Gå til innhold

AR85

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AR85

  1. Hei!

    Jeg er Fjordkraft-kunde og bruker appen deres for å få full kontroll på strømkostnadene mine. Test det ut du også! Da får vi begge fordelspoeng verdt 500 kroner som vi kan bruke til å kjøpe smarte produkter, eller trekke fra på strømregningen. Hos Fjordkraft blir strømstøtten trukket direkte fra fakturaen, og de har ingen forskuddsbetaling.

    Bruk lenken:
    https://www.fjordkraft.no/strom/verve/bestill-strom/?referrer_id=U2FsdGVkX18FdLuFUT64vv3N0LtspB0Jnsmm1Fsu0cs=

  2. 52 minutes ago, Subara said:

    Appen gjør alt, ikke noe ekstrautstyr?

    Det kommer litt an på hva du har fra før.

    Uten noe ekstra vil appen gi deg en veldig god oversikt over strømpris gjennom dagen, slik at du selv kan tilpasse.

    I tillegg støtter den masse integrasjoner, feks mot forskjellige typer varmepumper + sensibo (dings som fungerer med alle varmepumper siden den styrer via IR, samme som fjernkontroll)

    Appen har støtte for masse forskjellige elbiler og elbil-ladere, smarthus enheter som homey, futurehome, samsung

    Ovner som mill,adax etc.

    Veldig fornøyd :)

    • Liker 1
  3. Hei. 

    Hva er greit å klage på etter huskjøp?
    Fant for eksempel ut at en lampe under kjøkkenbenken ikke fungerer. Trodde først dette var pærene, men har funnet ut at det nok er transformatoren inni. Ny tilsvarende lampe koster rett i underkant av 2000 kr.

    Det har vært en søtlig lukt på badet nede, samt noen sølvkre siden vi flyttet inn. Minstenker et fuktproblem, men vet ikke hvordan jeg kan bevise det

     

    Noen som har noen tanker/tips rundt dette?

  4. Hadde vært fint om man kunne bruke et annet nøkkel ord en "Ok Google" heller spesielt utformede spørsmål som den kunne forstå eks "hvordan blir været i dag?" eller "hvor gammel er kongen"? slå på "Stranger things" man må ikke si Netflix? alle vet at den kun går på Netflix osv den bør bli mye smartere en det den er i dag! I dag virker den like utviklet som en unge på 4 år!

     

    Hører du ikke har en unge på 4 år... For de er nemlig MYE smartere :)

  5.  

     

    Hadde vært fint om "ok google" på mobiler innstilt til norsk også snart ble tilgjengelig her i landet...

     

    Det e vell tiljengelig, om man har en google home enhet tilknyttet sin konto. ble i alefall tiljengelig på min mors mobil (s8+) etter jeg satt opp en google home mini for henne.

    Han mener sikkert at det ikke funker å si "ok google" direkte til mobilen hvis du har den satt opp med norsk språk hele veien. Rimelig tåpelig.

    Korrekt. "Ok google" detection på norsk virker bare på home enheter, ikke på mobiler med assistant. Disse må stå til engelsk

  6. Jeg har samsung tv (2013) og sonos beam sammen med altibox dekoder. Problemet er at når jeg stiller inn altibox fjernkontrollen til å styre tv, og sonos til å motta "opp/ned" volum på IR fra altibox fjernkontrollen, så kommer tvet opp med melding om at innebygd lyd er deaktivert. Noen som har en grei løsning på dette? sonos er koblet til med optisk kabel siden hdmi ikke ga 5.1

×
×
  • Opprett ny...