Jump to content

Guybrush Treepwood

Medlemmer
 • Content Count

  734
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

537 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3246 profile views
 1. Mine tanker går ut til de som gir dette spillet penger Jaja, de våkner nok snart (Forventer masse motstand fra de hardeste backerne under her som har gitt tusenvis av kroner til dette spillet ) (flaue og hissige )
 2. Playstation 5 vil spise denne til frokost uansett. Om ikke harwaremessig så spill og brukermessig. Men skal selvsagt kjøpe en xbox series X også til å som møbel i stuen, slik jeg har kjøpt alle de andre til å pynte med
 3. Eli Roth, skikkelig kvalitetsstempel der altså Nei få heller han som laget Resident Evil Biohazard til å lage den.
 4. Fint for de på 10 år som liker Donald duck sin stemme i timesvis dette
 5. Den prisen er for The Division 2 Ultimate edition + Warlords of New York. The Division 2 koster 99 kroner og The Division 2 + Warlords of new york koster 389 kroner.
 6. Ahh ok. Da jeg regner jeg med at det blir en stor om omfattende DLC, siden den er utenom season pass,. Jeg kommer til å kjøpe den uansett. The Division 2 er et meget(har blitt) bra spill.
 7. Det er gratis, Men har man DLC så får man tilgang tidligere. Er det lenge siden du har spillt det er det vel verdt det om du ikke har spillt de allerede nye DLC'ene også "Players can also grow their Season level by playing the game and completing specific seasonal activities, which will reward them with new gear and cosmetics through a free Battle Pass-like system. To get even more rewards, players can pay to unlock the premium Season Pass, which offers its own progression track." "The Division 2 Warlords of New York launches on March 3 for PS4, Xbox One, PC, and UPLAY+, and is coming to Stadia later in March. In the meantime, players can begin setting the stage for Warlords of New York with Episode 3 – Coney Island: The Hunt, which arrives on February 12 for Year 1 Pass owners, and will be free for all Division 2 players on February 19"
 8. Bra at de holder det i live. Det blir kjekt med noe mer innhold nå, er en stund siden sist DLC
 9. Jeg er litt enig. Jeg liker godt de to nyeste AC men blir alltid lei før jeg får spillt gjennom de. Jeg gleder meg til det nye "Ragnarok" Håper de har endret litt på formelen og ikke bare bytter kart, story og karakterer. Og håper de kutter ut hele animus-tullet. Vet det kødder med hele kjernen av AC men likevel. Vi er mange som mener det. Håper også at de kan korte ned litt på kartstørrelsen osv, spillene KAN blir for store og for repeterende. Det er gøy å gå inn i leirer osv men man blir mett etter man har gjort det ca 100 ganger.
×
×
 • Create New...