Jump to content

Pikleven

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Noen som har fått Android 10? Mener jeg har lest at den skulle rulles ut i mars.
 2. Ingenting her. Kan det være at vi telenorkunder må veeente??
 3. Tja noe løs er den. Men jeg merker at den ikke alltid tar lading. Må først inn med usb-c i tlf, så i stikkontakt. Motsatt slår den av og på lading?
 4. Har hatt VoLTE/4G tale som et valg før du oppdaterte til android 7.0? Når jeg fikk min S7 (flat) høsten 2016 så var det ikke et alternativ i det hele tatt i menyene for min del. Dette kunne komme av sim-kortet, at tjenesten ikke var aktivert av teleoperatøren, at mobilen måtte slås helt av og så på igjen (ikke bare omstart). Forsøkte først av/på, det hjalp ikke, så snakket jeg med Telenor om både sim-kortet og om tjenesten var aktivert hos dem. Sim-kortet støttet dette, men siden dette er en mobil jeg har fått av arb.giver, så måtte jeg snakke med vår tjeneste levrandør (der vi også kjøper våre mobiler), og de måtte kontakte Telenor for å få det aktivert. Så når jeg så oppdaterte til android 7.0, så kom Wifi tale rett i menyene til S7 uten at jeg gjorde noe som helst. Noen forslag her, Forsøk først det enkleste (om du ikke allerede har gjort det, mobilen helt av og så på igjen. Hør med Telenor om du trenger et annet sim-kort.* Hør med Telenor om det er en tjeneste som de må aktivere på ditt sim-kort/ab.* Ta en fullstendig gjenoppretting (til fabrikkinnstillinger), og sett opp mobilen din som ny (mest jobb med dette, men det er faktisk anbefalt etter hva jeg leser med en så stor oppdatering som android 7.0 var). * punkt 2 og 3 vet jeg ikke om kan hjelpe for Wifi tale, men det var i hvert fall noe jeg måtte gjøre for å få aktivert VoLTE/4G tale på min mobil. Lykke til En liten oppdatering herfra: Siden jeg oppdaterte fra samobile fulgte jeg instruksjonen derfra. Den inkluderte kun AP filen. Det er feil. Jeg måtte bruke alle filer i oppdateringen utenom CSC_TEN filen. Deretter factory reset fra mobilen (vol_up/ home/ power) og der kom både 4g tale og wifi tale i innstillinger.
 5. Hadde 4g tale før oppgradering til 7.0 så jeg får prøve en nullstilling. Tusen takk for tips 😊
 6. Begynner å lure på meg selv nå...fortsatt ikke noe wifi tale 😥😥
 7. Telia som ikke klarer det ser det ut som Har telenor...enda merkeligere
 8. Hvor ble det av voLTE? Flashet 7.0 (TEN-versjonen) fra samobile og borte ble den?? Mener jeg også har lest at s7 skulle få støtte for wifi-tale? Fint hvis noen har noen tips 😊
×
×
 • Create New...