Jump to content

Pateia201

Medlemmer
 • Content Count

  1317
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

586 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

4039 profile views
 1. Kontrakter generelt har jo innen olje & gass ofte endt opp i Asia, ....og deretter i Norge for å fikse opp i alle feilene. Høres ut som at du har jobbet for ulstein (som har levert utrolig bra ikke bare innenfor olje & gass), de har vel hatt en fot innenfor litt her og der. Jobber selv innenfor olje & gass og får ikke med meg så alt for mye om hva som foregår i de andre sektorene.
 2. Jobber selv innenfor industrien og selvfølgelig er det kjipt, men samtidig så har jo dette pågått leeeeeenge før covid-19.
 3. Jeg tror bot for brudd på smittevern har motsatt effekt. Mange av utbruddene hvor det er "ukjent smittevei" er mest sannsynlig folk som er redd for å oppgi alle plassene de har vert/hvem de har vert med i frykt for å bli straffet. Vanskelig problemstilling, myndighetene må enten bruke frykt eller la de som bryter med smittevern gå uten konsekvenser.
 4. Fint å se at Arsenal faktisk har litt spillere å velge i nå, bra å hvile Saka også. Håper Smith-Rowe ikke blir lenge ute
 5. Ikke helt komfortabel før vi eventuelt har 4 mål, rakner litt bakover nå
 6. Deilig og fullt fortjent, Pepe har vert god i dag
 7. Synd Luke Thomas ble tatt av, var sjanseløs mot Pepe
 8. Jepp, sett bort fra det obligatoriske målet i mot i starten så syns jeg laget har vert bra. Til og med Willian er jo blitt en fotballspiller igjen
 9. Positivt overrasket i dag! Flere spillere som virkelig har prestert bra
 10. Har lite til overs for VK, men dette handler om så mye mer enn bare denne saken. Håpløs fremgangsmåte mtp avhør og vitneforklaringer. Håndtert av amatører.
 11. Mtp hvor strengt det har vert å komme inn i Norge så tipper jeg de ikke hadde mannskapsbytte i Norge 12. Februar. Mannskapsbytte mest sannsynlig utført hvor enn det var enklest å sende mannskapet direkte ombord. Er i praksis umulig å følge smittevern ombord på skip.
 12. Dette er idioti, men det er jo som regel ikke de med påvist smitte som er problemet. Smittede uten symptomer eller påvist corona er jo hovedgrunnen til utbruddene som oppstår. Vi hører om det en sjelden gang, men utifra media så er det ikke ofte folk med positiv test bryter isolasjon.
 13. Enig i at Ødegaard kanskje ikke er god nok, han har noen gode tanker innimellom som enten er for upresist ellet ingen andre leser. Utenom det så fremstår han som en helt ok støttespiller. Blir uansett spennende å se over tid hvordan han fungerer med laget, jeg tror jo egentlig han er en spiller som kan bra inn i ett fungerende Arsenal
 14. Joda, det har skjedd mye bra i enkelte kamper fra venstrekanten våres denne sesongen, men når vi prøver gang på gang med samme dritten en hel kamp uten at det resulterer i noe som helst så bør det jo skje noe
×
×
 • Create New...