Jump to content

RealSnippi

Medlemmer
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by RealSnippi


 1. Hei! Vi i Team Lightning søker spillere for vårt ny oppstartet CS:GO lag. Vi ønsker modne spillere, som ikke klager på ¨¨spillet¨¨ , Kan ta selv kritikk helst 14+ og som ikke er toxic. Vi ønsker spillere som er GN3-DMG nivået Vi søker etter spillere som er aktive og som ser etter å bli med i TL. Kontakt oss her: IchbenSander#0001 Snippi#1005 eller på serveren vår https://discord.gg/kyQZHcz

  Se hele utlysningen på Gamer.no


 2. Hei! Vi i Team Lightning søker spillere for vårt ny oppstartet CS:GO lag. Vi ønsker modne spillere, som ikke klager på ¨¨spillet¨¨ , Kan ta selv kritikk helst 14+ og som ikke er toxic. Vi ønsker spillere som er GN3-DMG nivået Vi søker etter spillere som er aktive og som ser etter å bli med i TL. Kontakt oss her: IchbenSander#0001 RealSnippi#1005 eller på serveren vår https://discord.gg/kyQZHcz

  Se hele utlysningen på Gamer.no


 3.  

  Sånn er bare verden, velkommen etter. 

   

  Du undergraver altså all den risikoen og fysiske jobben folk legger i å ha en ærlig og samfunnsnyttig jobb? 500 000 i premie for å vinne i spill, det er sinnssykt!! Kan ta seg 2 års ferie for de penga!

   

  Finnes det ingen etikk, moral og integritet igjen hos folk i samfunnet lenger? Er jeg den eneste som tenker disse tankene?

   

  Og i den andre tråden gnåler folk om at en stakkars unge på 15 ikke har fått noe av foreldrene som tjener noe sånt som 1.4 mill i året til sammen, er så bortskjemt så det holder. Og her er det heeelt greit at en ungdom vinner 500 000 på spill.

   

  Psykologi og økonomi må inn som fag i skolen snarest!

   

   

   

   

  Gutten representerer en ekstremet liten gruppe ekstremt flinke mennesker. For en slik person, er det å tjene 500 000 kroner på 2 år med dedikasjon mye/urettferdig? Beklager, men dette er det dummeste jeg har lest på lenge.

   

   

  Flink??? Hvis mange nok spiller, så vil jo noen alltid vinne! Det er derfor det heter SPILL! Noen vil alltid vinne! Dét behøver vel ikke bety at noen skal vinne 500 000 for dét?? Når andre må ta personlig risiko hver eneste dag for å tjene 200 000 netto -per år-?? Som såvidt dekker dagens livskostnader!

   

  Beklager, men DITT innlegg er det dummeste JEG har lest på lenge!

  Det er jo det samme i Fotball... Det tjener jo masse!

×
×
 • Create New...