Gå til innhold

littmeg

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av littmeg

  1. "Med 20 tonn last og 140 kWt batteripakke, tar den en time å lade".

     

    Hvor lang tid tar det å lade den uten last?  :hm:

     

    Men dette er bra. Mer elektrisk transport gjør nærmiljø langs transportårer og i byer/tettsteder bedre.

    Skjønt  med 8 mil frem og 8 tilbake er det vel lite behov for en semi-trailer?  Men en god varevogn er det nok.

     

    Det går mye tungtransport over kortere distanser der bruken av semi er nødvendig. Grossistene sender varer til mindre distribusjons-lagre som sender det med små-bil videre. Mye av den "små-transporten" går nær byer der utslipp bør reduseres, så dette kan være veldig fornuftig.

    • Liker 1
  2. Problemet er vell at dette ikke burde være en windows 10 variant som kommer til salgs ved untak at hvis man snakker direkte med microsoft å spør etter en version av windows som har disse tullete kravene.

     

    Og jeg regner med at ReFS blir tiljengelig i en framtidig windows version, men blir neppe brukt av proffe eller vanlige dødelige, ved untakk av at noen trykker gjennom installasjonen og tilfeldigvis velger den.. siden ingen til dags dato i vanlige firma eller kort sakt norske firma har bruk for slike hardware egenskaper.

     

    Da må man over til store bil produsenter\ rakettforskere og kansje noen høyere skoler.

     

    Godt du kan snakke for alle bedrifter da.........

    Skal ikke lengre en til byggbransjen med 3D CAD tegninger og brannsimulering før flere prosessorer og mer ram er til stor nytte! En brannsimulering i et bygg kan fort være på 20GB fil og ta 5-6 dager å rendre om man ikke har nok maskinkraft!

    Så jo, det finnes mange selskaper som kan dra god nytte av dette!

  3.  

    Så vi får mindre innhold (Disney's brudd med Netflix) mens prisene går opp. Er det mulig at staten har tatt over Netflix?

     

    En tier her og en tier der er vel ikke all verden, men om de ikke greier og holde på leverandører eller skaffe "nytt" innhold vet ikke jeg hvor lenge jeg blir værende.

     

    Disneyinnholdet var vel kun eksklusivt for USA? Det har vel aldri vært tilgjengelig utenfor USA så det påvirker ikke oss nevneverdig.

    Husk på at Marvel er eid av Disney, det vil si at alt innhold fra Marvel også forsvinner

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...