Jump to content

dodger86

Medlemmer
 • Content Count

  1044
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

368 :)

About dodger86

 • Birthday 03/04/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10445 profile views
 1. Ca 11.10 uti Det kommer vel ikke som overraskelse hvilket firma som blir nevnt som mlm/pyramidespill. Det har et såpass dårlig rykte at en skal virkelig ha drukket "the kool aid" om en fortsatt har trua på dette. Keiserens nye klær er vel en annen grei sammenligning. De fleste gjennomskuer det, bortsett fra de som er dypt inni det.
 2. Har fått et par reklamer på face og for blant annet danske https://deperfektejeans.dk og Norske Lynx lab Skulle derimot gjerne prøvd i butikk i Oslo område. og gjerne ikke for dyr (300-600kr siden jeg mest sansynlig vil kjøpe flere av de Finnes det f.eks på Outlet på Vestby? Noen som har noen erfaring med hvilke som er bra ? Buksen skal brukes i kontormiljø men jobben min er veldig praktisk av seg så det blir mye tøy og bøy.
 3. Hva med Campingvogn med Solceller på tak og fortelt + batteribank? hadde vel kosta en liten formue 😅 Men da kunne en i det minste dratt på campingtur med model xen sin uten for mye rekkevidde angst 😅 Lite søk på youtube og her er en som faktisk gjort nettopp dette :
 4. Tja samme som deg ca . 5,3 eller 5,4. Husker ikke.
 5. Kobler du den til pcen så ja da vil den kreve endel maskinvare. Men den funker helt fint uten å koble den til pcen
 6. Oculus Quest kan brukes både som stand alone eller koblet til pc.
 7. Ingen? ingen som vet hvordan man henter info stream fra en server?
 8. Jeg kan ikke programmere, men jeg har fått lekt meg litt med siri shortcuts. På serveren har vi et program som har mulighet for å kjøre en event stream som jeg gjerne skulle hatt som pop up notifikasjoner på telefonen min. Transport laget er enten via UDP eller TCP/IP Så har en Host Name og Port nummer Det kan exporteres som enten JSON eller CSV Encodingen kan enten være : ANSI, UTF-8, Unicode eller Unicode Big Endian For meg blir dette desverre litt latinsk. Noen som vet hva jeg bør gå for og hvordan jeg får eventuelt kan hentet dette inn på Iphonen min via f.eks shortcuts?
 9. Skal du ut i pappperm iløpet av året og mistenker du vil bli permitert snart? for guds skyld ta ut 1 dag pappaperm nå før du blir permitert. Hvis ikke kan du risikere at de regner pappapermen din utifra hva du tjener under permiteringen. :S
 10. og hun som started det er forsvunnet under jorden og er ettersøkt av FBI. Når skal folk forstå at all MLM er scam?
 11. Helt enig. Til syvende og sist er hun også et offer for svindelen. Fjern/anonymiser navnet hennes fra tråden.
 12. Spent på om Pixel 4 får like mye hat for designet på kamera som iphone 11 har fått Er trossalt nesten identisk
 13. What he said Det finnes nå ganske mange firkanta klokker. Både digitale og analoge, trenings klokker og dress klokker, smart klokker og vanlige. Klassikere til en hundrelapp (Casio F91w) eller luksusklokker som koster fra 10 til 1000 ganger så mye som en apple watch;) (Cartier, Patek Phillip, Rolex eller Richard Mille) På smartklokke/treningsklokke fronten er jo både Fitbit. Polar og enkelte Garmin klokker ganske rektangulære. En må gjerne like runde klokker bedre. Både Garmin og Galaxy Watch Active 2 er pene og funksjonelle klokker de, men det gjør ikke apple watch til en «barneklokke» Jeg er iallfall fornøyd med min. Jeg ser alltid hva som er det neste på kalenderen min, i tillegg er email, telefon, sms og hjemstyring lett tilgjengelig. Swiper jeg til venstre så får jeg kompass, treningsappen, kalkulator, vekkeklokke og kart. Swiper jeg en gang til har jeg desibel og alle vær komplikasjonene, Mer har jeg ikke lagt til enda. Jeg har ved flere anledninger lagt fra meg telefonen til lading og gått både tur og jobbet, men fortsatt kunne både høre på podcast eller ta imot telefoner ,mail eller sms.
 14. https://developer.apple.com/wwdc19/716 Teknologien ligger der i WatchOS 6. Så det er opp til app produsentene å oppdatere watch appene sine.
×
×
 • Create New...