Jump to content

1GQC55OJ

Medlemmer
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

176 :)

Recent Profile Visitors

777 profile views
 1. Siden det hadde vært et aldri så lite propagandascoop for ukrainernte, men de nekter å bekrefte, så blir jeg ikke overrasket om det var et "privat" prosjekt av et par russiske piloter for å slå ut drivstofftankene som holdt helikopterfuel. Hadde vel ikke lyst å fly flere operasjoner over Ukraina antar jeg.. (Amerikanske soldater har jo blitt anklaget for tilsvarende under WWII, Korea og Vietnam tross alt).
 2. Mon tro hva de kan utvinne av bindestreker som ikke har noe der å gjøre ;-) "mobiltelefon-mineraler" og "Apple-robot"...lizm?
 3. Hvordan klarer dere å skrive "Ruting-feil", men helt korrekt skrive "rutingprotokollen", "internettleverandør", "samtrafikkpunktet", "betalingssystemene", "infrastrukturdirektør" og "tjenesteleverandører" i én og samme artikkel?
 4. "Android-sårbarhet" Det heter da vitterlig "sårbarhet i Android" på norsk. Ikke bare er dette en orddelingsfeil, men det er også feil bruk av bindestrek, og dårlig norsk!
 5. Jøss, trodde alle medlemmer i FRykt og Propagandapartiet for lengst var innlagt til psykiatrisk behandling jeg, eller returnert til barneskolen for å starte første klasse om igjen.
 6. Poenget er vel at enkelte synes alt teknologisk er kult, men glemmer det sørgelige faktum at du kan ikke saksøke en computer hvis føreren i en eller annen setning langt nede i kontrakten blir pålagt å ha hendene på rattet og være oppmerksom. Da er det ikke selvkjøring, og alt er kun juridisk ansvarsfraskrivelse. Autopilot/selvkjøring fungerer kun hvis ALT på veien er styrt av computere og veien ikke er tilgjengelig for noe annet, noe det aldri vil bli. Ergo, stans enhver bruk av selvkjøring, det er idioti og galskap.
 7. "Apper"? Trodde TU var et sted for voksne jeg, ikke millenialfjortisser. Hva skjedde med programmer?
 8. Så norges 6.te største by skal ha stasjon 3 mil unna på et jorde hvor det bor et par hundre mennesker? Og Halden, som ligger enda fler mil unna, nesten ved svenskegrensa? Tenkte du noe som helst på hva det innebar før du la inn den kommentaren? Største skandalen er at gamle NSB har blitt delt opp i et 20 talls ulike bedrifter med en enorm administrasjonskostnad og ansvarsfraskrivelse og pekeleken som resultat. Ingen styring, intet sammarbeid og kontroll. Og når den gjennomkorrupte idiotregjeringaen vi har hatt i snart åtte år nå i tillegg slapp til private aktører værre en Ryan Air på jernbanenettet er går alt rett i dass.
 9. Bryr meg ikke en tøddel om kamera, "AI" (instillingsgjennkjenning på kamera har ingenting med AI å gjøre), eller lyd, det som er intressant er om den støtter wifi-calling / ringe over Wifi, da det ikke finnes noen operatører som har dekning hvor jeg bor, 30 minutter fra norges 6.te største by. Mye mer matnyttig om slike artikler beskriver funksjonelle egenskaper istedenfor fjaset millenialfjortisser surrer med.
×
×
 • Create New...