Jump to content

SnapZy

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Morn, jeg har akkurat startet et nytt lag som vi skal delta i telenorligaen med. Vi er 2 stk akkurat nå og spiller IGL/Entry/Lurker men du kan selvfølgelig få en av rollene hvis det viser seg sånn. Vi kommer til å begynne i 7.div siden vi er nye men vi er gira på å nå langt. Vi trener 2 ganger i uka og har scrims 2 ganger i uka samt match enda en dag. Send pm eller add på steam: http://steamcommunity.com/id/snapzy om du er interresert! Se hele utlysningen på Gamer.no
 2. Morn, jeg har akkurat startet et nytt lag som vi skal delta i telenorligaen med. Vi er 2 stk akkurat nå og spiller IGL/Entry/Lurker. Vi kommer til å begynne i 7.div siden vi er nye men vi er gira på å nå langt. Vi trener 2 ganger i uka og har scrims 2 ganger i uka samt match enda en dag. Send pm eller add på steam: SnapZy om du er interresert!
 3. Morn, jeg har akkurat startet et nytt lag som vi skal delta i telenorligaen med. Vi er 2 stk akkurat nå og spiller IGL/Entry/Lurker. Vi kommer til å begynne i 7.div siden vi er nye men vi er gira på å nå langt. Vi trener 2 ganger i uka og har scrims 2 ganger i uka samt match enda en dag. Send pm eller add på steam: SnapZy om du er interresert!
 4. Morn, jeg har akkurat startet et nytt lag som vi skal delta i telenorligaen med. Vi er 2 stk akkurat nå og spiller IGL/Entry/Lurker. Vi kommer til å begynne i 7.div siden vi er nye men vi er gira på å nå langt. Vi trener 2 ganger i uka og har scrims 2 ganger i uka samt match enda en dag. Send pm eller add på steam: SnapZy om du er interresert!
 5. Morn, jeg har akkurat startet et nytt lag som vi skal delta i telenorligaen med. Vi er 2 stk akkurat nå og spiller IGL/Entry/Lurker. Vi kommer til å begynne i 7.div siden vi er nye men vi er gira på å nå langt. Vi trener 2 ganger i uka og har scrims 2 ganger i uka samt match enda en dag. Send pm eller add på steam: SnapZy om du er interresert!
 6. Morn, jeg har akkurat startet et nytt lag som vi skal delta i telenorligaen med. Vi er 2 stk akkurat nå og spiller IGL/Entry/Lurker. Vi kommer til å begynne i 7.div siden vi er nye men vi er gira på å nå langt. Vi trener 2 ganger i uka og har scrims 2 ganger i uka samt match enda en dag. Send pm eller add på steam: SnapZy om du er interresert!
 7. Morn, jeg har akkurat startet et nytt lag som vi skal delta i telenorligaen med. Vi er 2 stk akkurat nå og spiller IGL/Entry/Lurker. Vi kommer til å begynne i 7.div siden vi er nye men vi er gira på å nå langt. Vi trener 2 ganger i uka og har scrims 2 ganger i uka samt match enda en dag. Send pm eller add på steam: SnapZy om du er interresert!
 8. Morn, jeg har akkurat startet et nytt lag som vi skal delta i telenorligaen med. Vi er 2 stk akkurat nå og spiller IGL/Entry/Lurker. Vi kommer til å begynne i 7.div siden vi er nye men vi er gira på å nå langt. Vi trener 2 ganger i uka og har scrims 2 ganger i uka samt match enda en dag. Send pm eller add på steam: SnapZy om du er interresert!
 9. Jeg er 14 år, har discord og faceit. Jeg er main rifler, aktiv på å gi callouts men ingen IGL. MM rank: GNM. Er ofte pålogget. Ser etter et lag som tryharder. Se hele utlysningen på Gamer.no
×
×
 • Create New...