Gå til innhold

w0d00

Medlemmer
  • Innlegg

    699
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av w0d00

  1. Kjører man Windows XP kan man bruke Eee Clocking Tool til å øke PCIe-bus'en fra 99 til 100. SSD-diskens ytelse, inkludert dens respons, vil øke litt da den er koblet til PCIe bus'en. Det virker som om veldig mange har lyktes med dette, inkludert meg. Personlig merker jeg helt klart en forbedring.

     

    Noen som vet hvordan man kan boote dette prog. hver gang automatisk__

  2. Jeg har ikke lest gjennom hele denne tråden, så vet ikke om dette er nevnt før, men uansett:

     

    For oss uheldige sjeler som har kjøpt Asus EEE 900 16G, med den håpløst trege SSD disken, har Buffalo annonsert at de legger i midten/slutten av september ut SSD disker til Asus EEE 900/901 maskiner ut for salg. Da er det egentlig bare å vente på JKK sin test av diskene for å se på skrive/lese hastigheten. Er i allefall mektig skuffet på at Asus ikke kunne levere en maskin med en SSD som fungerte noenlunde, eller i allefall levere maskin med den 4GB disken, som var MENT som OS disk. Uansett, får gjøre det beste ut av det!

     

    Buffalo annonserer 32GB/64GB SSD disker til Asus EEE 900/901

    Oi! Er den virkelig grise-treig? F.eks iforhold til en 5400 rpm sata-disk?

     

    Nå kan det være jeg er pirkete, men jeg føler det i allefall slik at den fungerer veldig treigt, og etter å ha lest på eeeuser og lignende forum, ser jeg at flere har problemer med det. Problemet er vel å kjøre Windows XP fra disken, da XP skriver mye i forhold til Linux, og det er der svakheten til denne "billig-disken" ligger. Den skriver gruelig tregt. Jeg kjører XP på maskinen nå fra 16GB disken, og har tweaket systemet så godt jeg kan. Slått av vekslingsfil, slått av indexingen på disken, kjører nLited XP,og laget en RAM disk som tar seg av temp filer og browser-cache. Jeg kjører også eeectl, overklokking tilpasset EEE maskinene. Den går greit nå, men jeg er lagt fra fornøyd. Hvis jeg booter maskinen, booter den relativt raskt, men når jeg er inne i systemet (ca 20-30sek), jobber SSD disken i en 30-40 sek til før jeg kan bruke programmer o.l. Bruker jeg programmer før disken er ferdig å jobbe, kan jeg vente meg febrilsk jobbing og ennå mer ventetid.

    Etter systemet er lastet skikkelig, går det som sagt greit, men ikke knirkefritt. Det er som det ofte er omtalt på engelske forum "sluggish". Tar gjerne 5-10 sek før f.eks. browseren åpner seg etter jeg har klikket på den. Det kan nevnes at dette varierer. Andre ganger reagerer den etter 1-2 sek. En annen ting er at installasjon av programvare er et sant... ja... Siden disken skriver så tregt, går naturligvis installasjonene veeeeldig sakte. Jeg har komt frem til (ikke nødvendigvis riktig) gjennom mye forumlesing, at hvis det byttes i en kjappere SSD disk, vil maskinen være en drøm, slik den var ment til å være, og som jeg fortsatt syntes den er, er bare SSD 16GB disken jeg har et litt anstrengt forhold til. Det kan også sies at det gjerne ikke er ALLE som mener dette. Andre som bruker maskinen med medfulgt Linux OS, har gjerne det de trenger på den, og trenger ikke å installere noe annen programvare, men for folk som vil se hva maskinen er god for, bruke den som en "secondary" til den kraftige stasjonæren man har bygget selv, er denne SSD disken i mine øyne ikke nok. Heia Buffalo!!! Lag en superduperdisk!

     

    Har akuratt samme problemene som du refererer til.. hadde jeg visst at ssden var så treg hadde jeg ventet til nyere ssd kommer.

     

    Hvordan kan denne maskinen selges med XP ut av boksen??

    Latterlig!

  3. drivere lå inne fra før.. men har hørt om flere som har slitt med Wifi på ubuntu eee.

     

    PS!!

     

    Noen som kan gi en rask guide til hvordan jeg kan gjøre eee 900 raskere i XP??

     

    Har prøvd de fleste OS på denne maskinen nå, og hittil vil jeg veldig gjerne bruke windows Xp. Mest pga. drivere og at jeg har brukt XP mest fra før..

     

    Har hørt at man kan sette inn 2 gig ram å code om litt så skal SSD disken bli raskere.. stemmer dette?

     

    mvh. w0d00

  4. Hei!

     

    Jeg har et problem med min eee 900.

     

    Jeg har Ubuntu eee på maskinen.

     

    jeg kan ikke spille av .TOD filer fra mitt JVC hd7 videokamera. Har prøvd med VLC men det er veldig dårlig og stopper opp etter bare noen sekunder. Jeg får spilt av på min andre PC. men ikke noe bra med VLC. Media Player Classic klarer det på den andre PCen uten problemer.

     

    Noen som har en forklaring på dette?

    Mener å ha lest et sted at eee ikke klarer å spille av video som er lenger enn 3 min.. stemmer dette?

  5. Vet ikke hva det er som har skjedd med mobilen min, naa lagger det som faen uansett hva jeg gjoer, ikke bare lag, men det hakker og hopper.....

     

    soft reset?

    kan også hjelpe å slette cache i opara, jeg slettet alt og det hjalp som bare F på ramen min..

  6. Har fått meg ny (brukt) båt med 30hk motor med el-start.

     

    Skulle koble til batteriet idag, og klarte å feste kablene til feil poler. så etter 5 sek. at jeg hadde koblet feil, så da satte jeg kablene på rett poler.

     

    Nå vil ikke motoren starte.

     

    hva har skjedd?? Noen som vet?

     

    ja, batteriet har strøm. ringte Yamaha idag og fikk vite at sikringen mest sansynlig har gått.

  7. Prøver å boote med ubuntu 64 vers. men skjermen kobler fra og tastaturet blinker på num/scroll lock... hva er galt..??

    Prøvde med den andre versjonen og det fungerte fint.. men vil jo gjerne bruke 64..

     

    har: x800xt og amd athlon 64.. skal vel gå fint det..?

     

    ingen som vet hva som kan være galt??

     

    i want ubuntu!!

  8. Gleder meg sykt til dette spillet kommer, skal enten ha det til xbox 360 eller PS3, men når jeg har begge så må jeg begynne å fundere om hvem jeg skal velge det til :)

    9413561[/snapback]

    Jeg går for PS3 ihvertfall, DET er sikkert, med de nye følsomme R2 og L2 knappene, og sixaxisen (håper vi bruker den) pluss joystickene :love:

    9413581[/snapback]

     

     

    tro meg, du kommer ikke til å bruke sixaxisen i cod4...

    Isåfall blir du eid av di som bruker sticks... :D

     

    sier ikke at du er dårilg i spillet men tror det er møkkavanskelig å styre med sixen.. Hadde jo vært fett om det vil fungere i spillet å ha sixaxis-match... :dribble:

×
×
  • Opprett ny...