Jump to content

1GQC55OJ

Medlemmer
  • Content Count

    156
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

184 :)

Recent Profile Visitors

677 profile views
  1. Bryr meg ikke en tøddel om kamera, "AI" (instillingsgjennkjenning på kamera har ingenting med AI å gjøre), eller lyd, det som er intressant er om den støtter wifi-calling / ringe over Wifi, da det ikke finnes noen operatører som har dekning hvor jeg bor, 30 minutter fra norges 6.te største by. Mye mer matnyttig om slike artikler beskriver funksjonelle egenskaper istedenfor fjaset millenialfjortisser surrer med.
  2. Noen typer fett, løser opp andre typer fett. Det er ikke en generell regel, det finne et uttal ulike fettforbindelser.
  3. En person som etter 12 år med gratis skolegang på skattebetalernes regning skriver "virus tider" fortjener like mye tillit som er religiøs. New Age hippier kan gjerne surre rundt med teorier om at jorda er flat, og at det finnes "eteriske" oljer og alt annet fjas og overtro de surrer rundt med, men før de får lov til å drive forretninger bør de bli tvunget tilbake på skolen til de i det minste klarer å skrive sitt eget morsmål!
  4. Blir matt av idiotkommetarene her, folk som ikke veit en dritt om noenting. Hjernevaskede USA-rævsleikere. Forstå følgende: 1-soldaten hadde ansvar for å forsvare en base fra luftangrep. 2-han hadde 10 sekunder på seg. 10 SEKUNDER! 3-USA jammet kommunikasjonen(!!!!), han var på egenhånd. 4-et fly av denne typen og en krysserrakett har veldig lik radarprofil, hastighet, høyde og flyprofil før nedslag. 5-flyet svinge vekk fra varslet og godkjent bane og fløy mot en viktig militærbase uten forvarsel. 6-Gitt 9/11-løgnen, angrepet på Afg. og Irak, USA sin opptrening og bevæpning av Al-Qaida og IS(IL/IS), USA sitt angrep på Syria og hva USA finner på til enhver tid finner på for å underbygge krigene sine, OG ref. pnk 3, hva skal Iranske soldater tro? Alle vet at USA gjør hva som helst og sier hva som helst for å unnskylde krigene og angrepene de kontinuerlig gjennomfører. Dette er tross alt rett etterpå at USA har myrdet nok en utenlandsk myndighetsperson OG Iran har tatt igjen, nerver er i høyspenn! Enhver NORSK soldat ville gjort NØYAKTIG det samme, det er jobben og instruksen. Helt åpenbart at folkene som kommenterer her ikke har gjennomført en eneste dag førstegangstjeneste men har all sin "erfaring" og "kunnskap" fra online krigsspill og FOX News.
×
×
  • Create New...