Gå til innhold

Videofil

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Videofil

  1. Bruk heller noen ekstra kr på Hi-Fi headset. Dali i0-4 og i0-6 har akkurat lansert. Hatt dem en uke. Føles som at man er i et perfekt lytte-rom. Har innebygget mic. Kan tilkobles med USB-C, USB-A, Mini-jack og bluetooth 5.0. Passer alle bruksområder, med mindre man har hjelm på seg. Spiller høyt, luftig, nøytralt og detaljrikt. Og 60 timer batteritid.

     

    Dali har ikke mye med hifi å gjøre....Kjøp AKG eller Sennheiser så begynner vi å snakke lyd.

  2. For det første er en kabel like individuel å like som det det er å velge bil. Enten liker man den eller så liker man den ikke.

    For det andre tror jeg neppe at dette er grunnen til konkursen.

    Grunnen til konkursen er nok heller at folk i dag kjøper lydplanker og sonos istedenfor å bruke penger på hifi. trist men sant.

    • Liker 3
  3. Har testet lydplanken selv på det en lydplanke bør testes mot.

    Lett tv lyd etc.

     

    På musikk forventet jeg egentlig ingenting og det var det som også skjedde. all form for dybde/klang/dynamikk/varme og naturlighet var borte.

     

    På en annen side kan man seriøst ikke mene at folk skal bruke en lydplanke til musikk , så dypt har vi vel ikke sunket?

    • Liker 3
  4. Tror umulig Tek har testa denne opp imot canaldigital sin satelitt dekoder. Det har nemmelig jeg gjort.

     

    canaldigital har mye mer informasjon i bildene og mye mindre støy.

    Etter som jeg kan forstå kommer dette av at canaldigital over satelitt komprimerer bildene sine mindre en det altibox gjør over fiber.

     

    Håper Tek kan bli litt bedre på å sjekke ut fakta før de påstår at noe er like bra som noe annet før de har satt de opp mot hverandre.

    • Liker 4
  5. Er det noen som vet hvorfor TV-produsentene kronisk leverer TVene med en eller annen dårlig standard-innstilling i stedet for en eller annen god innstilling som entusiastene må finne fram til først, og så dele med andre? Med den konsekvensen at de fleste vanlige brukere ikke får max ut av TVen. Og at TVen typisk ser raua ut i utstillingene i butikkene, så du MÅ lese tester først for å velge en bra TV. Det var sånn med Pionerrs Kuro TVer og de tilsvarende modellene før, bl.a.

     

    Det finnes ingen standard god instilling på en tv da panel fra samme type model har ulike verdier. Derfor kan man heller ikke bruke instillinger andre dumper på nett på sin tv. Grunnen til at tvèr ikke kalibreres før de forlater produsent har nok med kostnad å gjøre. Kalibrering er en tiodskrevende og omfattende jobb og prisene er skvisa.

  6. Har prøvd 2 stk av denne nå og begge har store problemer, Det meste ligger på bildesiden men den har også et par byggtekniske utfordringer.

     

    Vi tar bildet først :

    Tv`n er helt ubrukelig opp av eske og må kalibreres, Da mener jeg ikke kalibreres med det blotte øyet men pro kalibrering.

    Tv`n har store problemer med clouding og man kan se en liten stripe rundt tv`n som er lysere en resten av skjermen. Farger når aldri helt den dypheten jeg ønsker og sortnivået er ikke der jeg vil ha det.

     

    Rent byggteknisk har begge jeg har testet bakplater som går opp i limingen, 1 av de jeg testet hadde også problemer med handshake over den eksterne tilkoblingsboksen.

     

    Hadde satt pris på om denne testen og eventuelt selgere der ute informerte meg om det negative med denne modellen noe som ikke har skjedd. Derfor skriver jeg dette her så andre kan bli informert.

  7. Har testet kalibrering levert av Elkjøp og har testet proff kalibrering med firma som kommer hjem. Elkjøp sin kostet 1000 kr og firmat som kom hjem til meg til 3000 kr.

    Elkjøp sin var klart den som ga mest naturlig bilde på kvelden men ble litt vag på dagtid. Firmaet som proff kalibrerte tv``n bommet ganske mye på kveldsbelysning men klarte seg greit i dagslys.

×
×
  • Opprett ny...