Jump to content

iStereo

Moderatorer
 • Content Count

  5001
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

iStereo last won the day on January 20 2018

iStereo had the most liked content!

Community Reputation

2147 :)

About iStereo

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24243 profile views
 1. Fordi jeg mistenker at det er vanskelig å legge dette inn på Mac'er utenom i virtuell maskin. Og her i huset har jeg kun Mac, og ingen andre PC'er liggende. Og jeg har ikke lyst til å kjøpe en ny laptop for å leke meg med Linux. Jeg byttet fordi jeg er fornøyd med MacOS og Mac generelt. Og Linux var bare en lek for å prøve å lære meg noe nytt. Hadde Windows frem til 2010. Første Mac'en kom i hus 2008. Etter 2010 har jeg ikke hatt Windows uten om i en periode med bootcamp oppsett, altså en dualboot, men primær OS'et var MacOS. Men bevares, Linux var gøy og bra! Men jeg sitter på en måte med Linux i det daglige på Mac'en.. 😌
 2. Gratulerer!! 💪 Du vil fort finne ut av at dette her kjekke saker, og at forskjellen i bruken ikke avviker så mye i fra Windows/MacOS i det daglige. Klart du har en læringskurve, men det vil du også ha om du går i fra Android til iOS eller Win til Mac og visaversa! Nå har jeg ikke brukt Linux selv siden ca 2014. Men jeg var veldig ivrig i fra 2007 og til 2014. Linux var enkelt og bra den gangen, antar at ting har modnet siden min tid på dette! Jeg brukte Ubuntu og Linux Mint i mine glansdager! Må skaffe meg en gammel laptop, så jeg kommer i gang igjen! Kom gjerne med en oppdatering på hvordan dette går i tiden fremover..
 3. Innlegg har blitt slettet i fra tråden. Vennligst ikke diskuter person, men sak heretter. Kommentarer på moderatorhandlinger tas med undertegnede på PM eller i vårt tilbakemeldingsforum, og ikke i denne tråden!
 4. Kan anbefale deg Linux Mint så slipper du å legge til alle medie kodeksene selv (selv om det ikke er vanskelig). Denne virker rett ut av boksen! Også ser den faktisk bra ut også!
 5. iStereo

  operasjon, infeksjon

  I stedet for å spørre her inne. Ta kontakt med fastlegen din og spør han. Du skriver at du har en CRP på 44, hvor fikk du påvist den? Var det hos fastlegen din så har han jo den informasjonen og han har jo vurdert deg fit nok til operasjon! Er du usikker ta kontakt med legen, og uttrykk dine bekymringer rundt operasjonen. Her inne vil du ikke få den hjelpen du trenger!
 6. Egentlig så er det litt rart, jeg opplever ingen problemer i det hele tatt. Skulle jo tro at om det har vært et server problem så skulle jeg også ha opplevd dine problemer? Jeg sitter på Mac, og ingen av maskinene opplever 504. Bruker dog en relativt clean FF nettleser, bruker kun personvern tilleggene til EFF og kun de. Er det system eller nettleserbasert problem dette?
 7. Det er sikkert noe mangfolds greier tenker jeg.. ^^
 8. Kan bare snakke for meg selv her. Etter den siste oppgraderingen av forumet så føles det veldig «snappy» hos meg. Det har ikke glidd så godt på flere år. Bruker en relativt clean FF som nettleser. Hva med å evt slette nettleser historikken? Problemet kan jo ligge på din side av bordet @tom waits for alice ?
 9. Innlegg har blitt slettet!! Vennligst ikke ta mannen, men ballen. Overtramp blir ikke belønnet. Kommentarer på moderatorhandlinger tas med undertegnede på PM eller i vårt tilbakemeldingsforumet og ikke denne tråden!
 10. Hei, Takk for følget! En interessant tråd å følge med i løpet av året! God inspirasjon! Takk for denne, og jeg håper at du kommer opp med noe tilsvarende i fremtiden også. Takk!! 👍
 11. Ser at Kennyboy har kommet seg på YT: https://www.youtube.com/user/TheCopyrightOwner/featured
 12. Flere innlegg har blitt slettet! Vennligst diskuter sak, og ikke person!! Moderatormeldinger skal ikke kommenteres i tråden, har du kommentarer ta disse med undertegnede på PM eller i vårt tilbakemeldingsforum.
 13. Noen få innlegg havnet i det sorte hullet. Vennligst oppfør dere fint!!
×
×
 • Create New...