Gå til innhold

tommmy

Medlemmer
  • Innlegg

    600
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tommmy

  1. kilimanjar0 skrev (På 25.4.2021 den 13.13):

    Pleier å ha max 50-60 selv med 350mbit linje. Tror det er noe begrensing fra MS sin side. Litt rart siden de har ganske heftig infrastruktur med azure.

    Kan være greit å dobbelsjekke at alle spill er helt avsluttet, har bommet på det et par ganger. Da går hastigheten opp hos meg hvert fall.

  2. kjetilkl skrev (1 minutt siden):

    Hvor blir man med i disse elkjøp-konkurransene? - Jeg er medlem av kundeklubben, men har ikke fått noe mail eller annen info om påmelding, ikke på facebook eller inne på elkjop.no heller. - hvis jeg søker på nettet finner jeg den gamle siden for å bli med i trekningen om PS5 disk-versjon, men finner ikke noe om konkurranse for digital-versjonen?

    De som ikke fikk tildelt kode på disc forrige uke, ble automatisk med i trekningen på digital denne uken.

  3. BadCat skrev (13 minutter siden):

    Det spørs hva du har fra før og hva du bruker kortet til

    Nå har jeg 2060, i5 9600, 600w psu og én 60hz 1440p skjerm. Planen er å oppgradere til i7, 750w og en 240hz skjerm tidlig neste år. Frister selvsagt mest med 3080, siden jeg aldri har hatt high-end kort tidligere. Men det var bare om 3070 egentlig var bra nok, når det skal være bedre en 2080. Spilling, video/foto-redigering og litt streaming.

  4. tom waits for alice skrev (56 minutter siden):

    Finner ingen verdens ting om dem, annet enn deres egne websider. Prøvde å finne dem hos Apple, siden de sier de er "Apple Premium Reseller og Apple Authorized Service Provider." Men de kan jo være for nye til at de er kommet med på listen der. De har heller ingen besøksadresse. De sier man kan ringe dem, men oppgir ikke noe telefonnummer. Bare epost og et kontaktskjema. 

    Så ikke vet jeg. Det går jo an å spørre Apple om de er forhandler.

    Geir :) 

    Tror jeg kjøper fra noe offisielt. Fant dem via finn, der har de 0107 som postnummer.

×
×
  • Opprett ny...