Jump to content

Woffington

Medlemmer
 • Content Count

  6848
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1272 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Cortana: "Yo, dis mouse yours?" User: "Yeah" Cortana: "Cool, cool..."
 2. Hørte rykter om at beregningen er gjort basert på MITT forbruk. Da blir dette veldig feil
 3. Husker en påske for mange år siden da vi var på hytta og hadde med bikkja. En kveld fikk vi se at han lå og gnagde på noe under sofaen. Viste seg å være esken til Yahtzee-spillet. Han gnagde så pappen lå i fillebiter rundt omkring under der. Notatblokka var gnagd på. Han hadde heldigvis ikke svelget terningene, de lå spredt utover gulvet ved siden av ham. To treere, en ener, en femmer, og en sekser. Summen av de terningene var både et mer riktig og mer gjennomtenkt forsøk på å regne ut ladekostnad på batteridrevne enheter enn det her.
 4. Den har stått i hele vinter, og var ugrei før det (kjedet hoppa av på siste turen før vinteren), men uten at jeg så noe på den. Den har aldri vært utsatt for noe med meg i nærheten, men den har ofte stått låst utenfor butikker o.l. Har blitt brukt til korte turer innenfor 2km, og den tar ikke borti hardere enn at jeg kan ha kjørt noen slike turer med den uten å ha tenkt over det. Er det ramma du tenker er bøyd da? Lurte på det selv.
 5. Her er hele sykkelen: https://www.wiggle.co.uk/gt-aggressor-expert-275-650b-2015/
 6. Fant frem igjen sykkelen etter vinteren, og oppdaget dette. Når pedalene går rundt, treffer det minste av tannhjulene borti rammen på sykkelen. Den skraper borti en gang per runde, men variasjonen er ikke stor og det er aldri merkbar klarering mellom tannhjul og ramme. . Er feilen her at noe har blitt alvorlig bøyd, eller er det noe som indikerer en justeringsfeil som er lettere å løse? Tenkte det var greit å spørre før jeg skrur i vei.
 7. Leiligheta jeg leier har en kjøkkenvask med verdens mest irriterende kran - den spruter veggimellom pga fallhøyden på vannet (40cm+ ish). Strålesamleren som sitter der skrus inn innvendig og har en diameter på ca 18mm, og jeg finner såvidt produkter som er M18. Problemet er at jeg skulle hatt en fleksibel forlengerdyse så jeg får ned fallhøyden på vannet og får mer kontroll. Finner ikke dette noe steder til M18. Er det noen som kan mer om dette som kan forklare meg hva jeg gjør feil når jeg søker, eventuelt om dette er en så bisarr størrelse at det ikke finnes?
 8. Nei, det blir avfall fordi alle andre bytter standard hver tredje uke, og ikke holder seg til standardene de teoretisk sett bruker. Selskaper som Samsung har en mental lidelse hvor de ikke klarer å se en plugg som USB C uten å implementere et eller annet unikt som bare bruker pluggen fysisk. De skryter av standardplugger det ene minuttet og fraskriver seg alt ansvar om du ikke bruker orginalutstyr det andre. Ikke uten grunn heller, siden spesielt USB C er en livsfarlig (for enheten din) plugg å ha om du ikke helt vet hva du skal se etter når du kjøper utstyr - til en slik grad at de som selger kabler som faktisk følger standarden nå må reklamere for at de faktisk er bygget riktig (google USB C 56k). Disse standardene er og blir fasadisk tull frem til noen tvinger alle til å følge samme reglene.
 9. Oh fuck off. Jeg har tilbehør liggende til Lightning som jeg har brukt på forskjellige enheter fra Lightning kom ut. I mellomtiden har "standarden" gått fra mini USB til micro USB til USB C, ikke medregnet alt annet som ikke bruker standarden (f.eks smartklokker, Surface, BT-hodetelefoner). Samtidig har jeg nå fire USB C enheter med skjermer, og en USB C HDMI-adapter som ingen av dem støtter. De enhetene er desidert verst å kjøpe tilbehør til, fordi ingen stopper noen fra å bruke USB C kontakten til hva de vil. Gi meg Lightning any day, over hva som helst annet. Ikke bare er det det tilbehøret jeg har som jeg har hatt lengst og som fortsatt er i bruk, men det er det tilbehøret jeg har hvor det faktum at kontakta passer er en indikasjon på at tilbehøret fungerer. USB C kan dra til helvete i påvente av en standard som er låst nok til at den faktisk forblir en standard.
 10. Hadde det ikke vært Deltaco - det merket stoler jeg overhodet ikke på.
 11. Dette hadde vært like verdifull informasjon om det var en chihuahua som ble intervjuet.
 12. Ønsker et tillegg til loven som sier at overtredelser kun kan straffes dersom det eksisterer et direkte lovlig alternativ med de samme egenskapene (enhetsstøtte, oppløsning, kvalitet, lanseringsdato etc). Gjør det enklere å være lovlydig først, så er det greit å gå etter de som lar være.
 13. Har holdt meg til Telenor i årevis. Aldri billigst, aldri spesielt god service eller vilkår, alltid bare "akseptabelt". ...Og derfor har jeg ikke hatt noe problem med dem. "Ikke for godt til å være sant" er et markedsføringsslogan jeg kan stille meg bak.
 14. Kom for å se om noen hadde tatt opp dette. Tror ikke de som har kjørt denne guiden har en snøring på hva de driver med. Av vinnerne er det også bare én med USB C, og ikke med støtte for USB PD. Måtte sjekke guiden for å se om den var tydelig ment for mobiltelefoner, men det er ikke eksplisitt. Dette er noe av det mest latterlige jeg har sett fra en kommersiell techside på en stund, og det sier litt.
×
×
 • Create New...