Jump to content

Printinzel

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 :)
  1. Det er interessant, for dette går veldig på smak og behag. Etter min mening var Zelda overmodent for å gå bort fra den vanlige formelen med templer og items. BotW er svært forfriskende og det er etter min mening ekstremt befriende å heller jakte shrines eller fullføre side quest i stedet for å kjøre på videre i storylinen. Jeg synes knusbare våpen tilfører taktikk hvor du må prioritere hva som skal brukes, tenke smart og gjerne spare de beste våpnene til når du virkelig trenger dem. Nå er jeg riktignok halvveis inn i spillet, så jeg kan ikke kommentere helheten, men jeg koser meg og bruker masse tid på tøvete ting:) Savner ikke templene et sekund. Håper Nintendo fortsetter å pushe grenser i neste Zelda-spill.
  2. Veldig bra skrevet! Fikk skikkelig lyst til å spille spillet igjen. Noe av det jeg liker best med spillet er nettopp noe av det du er inne på - alt som skjer mellom templene. Templene er ikke like minneverdige som alle sideoppdragene i dette spillet og det gjør ingenting. Jeg spilte dette da jeg var 9-10 år og klarte likevel å både runde spillet og å finne alle maskene. Jeg skjønte nok ikke alt av den mørke tematikken, men jeg husker godt hvor stressa jeg ble jo nærmere slutten av den tredje dagen det kom. Eksepsjonelt bra spill på stemning og følelser og en skatt jeg setter høyere enn The Wind Waker og Twilight Princess for eksempel. Veldig bra artikkel, mer av dette!
  3. Here you go http://cdon.no/spill/dark_souls_1%3a_prepare_to_die_edition-21148511 Kanon, takk!
  4. Er på utkikk etter Dark Souls 1 til PS3 - verdens treigeste, jeg vet, men etter å ha spilt Dark Souls III hos en kompis har jeg lyst å dykke nærmere inn i det første spillet. Men! Er dette helt spenna umulig å få tak i? Noen som vet en plass der det finnes? Har saumfart finn.no og Gamestop i Oslo, men ingen har dette
×
×
  • Create New...