Jump to content

ØNSKER Å TERMINERE KONTO!!

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

388 profile views
 • TSP

 1. Takk for tips! PS: Vet du forresten hvordan jeg fjerner profilen min her?
 2. Kunne man brukt noe tilsvarende for dysleksi/ordblindhet? Det vil si forskjellige farger på bokstaver man ofte blander sammen. For eksempel at en d alltid er rød, mens en b er blå? Kanskje også med forskjellige fonter. Si gjerne fra hvis noen vil teste dette? Jeg kan eventuelt lage kode for å endre ePub-filer for slik. PS: Noe lignende kanskje også for dyskalkuli/tallblindhet? 🤔
 3. Selv lastet jeg ned og installerte appen. Men jeg feiget ut da jeg skulle registrere meg på http://smittestopp.bc2login.com/… Navnet på det doménet sa meg intet. Og, ja, jeg kunne ha brukt tid til å finne ut av hva dette var, og hvor dataene ble lagret. Og, greit, jeg er kanskje paranoid. Men i disse dager er det kanskje en fordel å være paranoid, i det minste litt forsiktig. 🤔
 4. Sitat: «Til tross for at mange av de påmeldte fikk andre prioriteringer som følge av korona …». Men det kan jo ha vært andre grunner! Kanskje konkurranseformatet var litt vel stressende? … eller det med at «we will mostly stick to English in the continued communication»? … eller at man innså at man uansett ikke ville klare å hevde seg, og bare fant på dumme unnskyldninger for å trekke seg⸮ 😉
 5. Kanskje de finner ut spørsmålet til 42! Svaret på alle spørsmål, er 42. Nei, 42 er svaret på ett bestemt spørsmål - "hva er meningen med livet, universet og alt" Nei, nei, nei! Poenget var at ingen visste hva spørsmålet var. Det eneste de visste, var at det var spørsmålet om livet, universet og alt det der. Uff! Nå ble jeg nesten redd. Er det bare jeg som har lest og hørt historien, eller har jeg misforstått totalt?!
 6. Sitat: «Det blir totalt stilt 12 spørsmål, hvor du har fire alternativer å velge mellom hver gang.» Skjermbildene viser kun tre alternativer. -R.
 7. Er det mulig å terminere sin konto her? ... og i tilfelle: Hvordan?
 8. Det er en enkel test man kan gjøre for å avsløre hvor mye peiling på data og web det er i et politiske parti. Man finner én konkret feil på én av deres websider. Det kan være for eksempel et telefonnummer eller epostadresse som skal endres eller fjernes. Så kontakter man partiet og tipser dem om denne endringen. Bare det å prøve å komme i kontakt med noen i et parti, kan være en test i seg selv. Når tipset er gitt, ser man hvor lang tid det tar før endringen har blitt utført. Og hvis de ikke klarer noe så enkelt på sine egne websider, hvordan kan de tro at de er i stand til å styre et helt land?! - Rune H. Johansen PS1: Selv tipset jeg for to dager siden Venstre om en slik feil. Jeg fikk raskt svar om at beskjeden var mottatt. Og siden da har det skjedd absolutt intet med den relevante websiden. PS2: Det var snakk muligens om en litt eldre og ikke spesielt interessant side. (Om valget av et lokalt styre for over ni år siden.) Men hvis de mener siden er gammel og ikke spesielt interessant, hvorfor fjerner de den ikke?
 9. Bjelken i sitt eget øye og alt det der? Slik jeg tolker foreskriftene, er det mange feil også hos Digi.no. PS1: Faren er at nå vil andre finne feil på mine egne sider. Det får jeg eventuelt tåle. PS2: For noen år siden hadde jeg et oppdrag med å vurdere nye offentlige websider. Var de laget i henhold til kravspesifikasjonene? Et av kravene var disse foreskriftene var fulgt. Det var de ikke. Jeg fant mange feil. Rapport ble skrevet. Rapport ble sendt inn. Jeg fikk betalt. Websidene forble uforandret. Trist med tanke på de seriøse leverandørene som tapte anbudskonkurransen. Og trist med tanke på brukerne av websidene. Og trist med tanke på skattebetalerne som må være med å belønne juks og/eller inkompetanse.
 10. Hva menes med «oppløsning»? PS: Selv blogget jeg litt om dette - Når ingen av svaralternativene er korrekte
 11. En annen klassisk krangel er hvor mange tegn innrykkene skal være på. Prosjekter har stoppet opp grunnet slikt. Uansett viser slike krangler at utviklerne er inkompetente. Er det ikke bare å lage kode som konverterer mellom det de forskjellige ønskene? PS: Selv foretrekker jeg blanke fremfor tabulatorer. Litt fordi det uansett blir rot med innrykkene med tabber. Dessuten er det ofte jeg holdere DELETE-knappen nede. Og med tabber blir det fort fjernet mer enn jeg ønsker. Men noe fasit-svar er det uansett ikke. Folk er og blir forskjellige.
×
×
 • Create New...