Gå til innhold

Strilen

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Strilen

  1. Har prøvd å modde ps1 mini en stund nå uten hell. Prøvd med forskjellige usb brikker. Brukt 16, 32 og 128 GB brikker uten at jeg kommer noe lengre. Har fulgt youtube videoer til punkt og prikke med nedlastning av software og overføre til brikkene.

    Har prøvd både Autobleem og Eris. Nærmeste jeg har kommet noe er med 16 GB og Eris software. Da kom oppdaterings bildet til Eris, men var der kun i noen sekunder, før konsollen gikk i dvale modus.

    Noen som har noen råd til hva jeg kan gjøre for å få dette til å virke?

  2. KalleKanin skrev (22 minutter siden):

    Denne bryggen og parkeringsplassen ligger vel på/i tilknytning til en tomt?
    Det betyr at man kan selge selve tomten, men at bruksretten vil ligge der som en heftelse. Dette vil nok helt klart redusere verdien av tomten, men sånn er det.


    Det er sikkert mange steder i Norge hvor hytteeiere har fått en bruksrett til parkeringsplass og brygge som er tilknyttet deres hytte, men som ligger på grunneiers egen tomt. Dette vil følge med som en heftelse og kan normalt sett ikke fjernes.

    Uten at dette nødvendigvis er relevant for din sak, kan man jo snu på det å si at ved å fjerne denne heftelsen, ville det være en stor ulempe for disse hytteeierne da dette er rettigheter som er med på å øke verdien på deres hytte. En hytte med parkeringsplass og bryggerett er nok mye mer verdt enn en som mangler dette. 

    Den rettigheten kan ikke videreføres hvis de skulle selge. Hadde de solgt idag,så hadde den opphørt med en gang. Så den vil ikke ha innvirkning på verdien på huset

  3. Betaler ikke de noe. De får bruke d vederlagsfritt. Har lest at hvis den negative delen for eier er større enn fordelen de som har bruksrett har med den retten,kan den oppheves. Den negative delen her er at min mor kan tape mye penger ved å ikke få solgt bryggen og båtplassen. Og ett annet argument er at de som har den bruksretten har så og si ikke benyttet båtplassen. Er ofte der nede med sjøen,og har ennå til gode å ha sett båten ligge der. Da går det under passiv bruk,og da kan man og få den opphevet siden de som har retten,ikke har brukt den

  4. For noen år siden solgte jeg hus som var vanskelig å få solgt. For å få kjøperen til å kjøpe det,hjalp min far med å gi de bruksrett til kaiplass for å ha båt der. I den kontrakten,se bildet, står det at de har bruksrett så lenge de er eier av huset de kjøpte.

    Men min far døde i mars,og det er min mor som har overtatt eiendommene han hadde. Jeg mener at det er en personlig bruksrett han har gitt de,som da opphørte når han døde. Da det begynner med at undertegnede, min far, "gir" kjøperen rett til å bruke kai plass, gjeldende båtfeste og parkering plassen. Det er begynnelsen som jeg mener er den personlige delen. 

    Blir jo feil at de skal kunne sette kjepper i hjulene når den en gang selges. De har bruksrett på båtplassen, de eier det jo ikke. Og den skal en gang når min mor skal flytte selges med huset,mitt barndomshjem. 

    20200826_232648.jpg

  5. Høre med andre banker?

    Har gjort det. Prøvd Nordea, bnbank, danske bank. Skal sies at det er gjort på nett,og da resultert i automatisk avslag.

    Skjønner ikke hvorfor,da betjeningsevne og verdi er godt innafor kravene.

    Nordea argumenterte med at de hadde sett historikk fra 2016 og mente det var for mange ganger med anmerkninger. Har aldri hatt noe med Nordea ågjøre før,så har ikke noe uoppgjort med de. Men syns det er rart at de skal kunne se hva du har VÆRT borti men som er oppgjort og avsluttet. Da er det jo umulig for folk å komme seg videre og få en endelig løsning på problemet man prøver å rette opp i.

  6. Har slitt mye med økonomien, men endelig fått kontroll på den. Men de utfordringene jeg hadde er blitt løst via privatlån og lån gjennom Cim,ett firma som hjelper med inkasso saker.

     

    Men så var det å få det inn i boligen,noe som viser seg vanskeligere enn ventet. Fikk idag vite av banken jeg har at de ikke kunne hjelpe. Grunnen var ikke betjenings evne eller verdi på boligen. Neida. Det var at min kone som kom i økonomisk uføre lenge før jeg traff ho pga. forrige mann. Vært gjennom gjeldsordning frem til mai 2018. Og ett av lånene som var i den ordningen var hos denne banken. De har visstnok karantene tid på 3 år før ho kan være med på noe. Når vi var i møtet så lyste alt grønt hos de for å få det gjennom,men likevel ikke.

     

    Så da lurer jeg på om det er noe håp for å få det igjennom andre steder?

     

    Boliglånet er på idag 2 362 000

    Må låne totalt sett 2 960 000 for å bake inn det overnevnte

    Bolig verdien er på 3 500 000

    Vår total inntekt er ca. 790 000

    Vi har en bil, el-bil med lån på 350 000

    Har og ett barn.

     

    Får vi dette inn i boligen frigjør det minst 8000 i måneden.

     

    Noen som har noen råd?

  7. Jeg må nesten se eksempler for å klare å uttale meg. Mange klær er det omtrent ikke forskjell på men "noen" har bestemt at 'den er for kvinnfolk, den er for menn'. Jeg ser iallefall ikke forskjellen.

    Begge kjønn ser ut til å bruke "slim" klær og annet er ikke å oppdrive.

    Er f.eks disse to. Har den jakken og buksen

    post-464482-0-65021200-1569089391_thumb.jpg

    post-464482-0-82699500-1569089405_thumb.jpg

  8. Er en mann som liker dameklær,da jakker og bukser i skinn og pels.

     

    Har så lenge jeg kan huske blitt tent av klær i skinn og pels,men må være dame versjoner. Liler å ta på de og ha det på meg. Når jeg leter etter sånne klær ser jeg spesielt etter dame jakker og bukser,fordi de ser ofte bedre ut enn d som er for menn. Har kommet over barrieren der jeg ikke turte å vise meg offentlig i skinn bukser og jakke. Men i det siste har jeg og vært veldig interessert i jakker i pels,og da fuskepels. Men verken sånne jakker eller bukser er lett å oppdrive i min størrelse. Fant endelig en pelsjakke som passet meg,men er så usikker på om jeg tør å gå offentlig med det. Når jeg har sånne klær vil jeg ikke bare bruke de innendørs,men og ute. Hvordan hadde dere tenkt hvis dere så en mann gå i jakker og bukser ment for damer?

     

    Heldigvis plager det ikke min kone

  9. Jeg og min samboer vil at ho skal få bli med på boligen vår.

    Men det som er problemet er at da jeg kjøpte boligen,måtte min far være medlåntaker for at jeg skulle få kjøpe boligen. Nå vil vi at min samboer skal være med på boligen,men er usikker på hvordan.

    Ho er ufør,jeg i fast jobb. Vi vurderte en plan om at hun kunne søke husbank lån og kjøpe seg inn for å overta den andre halvdelen av boligen med det,men er i stuss om det er noe som fungerer.

  10. Dette var en haste flytting som måtte utføres veldig brått. Den personen som flyttet måtte det pga. av forskjellige grunner. Familie medlemmer til den denne personen flyttet fra likte det dårlig og prøvde å hindre oss.

     

    Hvorfor det?

     

    (du vil kanskje si det er uvesentlig, men for en helhetsvurdering av situasjonen ville det nok interessert noen)

    • Liker 1
  11. Har bilde som viser både der jeg skal ha kommet bort i og de gamle. Var ikke bulk men en liten flekk fra møbelet. Hadde jeg hatt tid til å se nærmere på det der så kunne det sikkert gnikkes vekk. Hørte kjerringen til han maste om helt ny front skjerm. Skal sies at de er veldig sære og høy på pæra type folk. Har ikke gitt de noe kontakt informasjon. De vet hvem samboeren min er og forsøker å få ut av henne tlf nummer,men de skal slite litt med det

  12. Igår var jeg med og hjalp en med å flytte. Mens vi holdt på så parkerte noen seg rett foran der vi gikk forbi med ting. Var så vidt det var plass å komme seg forbi. Jeg bærte en liten skjenk forbi,men kom litt bort i ene hjørnet nede på bilen. De skapte seg tussete, maste om å at jeg må erstatte skaden. Men problemet er jo at den lille flekken som jeg lagde kan lett poleres bort og det er flere skader der fra før. De vil ha full lakkering som de vil jeg skal betale. Men jeg er ikke interessert i å betale for å fikse gamle skader. Hva blir rett her? Hadde de parkert en meter lengre unna hadde ikke noe skjedd. De visste at flytting pågikk,de ville hindre det

    • Liker 2
  13. Er varsel om tvangssalg. Men har nå sendt søknad om startlån med refinansiere bolig og all gjeld. Lest opp og ned om det og vi kvalifiserer for det.

     

    - egen bolig og høy gjeld

    - mottar trygd (min samboer gjør d)

    - andre utfordringer..her med ett barn med diagnose og sine utfordringer

  14. De kan ikke gjennomføre tvangssalg dersom belåningsgraden gjør at banken ikke får absolutt alle pengene sine... Med mindre det er kommunal gjeld.

    Det tenker eg og. Men har hørt rykte om at boliger har blitt tvangssolgt for dritt summer og stakkarene sitter igjen med rest av boliglån på 100 000 og oppover.

     

    Skulle det gå så langt så hadde eg sarvet ned huset sånn at ingen var interessert

  15. De bruker verktøyene de har til råde for å få pengene sine. Beste er å overtale de til å gå med på gjeldsordning ved å argumentere at det er mer sannsynlig de får pengene sine ved å velge den løsningen.

    Det som blir planen. Skal kontakte namsmannen og høre om mulighet for å inngå gjeldsordning

  16. Ja, hvis man vil kan man gjøre det. Da kjøper man først din halvdel på tvangsauksjon, så oppløser man sameiet og selger hele samlet. Man trenger ikke stå i kø og få betalt en eller annen gang i fremtiden om man ikke vil vente. Gjeldsordning kan imidlertid tvinge dem til det. Har du vurdert mulighetene for gjeldsordning? Jeg er ikke sikker på om du får det i tide, men det kan tenkes.

    Når det gjelder om hun kan kjøpe uten egenkapital så er svaret at det kommer an på banken.

    Men ingen vil bo i en bolig der andre bor. Hva vil det si å oppløse sameiet?

    Og de kan da ikke sette en familie på gaten med ett barn dom har autisme og da har sine særskilte behov med tanke på hjelp fra barnehage og lege. Dom nevnt alt innenfor perfekt plassering i forhold til hvor vi bor.

  17. Kan en kreditor tvangsselge en bolig der jeg eier 50 og min far eier 50?

    Er jeg og min samboer som bor der. Kan hun kjøpe opp boligen uten egenkapital med tanke på at ho bor i huset fra før?

     

    Kan man overtale de til å la det ligge en stund med tanke på at vår situasjon er sånn at det er jeg som er i jobb. Ho er ufør,men vi har ett barn med utfordringer gjør at vi må bo der vi bor. Med tanke på barnehage,og at min samboer enkelt kommer seg til butikk,barnehage og lege. Hun har ikke sertifikat og alt det er i gang avstand.

     

    Det er ikke sånn at eg ikke vil betale,men kan rett og slett ikke. Blir allerede trekt 5000 i mnd av namsmannen i en annen sak. De som krever tvangssalg står jo for f**n i kø og vil få til slutt. Har ikke mer enn akkurat nok å leve for. Selv med hennes inntekt så går det såvidt rundt.

    Og nei, det er ikke boliglån som er misligholdt, det betales til rett tid hver mnd.

  18. Hva synes folk her om menn som bruker skinnklær,da spesielt skinnbukse?

    Har i mange år blitt opphisset av damer med skinnklær,men har og funnet ut at det å bruke det selv tenner meg og. Følelsen av å ha det på seg er bare så digg.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...