandet. Tror ikke du løser det problemet med enda mere penger.
 10. Svaret står her https://www.nav.no/no/Person/Arbeid/Sykmeldt%2C+arbeidsavklaringspenger+og+yrkesskade/gradertsykemelding
 11. Det er ikke noe fin måte å gjøre det på. De må trekkes ut med fare for ødeleggelse. Hjelper ofte å vrikke på de. Hvis du har muligheten til å la proppen stå igjen og heller heller klippe istykker festet til kabelen så kan du feste kabelen på nytt med et strips. Evt ved å borre et lite hull å stikke stripset igjennom. I det gamle festet.
×
×
 • Create New...