Jump to content

vintrip

Medlemmer
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

356 profile views
 1. Hei! Mobilene begynner jo å få veldig bra kamera nå, men er de bedre enn ett vanlig kamera til ca 5000? Jeg har en Huawei Mate 20 Pro, som skal ha et veldig bra kamera som jeg er veldig fornøyd med. Men syns fortsatt det skal være mulig å ta enda litt bedre bilder. Vil et kamera i 5000 kroners klassen være merkbart bedre? Er ikke noe fotoetusitast, men liker å ta gode fine bilder på ferie. Kjenner til utrykket at det beste kameraet er det man alltid har med seg. Eller noe i den duren. Men jeg opplever nesten mobilen slm litt for lett tilgjengelig, man glemmer litt å ta bilde. Hvertfall det jeg te kte nå litt etter sommerens ferie. Har dere noen tips/tanker rundet dette?
 2. Hvilke erfaringer har dere med å handle hos apple.no? Ang klaging, retur osv om noe skulle være feil? Liker best å handle i fysiske butikker når det kommer til slike dyre og tekniske ting. Kjøpte en mobil på Telenor.no og det skjer aldri igjen. Jeg ser noen elkjøp butikker har en helt egen del for kun Apple, ofte med ansatte som jobber i Apple klær, er det som en vanlig Apple butikk, som følger Apple.no sine tilbud?
 3. Har ikke DnB kort desverre. Men har studentrabatt på 10%, ser ut som om det er et tilbud som varer hele tiden. Lurer bare litt på om jeg tør vente til det kommer et enda større tilbud
 4. Jeg har sett litt på Macbook Air M1 og M2. Skal brukes til studier for det aller meste, ikke noe gaming o.l. Batteritid stå veldig høyt. Ser at M1 egentlig vil holde godt til det jeg skal bruke den til. Samtidig vil jeg når jeg bruker så mye penger at det skal holde lenge, altså at den skal være relevant også noen gode år frem i tid. M1 er jo en 2020 modell, mens M2 er 2022. Hva tenker dere? Og er det sansynlig at M2 vil komme på tilbud utover høsten/våren?
 5. Så bra, men vil de kunne avinstaleres, eller kan man bare gjemme de fra startsiden? Ser at det er mange oppsider med at enhetene snakker så godt sammen, men er kommer nok ikke til å bytte over til en iphone, selv om mac ser veldig spennende ut.
 6. Hei! Vurderer å kjøpe meg en Macbook air. Men jeg har android mobil, og kommer nok alltid til å ha android. Hva tenker dere om det? Vil det by på utfordinger, vil apple programmene, som bilder, itunes osv "være i veien"? Eller kan man avinstalere de/ gjemme de? Kobler sjelden/aldri mobilen min sammen med PCen, overføring av bilder skjed via Huawei Cloud som jo er en nettside, messenger app finnes også som nettside. Eneste måten PCen min nå og mobilen snakker sammen, er vel at nettloggen min i Chrome kommer på pc og mobil, Outlooken er logget inn begge steder, og spotify. Så hvordan blir dette på en Mac, alt jeg lister opp kan i utgangspunktet virke på samme måte på en mac, men vil de typiske apple programmene plage meg?
×
×
 • Create New...