Jump to content

Hybrize

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

108 profile views
 • TSP

 1. Lørdag blir vanskelig for oss. Tingen er at vi har fått forespørsel av noen som ønsker å livestreame kampen på Twitch med kommentering, og de har ikke mulighet klokken 20 neste onsdag. Hva tenker dere om å livestreame kampen?
 2. Heisann! Vi lurte på om det var mulig å utsette kampen en times tid. Hva tenker dere om det?
 3. Hei igjen! Nå har det seg slik at det ene lagmedlemmet vårt nettopp fikk en veldig kjip familiebeskjed som gjør at personen gjerne ønsker å utsette kampen noen dager. Derfor lurer vi på om det går greit å utsette kampen til søndag? Om det ikke lar seg gjøre så spiller vi kampen i dag, men det hadde vært supert om dere hadde hatt tid på søndag også 😊
 4. Den er grei! Vår forrige kamp ble streamet på måten jeg beskrev under uten at det var noe problem for gamer.no. Kan også nevnes at personen som streamer ikke er medlem/ansatt i bedriften vår, men er en person som ønsker å streame kamper med løpende kommentering for underholdningens skyld. Denne personen har ikke mulighet ved orginalt kamptidspunkt, så derfor blir det ikke noe stream fra "vår" side, men vi har absolutt mulighet til å spille kampen kl 20 imorgen
 5. Heisann! Vi har klippet sammen en liten highlight video fra kampene våre på onsdag. Går det fint for dere at vi deler den på siden vår på Facebook? Det hadde også vært kjempekjekt om vi fikk tillatelse til å tagge dere Ha en fortsatt fin dag!
 6. God dag! Vi har to spørsmål til dere: 1. Går det greit å endre tidspunkt for kamp til torsdag kl. 18? 2. Går det greit om vi inviterer med en inn i lobbyen som spectater og streamer til Twitch? Dere vil såklart få linken til dette. Streamen vil også ha en liten delay. Ha en fortsatt fin dag!
×
×
 • Create New...