Gå til innhold

Guttorm Are Gjerløw

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Guttorm Are Gjerløw

  1. Det er grunn til å forvente at Iran har bidratt til en spredning av kunnskap om droner som er skreddersydde for militære formål.

    På samme måte kan vi anta, nei, vi vet, at våpnene som Saudiarabia bruker for å terrorbombe Jemen gjennom 5 år, er produsert av USA, og solgt til et av verdens verste regimer, men det er selvsagt Iran sin feil.

    Houtiene gar tatt på seg skylden for angrepet, men Saudi og USA har bevis for at det var Iran, men de bevisene får vi selvfølgelig ikke se.

    Så 17 droner gar krysset versens best overvåkede havområde og langt inn i Saudiarabia uten at noen har oppdaget noe.

    Yeah right.

  2.  

    Teslaer i venstrefila holder i det minste fartsgrensa. Idag var det en elbil som lå i 80 i venstrefila på E6 ved Moss. Det var nummeret før det ble en kjedekollisjon.

    Det er vel ikke så rart. Ække så lett å konsentrere seg om kjøringa OG samtidig være på tråden med sin psykolog for å prate ut sin rekkeviddeangst?

    Har vi kommet til Dagbladets kommentarfelt nå?

    • Liker 2
  3. Hva med å øke inntektsskatten med 1 % ?

    Og øke årsavgiften for diesel / bensin biler med ett par 1000 ?

    (Dette kan evt, justeres etter kjørelengden som er registret i forsikringen)

     

    Ved å øke pumpeprisen vil det bli veldig mye grensehandel.

    Og det vil forsatt være et problem at de " rike" slipper å bry seg, mens de "fattige" får svi.

     

    Kanskje formuesskatten er den som bør beskattes?

  4. Ikke helt usannsynlig at Usa og Israel ønsker å fremprovosere en militær konfrontasjon med Iran slik at de har en unnskyldning for å starte en krig. Synd at media aldri tør å faktisk stille tøffe spørsmål, men alltid lojalt støtter synspunktene til USA og Israel. Hva har Iran å tjene på å hisse på seg en militærmakt som USA? Iran avtalen ble jo fulgt ifølge IAEA inntill USA ensidig brøt avtalen.

     

    Du har helt rett. Dette dreier seg om en falskt flagg-angrep fra USA sin side. De vil prøve og sikre seg oljen til Iran, og de har også en kampanje gående mot Venezuela, som har verdens største oljereserver. Tilfeldig? Neppe.

    Iran har holdt sin del av atomavtalen, også etter at USA ensidig trakk seg fra den. USA gidder ikke vente på en ørliten provokasjon fra Iran " or their proxys", som krigshauken Bolton uttalte det. Derfor lager de sin egen "terroraksjon" og skylder på Iran.

    Merkelig at angrep med undervannsdroner skal gi skader over vannlinjen.

    I Venezuela har de i lengre tid prøvd å kaste regjeringen ved å innføre kraftige økonomiske sanksjoner. Disse sanksjonene er hovedårsaken til at folk lider i landet.

    Deretter prøvde de å støtte et statskupp som hadde liten folkelig oppslutning.

    Det neste som kommer til å skje, er at USA tar livet av den selvutnevnte presidenten, Juan Guido, og så skylde regimet for drapet, og deretter bruke det som unnskyldning for å angripe landet militært. Vent og se.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...