Jump to content

iStereo

Moderatorer
 • Content Count

  5035
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

iStereo last won the day on January 20 2018

iStereo had the most liked content!

Community Reputation

2226 :)

About iStereo

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24464 profile views
 1. @Windoge Jo, helt til vi endret testkriteriene våre. Dvs nesten ingen testes lengre, om du ikke er dårlig, og er helsepersonell med pasientkontakt.
 2. Her er document.no sitt bidrag til Breitbart artikkelen: https://www.document.no/2020/03/29/kina-21-millioner-faerre-mobilabonnement-knyttes-til-korona/ Og her har de sett litt på smittegrafene som viser at tallene til Kina er bare tull: https://www.document.no/2020/03/29/grafen-som-apenbart-lyver/
 3. Her så selger de godtet i uåpnede plastbokser, så vil du ha flere typer godt må du kjøpe flere plastbokser. Og vekt messig ligger de mellom 1.1 - 2 kg per boks.
 4. Ser at MSM holder seg til de åpenbare feiltallene som Kina gir ut vedr. Coroana som de var virkelige. Kom over denne artikkelen hos Breitbart på nettet, i denne sier de følgende: Altså det er et dropp på ca 21 millioner mobilabonnementer bare på noen få måneder under denne krisen. Det spekuleres i om dette er døde så langt etter Corona utbruddet. Det sammenfaller med noen bilder NASA har gitt ut i den senere tid, som viser sammensetningen av luftforurensingen, som sammenfaller med rapporter om at krematorier går for fullt i Whuan-provinsen og om liggende områder. Isåfall 21 millioner døde er ikke mye av en befolkning på ca 1.4 milliarder mennesker. Her er iallefall artikkelen i sin helhet i fra Breitbart: https://www.breitbart.com/national-security/2020/03/24/21-million-chinese-cellphone-users-disappear-in-three-months-of-pandemic/ Edit: Her en artikkel om mulig brenning av Corona ofre: https://www.ccn.com/coronavirus-death-smog-is-china-burning-thousands-of-infected-bodies/
 5. Kan man ikke folde direkte i nettleseren nå? Mener at jeg har lest det en plass..? Hvis ikke, finnes det et program som kan installeres på en iMac? Jeg drev bittelitt med folding på min gamle PS3 i sin tid. Den har blitt tatt frem igjen. Hva trenger jeg for å folde i fra PS3 igjen? Husker ikke dette lengre, da dette begynner å bli snart 10-11 år siden.. ^^
 6. Noen har lurt på hvem denne personen er, her et klipp i fra i dag:
 7. Du smitter ingen der du sitter alene med familien. Du smitter heller ingen ved å kjøre bil. Det beste ville å ha vært der man er, dvs er du i ulandet så blir du der, er du på hytta bli der, er du hjemme hold deg der. Er du student i de største byene og skolen er stengt, bli på hybelen/kollektivet/leiligheten, og ikke dra hjem til deres respektive hjemsteder. Da dette gir en kraftig økning for smitteforflytning!
 8. Minner om at dette er helsekategorien. Og prøv og hold innleggene saklig, og ikke diskuter personer! Innlegg har blitt slettet av den grunn.
 9. Er nok en grunn til at denne avgjørelsen er tatt inn i mot helga, og at børsene er stengt!
 10. Den ble kjøpt inn i går, og går som planlagt i dag..
 11. Det hadde gått i en ideell verden. Men det er nå slik at vi har ikke test-kit til alle som har lyst til å bli testet bare fordi man er redd eller har lyst til å vite. Så får du akutte innsettende pusteproblemer tar du kontakt, hvis ikke prøv å slappe litt av, og nyt livet i den grad du klarer..
 12. Glem nå ikke at vi er oppe i den normale forkjølelses/influensa virus sesongen. Og man mange av disse symptomene er forenelig med vanlig forkjølelse og influensa.
 13. Ja. For personell med mulighet for pasientkontakt.
 14. Samsvarer med hva jeg fikk med meg på slutten av fjordåret. Det tok over 2 mnd før kinesiske myndigheter tok til vettet og anerkjente at de hadde et løpsk virus i omløp. Så har jeg hele tiden sagt at tallene til Kina er falske, dvs kraftig underdrevet!! Det var flere leger/sykepleiere som la ut videoer som sa at i deres område/provins så hadde de mere enn 90 000+ smittede, mens i fra myndighetene på samme tid så sa de at de hadde bare 1200 tilfeller. Og alle husker vel at alle som snakket om dette ble fengslet/satt i «frivillig karatene». ^^ I fra aftenposten: https://www.aftenposten.no/verden/i/pL54lE/direktestudio-koronaviruset?pinnedEntry=8386
×
×
 • Create New...