Jump to content

graslauk

Medlemmer
 • Content Count

  862
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

66 :)

About graslauk

 • Birthday 04/10/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Prata med telenor på chat og de sa at de la til episoder fortløpende og ville være ferdig innen Q1 2020. Og at det da ville bli lagt til episoder 1 gang i uka. Så hvis man følger med og vil se episoder når de kommer ut, så må man nesten ha et annet abonnement.
 2. Min samboer har også en del problemer med sin Samsung S10e og Ice. Det bryter samtaler, og får heller ikke koblet opp samtaler. Noen som opplever det samme?
 3. Har vært for treig med å se Broen. Sett gjennom 3 sesonger på netflix nå. Noen plass å se sesong 4? Så at NRK hadde den, men er borte nå.
 4. Jeg tok via https://wavekompetanse.no/ på en kveld. Var veldig greit. Han som hadde kurset lærte bort det man trengte/fikk mest sannsylig på prøven. Fikk låne alt av materiell man trengte og man tok prøven på et nettbrett de hadde med. Anbefaler å ta det på en kveld, for da husker man det meste til prøven. De tilbyr også et nytt kurs gratis hvis man stryker.
 5. Hvis projektoren har hdmi så kan du koble opp en chromecast og speile mobilskjermen.
 6. Kari Traa superundertøy pleier å være bankers
 7. Jeg bruker next-episode.net. Finnes og som app. Men finnes nok noen andre alternativer som muligens er bedre?
 8. Jeg har heller ikke sett den. Har lagt til denne i chrome: GameofSpoils extension A Game of Thrones spoiler blocking plugin for your Facebook, Twitter, Reddit, and Google News feeds. Funker hvertfall på facebook. https://chrome.google.com/webstore/detail/gameofspoils-game-of-thro/ipjhpmdippbajafafidlinjjmfkdamci?hl=en
 9. Jeg likte veldig godt Hoi An når jeg var i Vietnam. Gamlebyen der var utrolig fin. Man kan leie sykkel og sykle til stranda og rundt ellers. Fint og rolig på dagtid. På kveldstid så kan man ta en fest hvis man vil. http://wikitravel.org/en/Hoi_An Ellers så er jo Ho Chi Minh City og Hanoi å anbefale. Samt Ha Long Bay. Er man interessert i vietnamkrigen, så kan man besøke skyttergraver utenfor Ho Chi Minh og Krigsmusem og Hanoi Hilton i Hanoi.
 10. Har du mulighet, dra ut til øya Koh Phi Phi. Gjerne bli der noen dager. Er veldig fint der 😊
 11. Enig der. Sjekker omtrent alltid etter en episode eller film. Noen andre alternativer som er bra?
 12. Takk for hjelpa folkens! Fant ut at det var festet nedest stagget på sensoren som var brekt av. Festet den med strips, og den gikk gjennom
 13. Hei! Jeg har fått denne på EU-Kontrollen: 4.1.5 Hovedlykter ‐ automatisk nivåregulering (dersom det er obligatorisk) a) Innretningen virker ikke, Begge sider Noen som har noe tips om hvor feilen her ligger? Gjelder Audi A6 1.8T 2001 Finner ikke noe særling på google, og har ikke så god peiling selv. Tusen takk!
×
×
 • Create New...