Jump to content

Magician16

Medlemmer
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 :)

Recent Profile Visitors

1069 profile views
 1. Kan være. Men jeg ville ikke tatt sjanser Bedre å ta det med engang, enn å risikere å sette opp alt og fin pusse alt, så for å ikke komme inn på PCen fordi du trenger BIOS oppdatering..
 2. Hei. Anbefaler å dobbelt sjekke b450 kompatibilitet med 3 gen Ryzen prosessorer. Ikke alle støtter uten BIOS oppdatering og i verstefall må du skaffe en eldre prossesor som passer AM4, starte PC og oppdatere, så for å bytte. For min del tok jeg ingen sjanser og skaffet meg en som støtter USB bios oppdatering uten å ha i CPU. Bygget PCen etter BIOS oppdatering med en USB, dette støtter mange MSI hovedkort.
 3. Når jeg laga samme så havna det på rundy 15k i går. Uansett så er det ikke god deal for eventuelle kjøpere
 4. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=162499333 uff
 5. Endte opp med dette. Mangler nå en freesync skjerm Må klare meg med en 60hz skjerm enn så lenge i et par dager Kjøpte også gtx 1070ti mini.
 6. Dette blir da det jeg kjøper ser det ut som. Kan noen hjelpe med kompatibilitet? Spesielt det med RAM, prosessor og hovedkort. GPU og Skjerm skal jeg kjøpe brukt. Har en som kan selge meg 1070 for 2500, og kjøper en brukt freesync 144 hz skjerm. Bruker da DP kabel,.
 7. Kjøpte PC sist i 2012, så stemmer nok det du skriver.. Så freesync tar ikke hånd om screen tearing? 🤔 Er kun gsync som er veien å gå for å unngå screen tearing?
 8. Hei. Tenker på kjøpe gaming PC, etter å gitt bort min gamle. Er helt blakk per nå, så må få til betaling utsettelse eller delbetaling, hva er best? Og når er beste tid for å kjøpe PC? Kommer til å spille en del varierende spill. BFV blant annet, og stort sett Bethesda games modda + Cyberpunk2077.Skal også bruke til å sette opp virtuelle servere, så 6 kjerner minimum + 16gb ram. Tenker på budsjett på rundt 10-11k ish for selve PCen, og skjerm, mus+tastatur kommer i tillegg. Skal være Ryzen, og AMD skjermkort (vil spille på 144 hz på full HD med ingen screen tearing på krevende spill som f.eks bf5 o.l.) Vet det er vanskelig å sette opp ønsket PC til den prisen, men tenker å handle Skjermkort+skjerm brukt. Hvordan er 5700 skjermkortene?
 9. Jeg skrev aldri at det var kommunisme. Er ikke vits å kjøpe el bil. Om noen år, må dere også betale like mye som fossil bilistene. Har heller ikke lyst til å kjøre en møkka bil av Peugeot eller Renault
 10. Dette er en elendig og egoistisk tankegang, like ekkelt hvis ikke verre enn kommunisme. Jeg forstår utifra det du skriver at det handler ikke for din del om å redde kloden, men heller å nekte folk luksus som de har tjent med hardt arbeid fordi at du mest sannsynlig ikke har råd til disse luksus "tingene". Denne konklusjonen kom jeg frem til etter din påstand om at folk vil flytte lenger vekk fra sentrum og istedenfor for å foreslå en bedre løsning "f.eks kollektiv", så vil du styre og bestemme at alle skal bo klint inntill hverandre i sentrum. Det er ulike grunner til at folk vil flytte vekk fra sentrum, ikke kun luksus. Du kan starte med å fjerne alle TVene dine, padene, PCene, spill konsoller, ingen nettbestlling og frakt, ingen transport av ungene til skolen, ingen nye klær, ingen nye sko osv.. hvis du skal redde verden. Practice what you preach.
 11. Jeg vet at det er din mening, og ikke en "fakta påstand"- men jeg siterer deg kun for kontekst. Jeg gjør vel akkurat hva jeg vil med barnet mitt så lenge det ikke går ut over lover og regler? Om jeg vil oppdra barnet mitt til å bli jøde, kristen, muslim, ikke delta sosiale aktiviteter og whatever gnager det vel ikke dere? Det er mitt barn, hvis dere har andre tanker så kan dere vel faen meg lage barn selv og oppdra slik som dere vil. Hvis jeg er jøde, bil interessert, miljø fascist, høyre ekstremismt eller alt i mellom, så vwlger jeg selv hvordan jeg vil oppdra barnet mitt så lenge det er innenfor norske lover. Det gnager kun ungens foreldre. Når det er sagt, hvis jeg er ateist, så oppdrar jeg barnet som ateist. Hvis jeg er muslim, så oppdrar jeg barnet som muslim - så barnet selv velge hva faen han/hun vil når hun blir 18 og flytter ut. Mitt barn, mitt hus, mine regler.
 12. Samfunnet vil ikke det. Staten vil det. Staten er ikke flertallet, og slik som ting er heller ikke representerer de flesteparten av nordmenn.
 13. Og ikke skattlegge 50% på enkelte ting og ikke ta masse i forskjellige avgift så betyr det ikke at vi må ofre politiet, brannvesenet, helsevesenet osv.. dette er bare tull politikere har hjernevasket oss med.
 14. Man trenger ikke dyr bil, men det hadde vært fint å hatt en hvis du har fortjent deg en. Bedre for miljøet og sikkerhet, kutter utgifter for staten. Systemet vi har her i dag er helt håpløst. Legger ved 2 bilder. De som jobber hardt blir straffa. Folk blir oppfordret til å sitte hjemme og nave. Hvis dere ikke er villig til å gjøre noe med problemet så synes jeg ikke det er riktig å klandre at våre nye landsmenn sitter hjemme og naver.
 15. Man skal tilpasse seg samfunnet. ikke omvendt spør du meg. Nå sier jeg ikke at samfunnet hater på el bil godene, men hvis jeg kjørte el bil og alle hata meg for det - så ville jeg nok prøvd å finne feil på meg selv enn alle andre istedenfor for å klandre på at alle andre er hjerneskada.
×
×
 • Create New...