Gå til innhold

orbital

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av orbital

  1. Vurderer og kjøpe en Canon linse med f/2.8L USM. Når jeg kjøper en linse med f/2.8L vil jeg merke stor forskjell om den hadde hatt IS i tillegg? Litt ny i dette gamet her og trenger litt hjelp :)

     

    Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM vs Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

  2. orbital:

     

    Må innrømme at dette nettet hørtes litt merkelig ut... hvis du har alle maskinene på nett, så bør du jo ha en eller annen slags ruter stående, enten maskinen som får den eksterne IPen, eller en egen boks. Så kan du jo bestemme alt av portforwarding og slikt på den i stedet, i stedet for å måtte RDPe til maskinen med internettilgang?

    7327442[/snapback]

     

    Tror kansje du misforstår meg litt. Speedtouchen oppfører seg egentlig fortsatt som en router. Den deler fortsatt ut ip adresser, men da til de andre pcene. Den pcen som får den eksterne ipen er en spillserver, derfor har jeg satt det opp slik. Tidligere fikk jeg ikke speedtouchen til og åpne for portene til denne slik som jeg gjorde med netopia. Etter jeg satt opp routeren i forhold til din veiledning så funker serveren min :D

     

    Er ikke tvil om at dette er et snodig oppsett, men det funker i allefall...sånn halvveis :)

    Er bare noen få ting så mangler så er alt ok.

  3. orbital:

    *edit: skrive om alt*

     

    Hvilken ruter du har? Det er jo ruteren som skal få den eksterne IPen hvis du har en egen ruterboks i tillegg til Speedtouchen hvis du vil at alle maskiner skal få nett... Er ikke så rart at PCen som er PPTPklient ikke vil kommunisere med resten av maskinene, tror jeg... Spørs hva slags operativsystem du kjører.

     

    Men du har altså et lokalnett med kun en PC med internett? Eller misforstår jeg noe?

    7297172[/snapback]

     

     

    Jeg har en 546v5. Har satt opp speedtouchen til og dele ut den eksterne ipen til en maskin. Har 2 andre maskiner + en ip telefon og en trådløs linksys. Disse er på internett alle sammen. Eneste er at jeg må bruke remote desktop til den som har ekstern ip. Er win xp prof alle sammen. Men dette er egentlig ikke noe stort problem. Speedtouch suger big time når det gjelder port åpning. Alt funker fint til den som har ekstern ip, men de andre sliter. fjernhjelp f.eks. Det funket fint før, nå funker det ikke fra en pc som har lokal ip.

  4. Vil bare si at h017ah's guide er testet og jeg kan bekrefte at dette virker :thumbup:

    Eneste som er kjipern er at maskinen som får den eksterne ipen ikke komuniserer med lokalnettet. Oppgraderte firmwaren i routern når jeg gjorde dette og nå funker ikke telioen min skikkelig heller. Hører ikke folk som ringer inn, men de hører meg. Når jeg ringer ut så virker det som det skal. Har forsøkt å disable loopback funksjonen uten dette hadde noen effekt. Noen som vet om en løsning for dette?

     

    orbital

  5. Sliter med kortet mitt når jeg spiller Call of duty. Har de siste catalyst driverne fra ATI og de siste fra VIA, men maskinen min henger/kræsjer etter en liten stund, uansett oppløsning (1024*768 - 1280*1024). Får som oftest denne feil meldingen: VPU recover error. ATI sier: To correct this issue, download and install CATALYST 3.10 Display Drivers or higher......dah, jeg har som sagt de siste driverne, så det er ikke mye hjelp å få der nei :no:

    Noen som har et forslag til hvordan jeg kan få løst dette?

  6. Gjør som meg du!

    Høyre klikk på min datamaskin og gå inn på egenskaper, maskin vare, så trykker du på Enhetsbehandling, på lista som kommer opp: dobbelt klikker du på nettverkskort og hørre klikker på nettverks kortet ditt og velger deaktiver!

    Da skulle ikonet forsvinne!

     

    Jepp, det funker.....ahh, bedre plass :smile:

  7. Kjøpte meg en converter (abit) i går og sliter med å få disken i gang. Har et asus a7v8x hk og en maxtor 160 gb som jeg prøver og få til på ata utgangen. Alt virker tilsynelatende fint brae at jeg ikke får opp disken i xp...disken har vært i bruk før og der er filer på den.

     

    noen som har en ide om hvordan jeg kan fikse dette??

  8. Kjøpte meg Sapphire Radeon 9600 pro hos komplett i går. Alt virker fint bortsett fra en liten sak.....når jeg skal se film på tv'en kommer der ikke frem noe som helst i mediaplayer på tv'en :o , filmen vises ikke selv om den vises på monitoren. Jeg kan spille spill med bilde på tv'en osv. Det er kun når jeg skal se film jeg ikke får noe noe frem. Jeg har de siste driverne fra ATI og jeg har forsøkt i power dvd med samme resultat.

     

    Noen som har en ide om hvordan jeg kan få bilde?

  9. Har sjekket tv'en min med et annet skjermkort og det funker fint. Det må være noe med softwaren.....under enhetsbehandling har jeg en feil under WDM Video Capture, der står det at enheten kan ikke startest (KODE 10).

    Gainward også klør seg i hodet :o

  10. hmm...tror ikke det har noe med tv'en min og gjøre nei. Tror heller det er noe med xp. Da jeg fikk kortet hadde jeg engelsk versjon av xp og da virket alt, nå har jeg norsk og det virker ikke. Skal prøve det programmet tv tool. tnx

  11. Har et Gainward GeForce 4 Ti 4200 128mb kort. Har hatt problemer med tv-ut funksjoen og nå har jeg formatert på nytt. Det første, og eneste, jeg har lagt inn etter formaten er skjermkortet med de nyeste driverene og bios. Tv-ut virker fortsatt ikke ......noen som har noen tips????

  12. Sliter med tv-ut funksjonen på Gainward kortet mitt. Har lastet ned de siste driverne fra både nvidia og gainward men ingenting funker.

    Har norton antivirus og firewall installert og i log filene der står der følgende: NIS is protecting your connection to a newly detected network on adapter "Microsoft TV/video-tilkobling" (IP address: 6.0.1.0).

    Har dette noe og si? Os'et mitt er XP og under enhetsbehandling er der et gult kolon under nVidia WDM Video Capture (universal), under egenskaper her står det at: Denne enheten kan ikke starte. (Kode 10). Håper noen har et tips om hvordan dette kan fikses.

×
×
  • Opprett ny...