Gå til innhold

Osteknutevindu

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Osteknutevindu

  1. En avbarket stokk. Et utslitt stykke landbruksutstyr. En ganske stor stein. Noenlunde greit dandert.

     

    Kan noen som har peiling på kunst, opplyse oss uvitende og forklare hva som gjør dette til kunst og hva som gjør det vakkert eller interessant og verdt relativt store pengebeløp? Da kan vi oppdatere kunnskapen vår på det området.

     

    Jeg har vært i Firenze og sett David-statuen som det var bilde av tidligere i tråden. Den ser enda bedre ut på nært hold, detaljnivået er utrolig, det krever helt ekstreme ferdigheter å skape noe sånt. Hvor store ferdigheter kreves for å plassere noen tilfeldige gjenstander ved siden av hverandre? Bestått barnehage? Men så er det vel en grunn til at du kan risikere å stå i kø i flere timer for å se David på hedersplassen i en av verdens fremste kunst-/kulturbyer, mens skrot-kunstverket blir hivd ut av ei bygd i Norge fordi det er så vanvittig stygt og meningsløst. Litt nivåforskjell, må en kunne si.

  2.  

    Vi lar dem være i fred, og så lar de oss være i fred.

     

     

     

    Ja, særlig religioner ifra midtøsten er kjent for å la andre være i fred, kremt... ;)

     

     

    "Hvis vi hadde latt dem være i fred, ville de ha latt oss (i større grad) være i fred". Altså hypotetisk sett, for vi har IKKE latt dem være i fred. Nå i dette århundret. De muslimske invasjonene fra tidligere århundrer hadde ikke funket nå uansett, for de har ingenting å stille opp med militært. Altså kunne vi latt dem holde på med sitt, stoppet dem på grensa til Europa og levd i ro og fred her oppe.

  3. Dette er vel et innspill i den norske innvandringsdebatten, et forsøk på å være smart/morsom. For når spørsmålet er "når er man nordmann", er det fryktelig lett å bli nordmann, mens det er mye vanskeligere når det går andre veien.

×
×
  • Opprett ny...