Jump to content

vaaland21

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Altibox har nå fått på plass MTV og VH1 kanalene. Blir totalt 7 kanaler. MTV Classic, MTV hits, MTV live, MTV rocks, VH1 classic. De nye kanalene kan velges inn for to poeng per stykk. VH1,Mtv vil være kostnadsfritt frem til 24 juni. Disse vil også koste to poeng per stykk etter denne dato.
  2. Nye altibox og ZyXEL P2812 hjemmesentral. Etter en del testing finner jeg ut at dekoderen med nye altibox kun fungerer når bromodus er av. Ekstern ruter internett vil da ikke virke. Å kjøre wifi på denne sentral er ikke bra. Dårlig forbindelse. Må si at denne sentral er noe av det dårligste produktet jeg har vært borti. Da sammenlikner jeg denne med FMG sentralen som er så mye bedre. Når man har bromodus på så virker ikke dekoder med nye altibox. Kun internett med eksteren ruter. Man får "ethernet ikke koblet til" og "Error #102000: Unknown Error" ved oppstart av dekoderen når den står i bridge mode. Hvorfor skal denne hjemmesentral være så vanskelig . FMG sentralen er mye lettere. Altibox har ikke klart å finne ut av problemet enda. Flere som har kommet borti dette problemet? Dette er bekjente av meg som opplever dette. De føler vel litt frustrasjon at man ikke finner ut av dette. Det må være noe spesielt som må gjøres med denne sentral eller? Trenger sentralen sofware oppdatering som kundeservice ikke har gjort? Er det noen andre med P2812 som opplever det samme? Fmg sentralen som jeg har er en lek i forhold da alt virker etter 5 minutter etter oppkobling. Med og uten bromodus.
  3. Nye altibox og ZyXEL P2812 hjemmesentral. Etter en del testing finner jeg ut at dekoderen med nye altibox kun fungerer når bromodus er av. Ekstern ruter internett vil da ikke virke. Å kjøre wifi på denne sentral er ikke bra. Dårlig forbindelse. Må si at denne sentral er noe av det dårligste produktet jeg har vært borti. Da sammenlikner jeg denne med FMG sentralen som er så mye bedre. Når man har bromodus på så virker ikke dekoder med nye altibox. Kun internett med eksteren ruter. Man får "ethernet ikke koblet til" og "Error #102000: Unknown Error" ved oppstart av dekoderen når den står i bridge mode. Hvorfor skal denne hjemmesentral være så vanskelig . FMG sentralen er mye lettere. Altibox har ikke klart å finne ut av problemet enda. Flere som har kommet borti dette problemet? Dette er bekjente av meg som opplever dette. De føler vel litt frustrasjon at man ikke finner ut av dette. Det må være noe spesielt som må gjøres med denne sentral eller? Trenger sentralen sofware oppdatering som kundeservice ikke har gjort? Er det noen andre med P2812 som opplever det samme? Fmg sentralen som jeg har er en lek i forhold da alt virker etter 5 minutter etter oppkobling. Med og uten bromodus.
×
×
  • Create New...