Jump to content

BX3 Komplett.ntR

Medlemmer
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Fredag/lørdag gjerne, eventuelt litt tidlig på søndag, siden jeg har en team league kamp kl 18 på søndag. Hva enn som passer for deg egentlig.
 2. Satse på tirsdag da? Har enda en team league kamp på mandag igjen, så foretrekker tirsdag.
 3. Hei. Battle.net fungerer ikke for meg atm, så får ikke challenget noen in game. Vet ikke hvor lang tid det tar før Blizzard får fikset det, så kunne kanskje vært greit å flytte kampen.
 4. Har en team league kamp på søndag klokka 18, men fungerer fint ellers hvis vi f. eks. spiller litt tidligere på dagen.
 5. Hei igjen. Battle.net sliter en del atm, får ikke åpnet friends in game eller sendt meldinger. Vet ikke hvor lang tid det tar før de får fikset det. Greit om vi flytter kampen? Siden jeg har enda en kamp klokka 21 i dag blir det ganske dårlig tid selv om de får fikset det.
 6. Hei. Burde gå fint. Har en match kl 21:00, men rekker vel den hvis tauet ikke brenner for mye.
 7. Torsdag krasjer ganske greit med solo, så er nok ikke den beste dagen.
 8. Hei. Hadde personlig glemt at det skulle spilles to kamper i dag, men vet ikke helt om du i det hele tatt spiller denne sesongen. Si ifra hvis du ønsker å spille kampen i løpet av de nærmeste dagene, hvis ikke tipper jeg admins fjerner deg fra ligaen. Tror det pleier å skje etter at man har gitt tre walkovers.
 9. Hei. Kan ikke spille klokka 19 i dag siden jeg har en teamleague kamp.
×
×
 • Create New...