Jump to content

PanRagon

Medlemmer
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

815 profile views
 1. Noted Please request and accept the new time so we have it registered in our system, this makes it easier for us to keep track of all the matches that are being played.
 2. Formatet som blir brukt er det gamle Conquest formatet. Specialist er ikke brukt av Blizzard lenger, de har introdusert en Conquest-variant hvor man kan "shielde" ett deck fra å bli bannet, men dette har vi ikke introdusert til Telialigaen enda.
 3. Da må du enten registrere en konto på EUW og ha minst 16 champions på den (slik at du kan spille draft mode), eller så kan du gjøre en server transfer på din nåværende konto (men dette koster Riot Points). Deretter kan du se om at lag utlyser for nye spillere på spillermarkedet vårt, dersom du ikke har 4 andre å spille med fra før. Det er dessverre ikke mulig å delta i ligaen på EUNE server. Ligaen spilles på EUW da dette er serveren de fleste norske spiller på i dag.
 4. Turnering i Hearthstone med plass til 4 lag. Starter I dag - 16:00 Gå til turneringssiden
 5. Heisann! Torsdagen og Fredagen passer meg ganske dårlig, men kunne gjerne spillt i helgen eller på mandag/tirsdag.
 6. Heisann, hvor er du hen i verden? Jeg drar på ferie i 10 dager denne helgen, så må nesten få tatt denne kampen i dag.
 7. Halla! Ser jeg sannsynligvis er opptatt torsdag kveld, mulig for deg å ta kampen til helgen? Er jo en ny patch som kom ut nettop også, så det er mye å sette seg inn i!
 8. Thomerio: Priest, Warlock, Druid Albrigtsen: Mage, Paladin, Rogue PanRagon: Hunter, Warrior, Shaman
 9. Heisann! Onsdag passer dårlig for meg, kan ta kampen til helgen om det hadde vært bedre? Evt senere eller litt tidligere på torsdagen om det hjelper?
×
×
 • Create New...