Jump to content

-hady

Medlemmer
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hei. Det har vi dessverre ikke muligheten til, da vi ikke har tid før neste serierunde pga et skoleprosjekt i Kenya.
 2. Hei. Vi kan selvfølgelig flytte kampen til lørdag. Klokken 17 passer best for oss, så vi foreslo nytt kamptidspunkt:)
 3. Hei. Har dere mulighet til å bytte kampdato til søndag 8. mars? Flere av oss som har treninger/jobb på torsdager dessverre. Vi har også mulighet til å spille fredager, lørdager, tirsdager. Håper at dette går bra.
 4. Vi kan spille tirsdager, fredager, lørdager og søndager, hvis dere har mulighet til å flå flyttet kampen til en av disse dagene. Som sagt har noen av oss jobb og treninger på kampdagen:)
 5. Gemini søker etter spillere som vil være med å bygge opp et League Of Legends-lag, og kanskje trenger vi akkurat DEG? Vi søker etter en top-laner. Har du det som trengs? For øyeblikket har vi et lag, med navn Gemini Legends. Blir du valgt med på dette laget, vil du få samarbeide tett med Gemini Legends og utvikle ferdighetene og kunnskapen din til. Laget kommer til å debutere i Telialigaen Våren 2020. - Gold+ - God holdning og gode verdier - Sterkt ønske om å forbedre seg - God tid til å pracce og spille duoq - Være åpen for å både kunne gi og ta i mot konstruktiv kritikk Dersom du oppyller kravene over, er det bare å ta kontakt med følgende info, - Navn, alder og bosted - Rolle - Op.gg - Tidligere erfaring (if any) - Dine styrker og svakheter - Sosiale medier (Twitter, Facebook, Instagram o.l) - Hvordan en vanlig uke for deg ser ut, i.e når du kan scrimme eller spille duoq - Hvilke champions du er komfortabel med, hvilke du kan spille og hvem du ønsker å lære deg - Sist, men ikke minst. Hvorfor bør vi i Gemini velge akkurat deg? Er dette noe som kunne vært interessant for deg, ta kontakt med cluci0n på steam, eller på discord "cluci0n#2036". Vi håper å få deg med på laget Hilsen Gemini Se hele utlysningen på Gamer.no
 6. Hei. Se vår spillerutlysning på spillermarkedet. Add cluci0n på steam, simenfallet på lol, eller cluci0n#2036 på discord (foretrukket). Se på spillerutlysningen og søk med et utfylt "skjema" som står beskrevet.
 7. Hei! Gemini søker etter spillere for å starte opp sitt andre LoL-lag. Se vår spillerutlysning på spillermarkedet for mer informasjon.
 8. Heisann. Vi i Gemini søker etter spillere som vil være med å bygge opp et League Of Legends-lag, og kanskje trenger vi akkurat deg? Vi trenger alle slags roller. For øyeblikket har vi et lag, med navn Gemini Legends. Blir du valgt med på dette laget, vil du få samarbeide tett med Gemini Legends og utvikle ferdighetene og kunnskapen din til. Laget kommer til å debutere i Telialigaen Våren 2020. Det som kreves av spilleren er en målrettet person, som ønsker å skape samhold med laget, med ambisjoner om å vinne. Lagerfaring er et pluss, og du bør også ha spilt spillet en god del. (Gold+ kan være en pekepinne) Er dette noe som kunne vært interessant for deg, ta kontakt med cluci0n på steam, eller på discord "cluci0n#2036". Vi håper å få deg med på laget Hilsen Gemini Se hele utlysningen på Gamer.no
 9. Når spilles kvalikkkamper til 4. div? -Holmenbyen Esports, 5. Div
 10. Heisann! Vi i Holmenbyen Esports søker etter spillere for å starte opp et League Of Legends lag. Hittil har vi et godt CS:GO-lag, og arbeider med å få igang en Rocket-League-trio. Vi har ikke mye å tilby, utenom å prøve å bygge opp et godt League of Legends-lag fra bunnen av, og håper på å få med deg på dette. Har du venner som ønsker å være med deg,og har lyst til å være representert i en klubb, må du gjerne ta de med deg. Ta kontakt hvis dette er av interesse, eller legg igjen mailen din, så kontakter vi deg. 95551779 sefallet@icloud.com Steam: OnKLSman
×
×
 • Create New...