Gå til innhold

hageby1

Medlemmer
  • Innlegg

    588
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hageby1

  1. Jeg flytter på USA etter jul på utveksling, og jeg er litt usikker på hva jeg vil gjøre med abonnentet mitt. Jeg ønsker å beholde det nummeret jeg har i dag. Jeg har to alternativer så vidt jeg ser.

     

    Blir trolig brukt en del i Norge i sommerferien (skal være der ett år).

     

    1. Finne et alternativ som er veldig billig å ringe til USA, og som har lav fast månedsavgift (vil ikke ringe all verden til/fra USA)

     

    2. Finne et billig kontantkort som jeg kan la ligge i Norge nesten ubrukt. Krever at kortet har lang holdbarhet uten at den trenger påfyll.

     

    Noen som har gode forslag til abb. på begge forslagene? Evt. andre løsninger?

  2. Skal kjøpe meg en bærbar pc til å bruke til studiene, skal kunne brukes under forelesninger uten at den forstyrrer for mye. Blir til skriving/surfing og et og annet strategispill (men det er andre prioritet).

     

     

    Budsjett:: 8500 kr

    Bruk:Studentpc

    Krav:Stillegående, relativt lett, tråløst nett, gode batterier. helst bluetooth

     

    Er åpne for alle forslag, har bare hatt begrenset mulighet til å se på pcer grunnet problemer med internettoppkoblingen.

  3. Bruk: Primært til studier (Statsvitenskap), Vil spille lite (og da strategi spill av typen civilizations). Pcen bør være lett og ha lite støy, batteri er pluss, men er stort sett i nærheten av strøm.

     

    Må ha: WLAN

    Kjekt å ha: Bluetooth

     

    To modeller jeg har sett på

    Dellmaskinen har jeg fjernet kundeservice, ellers er den standard konfigurasjon.

     

    Er åpne for andre forslag. Har maks 9500 kr til bruk (inkl. frakt)

  4. Har kommet utrolig mange poster med samme temaet de siste dagene.

     

    Prøv å bruke søkefunksjonen, så finner dere sikkert en masse nyttig! =)

    6575564[/snapback]

     

    de som er skrevet om studentpcer ligger enten under eller over min prisklasse, eller har feil prioriteringer, dermed nye tråder. men, bør muligens lages en fellestråd med anbefalinger på studentpcer i de forskjellige prisklassene.

  5. Hei,

     

    Har fått ny mobil som ikke fungerer, Benq-Siemens SXG75. Jeg har fått to nye Sim-kort fra Tele2 uten at dette hjalp. Med en gang noen ringer til meg kommer det opp "Sett inn sim-kort". Telefonen fungerer fint med Sim fra Netcom.

    Ser at det er side opp og ned om temaet her, men er det noen som kan gi meg siste nytt/status i denne saken?

    6459974[/snapback]

     

    Fått nytt sim-kort som funker, men nå får jeg ikke tilkoblet telefonen til pcen. Se fram til en telefon med enormt med feil.

  6. tenk å kjøpe en bil til 100k med femtiøringer  :tease:

    tror du selgeren hadde godtatt det? :p

    6231171[/snapback]

    Det er jo godkjent som et betalingsformat eller hva jeg nå skal kalle det, det er jo penger, så han kan sikkert ikke si nei :p

    6231257[/snapback]

     

    Faktisk ikke

    Norges bank

    # Hva menes med tvungent betalingsmiddel?

    Landets sedler og mynter er tvungent betalingsmiddel og kan brukes i alle betalinger som gjøres opp på stedet. Både betaler og betalingsmottaker har rett til å kreve oppgjør i sedler og mynter. Sentralbankloven gir likevel en begrensning : ”Ingen er pliktig til i en betaling å ta i mot mer enn femogtyve mynter av hver enhet.”

     

    Er enig i at vi verken trenger 50øringen eller 1000-lapper egentlig. Den eneste plassen jeg bruker kontanter regelmessig er på bussen (bruker kort alle andre steder, inkl. parkometre).

  7. f.eks ved å basere seg på andre evalueringsformer eller opptaksprøver (vanlig i andre land, men ikke Norge).

     

    Som i praksis er en eksamen hvor den får 100% å si?

     

    Ser mange her vil fjerne karrakterene, men jeg har enda til gode å se noen ha ett godt alternativ til hvordan eks. høgskolene/universitetene skal bestemme hvem som kommer inn. loddtrekkning?

  8. De ringte meg igår og sa at jeg måtte vente på firmware oppgraderingen til siemens. Den kommer om ca 2 uker.

    Er visstnok ikke tele2 som er problemet. De påsto det var en bug i mobilen som gjorde det. Rart alle andre simkort jeg har prøvd fungerer men ikke det fra tele2.

     

    Jeg venter på oppgraderingen fra siemens, men fungerer det ikke da bytter jeg operatør.

    5821945[/snapback]

     

    Kan godt være at det er BenqSiemens sitt problem, men som forbruker som vil bruke mitt (noe buggete) produkt tenker jeg heller på å få brukt varen enn å vente over lang tid til de får fikset dette. Min gamle telefon (3510) fungerer mildt sagt dårlig (må trykke på ni-tallet 4-5 ganger før den virker etc.

  9. Men dyrene som til slutt ender på middagsbordet har et godt liv sammenlignet med pelsdyr. De har god plass, kan sove på halm eller myke matter, kan gå utendørs i en innhengning eller i skogen, og får god behandling (med visse unntak, dessverre).

     

    Dette er kan vel i stor grad sies om pelsoppdrett også. (visse unntak)

     

    om filmen så er dette den ekstreme delen av pelsoppdrett (dyremishandling). I Norge er pelsoppdrett nøye regulert og ser det lite trolig at liknende forhold eksisterer her i landet (men, kan selvfølgelig ikke utelukke små unntak).

     

    Så vidt jeg vet benytter de fleste større slakterier i Norge elektrisk støt når de avliver dyr.

×
×
  • Opprett ny...