Gå til innhold

Normix

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Normix

  1. Har den samme lidelsen. Svir intenst i kneskålen når jeg sitter på kne, men merker ingenting ellers. Er så vondt at tårene spretter. Kun i ene kneet hos meg. Varierer litt med smertene. Noen uker er det nesten ikke merkbart, mens nå har det vært intenst vondt i en måneds tid. Har ikke hevelse, og heller ikke rødt eller varmt. Har ikke vært hos lege.
  2. Har Outlook-appen for Android, og har også hatt problem med at utgående epost ikke blir sendt de siste dagene. Regner med en oppdatering har skapt problem, og at det blir fikset snart.
  3. Søkte etter oppdateringer nå, og fikk en sikkerhetsoppdatering. Den ga meg vowifi som dere andre.
  4. Det høres jo flott ut. Endret du noe innstillinger, og hvor kan du se på telefonen at Vowifi er aktiv? Edit: jeg spurte hvilken oppdatering du fikk, men ser jo nå at det må være Android. Jeg får vente til den kommer til meg.
  5. Ikke noe Voltesymbol på skjermen hos meg heller, men Volte virker, selv om Ice sier de ikke støtter Pixel 7-serien.
  6. Sparebank1 sitt VISA fungerer nå med Google pay, eller wallet som det vel nå heter.
  7. Gjorde ikke noe mer enn slik jeg skrev. Ingen oppdatering.
  8. Nøyaktig det samme har skjedd mange ganger med meg også, men vært stabilt (tror jeg) ganske lenge nå. Vanskelig å vite hva som ikke kommer fram, om det ikke blir etterspurt.
  9. What do you know🤨 Da fikk jeg 5g på statusbaren. Kjørte også en speedtest med tilsvarende resultat. Hva gjorde jeg? Endret mobilnettverk til manuelt. Satte deretter til anbefalt 5g. Fikk deretter valget om å skru på Volte, og 5g dukket opp øverst på skjermen.
  10. Fikk bekreftet fra Ice på chat i dag tidlig, at Pixel 7 ikke har 5g fra Ice. Ingen plan om å få det heller.
  11. Kjøpt meg en brukt Pixel 7 pro. Bytter ut en Oneplus 10 pro. Pixelen har en del bedre kamera, men Oneplus er etter min mening bedre på mange områder. Bedre flyt, MYE raskere lading, smarte menyløsninger, fingeravtrykksleser og ikke så glatt. Oneplus har 5G og Volte hos Ice. Nå med den "nye" Pixelen min har jeg ingen av delene. Savner også enkle ting som ikon for alarmklokke på statusbaren. Usikker på om Pixelen eller Oneplus blir værende.
  12. Sjekket nettopp Google play, og jammen lå det ikke en ny versjon der. Nå lar det seg gjøre å sette varsler.
  13. Hvilken versjon av engangskodeappen har du?
  14. Snakker om to forskjellige apper her. Engangskodeappen kan det ikke endres tillatelser på. Det er det som er feilen.
  15. Trenger ikke opplyse om at det gjøres opptak, så lenge du selv deltar i samtalen.
  16. Har en Oneplus 10 pro. Kan ikke anbefale denne. Sluker strøm, blir svært varm, ikke særlig bra kamera, elendig oppfølging fra Oneplus sin egen kundetjeneste. Første og absolutt siste Oneplus for meg.
  17. Av alle ting, så virker det nå slik som før. Kanskje det er endringer jeg gjorde i //flags, eller at Chrome er oppdatert nå nylig.
  18. Tidligere har jeg kunnet trykke på, og holde inne en link, for å få opp valg om å åpne i ny fane. Det fungerer ikke lenger. Har gjort noen endringer i Start surface i //flags, men hjelper ikke. Noen som vet hvordan åpne linker i ny fane?
  19. Nei, var ikke en dedikert Samsung-tråd. Har også lest et sted at noen mente spesifike markeder fikk preapplisert film, mens andre ikke. Synes det høres mindre sannsynlig ut.
  20. Mange telefonfabrikanter setter på film fra fabrikk, blant annet Huawei og Oneplus. Har lest tidligere et sted uavhengig av denne diskusjonen, at S22 har fabrikkmontert skjermfilm. Klarer ikke å finne tilbake igjen, men mener kanskje det var på XDA en plass.
  21. Hvis telefonen ikke er skadet ved bruk, så har du 5 års reklamasjonsfrist på feil. Kontakt butikken du kjøpte telefonen, og si at du vil reklamere.
  22. Kjøpte meg en Oneplus 10 pro 12/256 på Finn, som var brukt 2 dager. Fikk den til en god pris, og tenkte dette måtte være en god oppgradering. Forbauselsen ble stor da jeg så at kameraet i min gamle P20 pro er vel så godt som i 10 pro. Ikke er Huaweien påtakelig tregere heller, til mitt bruk. Ble ikke noe positivt bytte dette. Nå som jeg er passert 50 år, så kjenner jeg at det ikke er like morsomt å sette opp ny telefon heller lenger😉 Kanskje jeg selger den nye Oneplusen, og beholder den gamle, men trofaste Huaweien.
  23. Jeg leser stadig advarsler om svindelforsøk på sms og epost. Har aldri fått noe på sms, og epost er det flere år siden sist. Svindlerne finner stadig nye utspekulerte metoder, så det er nok lurt å være påpasselig. Hva er kalender-spam?
×
×
  • Opprett ny...