Gå til innhold

marken

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av marken

  1. Vurderte selv å lease bil i vår, men konkluderte med at verditapet på en flunkende ny bil er alt for høyt. Det er jo dette verditapet du dekker når du leaser bilen, og som allerede nevnt betaler du inn i utleiers lomme. Det eneste du får ut av leasingforholdet er godet ved å disponere bil. Så dersom du ikke har behov for splitter ny bil, så er leasing unødvendig dyrt.

     

    Denne artikkelen gir deg et godt bilde av hvordan leasing fungerer, og i hvilke tilfeller det kan lønne seg: http://www.nrk.no/programmer/tv/fbi/1.19867

  2. Hvis du har floppy vil jeg anbefale det.

     

    Når jeg prøvde med USB, skjedde akkurat det samme som skjedde med deg. Lagde heller en floppy (som jeg har brukt alle gangene før det), og det funker gull.

    9152692[/snapback]

     

    Fant ut hva som var feil. iPrep antar at "diskettstasjonen" den lager på USB-sticken er A:. PCen hadde allerede en A: som forøvrig ikke var et reelt drev, og satte USB-stick "diskettstasjonen" som B:. Etter en tur i regedit hvor jeg endret navn på diskettstasjonene løste det hele seg. Forza 2, here I come :D

  3. Har noen få problemer med flashing her. På et Intel-chipset får jeg laget bootable USB, men når jeg kjører iDump fryser MTKflash like etter "MTKflash by Joseph......." og står bare og blinker.

     

    Når jeg så skal prøve på en PC med VIA chipset får jeg error når jeg forsøker å lage bootable USB stick. iPrep gir meg feilmeldingen "Drive not ready". xboxen har forøvrig en Samsung ms28.

     

    Alternativt: Noen i Trondheimsområdet som er villig til å utføre tjenesten for noen hundrelapper?

  4. Hei!

    Jeg trenger ny laptop nå som skolen er i gang for fullt, og har derfor sett meg litt rundt. Jeg kom over http://bruktmarked.hardware.no/annonse.php?a=64423 og ble umiddelbart interessert.

     

    Virker dette som et godt kjøp? Jeg har tenkte å holde meg under 7.000, og bruken vil hovedsakelig være alt fra Office til pusling med bilderedigering, så etter spesifikasjonene å dømme så vil den dekke alle mine behov, og vel så det.

    Noen som har innspill før jeg foretar kjøpet?

  5. Å hvor herlig det hadde vært å ikke måtte gå på en skole full av tapere, raddisunger og 68'lærerer!

    5074457[/snapback]

    Å, hvor herlig det var å gå på den videregående skolen i med høyest karaktersnitt i landet. For ikke å glemme best resultat i Abel-konkurransen. Og gjett hvilket parti som vant skolevalget. ;)

    5074517[/snapback]

    Det var SV, ja. Kanskje ikke så spennende å gjette på dette, for det er som vanlig irrelevant at det er mange akademikere i sosialistenes rekker. :)

    5074556[/snapback]

     

    Det som derimot er relevant er jo at SV opplever akademikerflukt. Lurer på hvorfor.

    http://www.adressa.no/nyheter/innenriks/article515662.ece

  6. Synes også du bør gå etter Toshibaen. Vil anta dere bruker PC-PC på skolen, og da er det mye mere praktisk å ha enn en Mac, med tanke på programvare (Office særlig). Det er jo som nevnt tidligere mulig å kjøre Windows applikasjoner på Mac, men dette har blitt mye rot hos meg.

    Ligger nå med en Dell Inspiron 4150 på magen, og må si meg MEGET fornøyd med denne maskinen. Den kan avgi litt varme, derfor har jeg en ringperm mellom meg og maskinen. Vil bare ikke ende opp som han svensken med grilla edelstener :roll:

  7. Dette er nok ene og alene et resultat av diverse beskattning i Norge.

    Ikke glem at det ikke bare er delene som skal beskattes!

    Tjenester, lokaler, personell, befrakting. Alt dette skal også beskattes ifølge Norsk Lov.

    Vil bare anbefale deg til å bli med oss i Unge Høyre for å få en slutt på denne galskapen! ;)

  8. Jeg venta i 3 måneder(!) før Telenor BEHANDLET bestillingen min. Deretter måtte jeg vente i 14 dager før den blir operativ. Først i morgen kommer jeg meg på nett med Telenor ADSL. Skal ikke forundre meg om de har gitt meg feil passord, noe som har hendt med mange av vennene mine.

     

    Telenor er dyrt og tregt. NextGenTel er definitivt å anbefale! Bare synd at de ikke har dekning over alt.

×
×
  • Opprett ny...