Gå til innhold

Lyncs

Medlemmer
  • Innlegg

    861
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lyncs

  1. Det florerer av politifolk som ikke er helt gode men de legger skylden på voldsofrene deres og kaller dem for løgnere som dikter opp disse historiene. De fortsetter den dag i dag med å påstå at den ekstreme voldskulturen deres mot arrestanter i Bergen på 70 og 80 - tallet ikke eksisterte fordi det ikke finnes "vitenskapelige bevis". Dette til tross for at politiinspektør Carl Mentz Rynning Tønnesen gikk ut offentlig og påstod at de fikk som fortjent og "man kan ikke lage omelett uten å knuse egg"-
  2. For å felle hele eller deler av trær på andres eiendom må man ha grunneiers tillatelse. Men hvordan er det da når eiendommen står oppført som jordsameie med tre ulike bruksnr? Holder det da med å spørre en av dem eller må man ha tillatelse fra alle tre?
  3. Her kommer Guddal igjen med uttalelser i et forsøk på å få forhåndsprosedert saken slik at syndebukken skal frifinnes. Og TV2 er ikke særlig bedre de heller siden de velger å publisere slikt vrøvl. https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/innsatslederen-har-mistet-respekt-for-spesialenheten/16583866/
  4. Hva er max volum microbølgeovn på markedet i dag? Tenker da ikke på industrielle maskiner men til forbrukermarkedet.
  5. Jeg ser de selger noen her til lands i underkant av kr. 2000.- og lurte derfor på om det er noen her som kan anbefale noen gode rimeligere som man f.eks kan kjøpe fra ebay el.l? Jeg trenger et som jeg kan ha i bilen når den er parkert og som ikke trekker noe særlig strøm slik at batteriene varer i ukesvik. Noen forslag?
  6. Er det mulig å finne numre til eldre utgående samtaler på en android? Jeg tenker da på samtaler som er gjort på en tidligere telefon enn den jeg har nå. Kan man evt. finne fram til disse ved å bruke pc-en istedenfor telefonen?
  7. Får man en brukbar og holdbar støpemasse av epoxy og sagmugg? Jeg har tenkt å lage noen ornamenter til en stor maleriramme der massen skal presses ned i silikonformer og tørke der. Kan man evt. bruke snekkerlim istedenfor eller vil det tørke for fort eller muligens bli for mykt etter at det er tørt?
  8. En kjede som består av runde ledd. Mulig jeg da kan bruke messing istedenfor. Det blir vel mykere enn 316L stålet som ble foreslått.
  9. Jeg hadde tenkt å lage noen små drev så det bør være motstandsdyktig mot slitasje. Jeg skal først bore hull rundt og siden frese en sirkel med en fres slik som bildet viser.
  10. hss og carbide
  11. Jeg er ute etter en type mykt herdbart stål som er lett å bearbeide dvs, at det gir lite slitasje på bor og fres. Er det noen her med erfaring som kan gi meg noen tips?
  12. På siden til 7zip er det utallige verjoner å laste ned. Hvordan finner jeg ut hvilken jeg skal velge?
  13. Finnes det noen gode fratisprogram for utpakking av nedlasted filer? Jeg har hittil brukt WinRaR men prøveperioden er gått ut og jeg lurte derfor på om det finnes noen gratis alternativ.
  14. Da jeg avsluttett appene på PC-en i går, hadde alle ikonene på skrivebordet blitt veldig små. Jeg har ikke vert inne i systemet og forandret på nie som helst og lurte derfor på om det kan være et virus.
  15. Det gjelder trapper inne i huset av furu som er lakkerte men meget glatte. Finnes det noen form for lakk eller annet man kan bruke som gir mer friksjon?
  16. Er dette noe å satse på?
  17. Hvorfor bare ignorerer du det faktum at de aller fleste betegner disse statene som sosialiststater? Hvorfor blir de da omtalt som det i media hvis de ikke er det? Jeg er klar over at de ikke praktiserer god sosialisme på samme måte som at alle religiøse ikke praktiserer god kristendom, dvs. at de sier en ting og gjør noe annet, men den riktige betegnelsen er at de er sosialiststater og blir omtalt som det den dag i dag i nesten alle sammenhenger, helt uavhengig av hva du og noen få andre måtte mene.. Og jeg ser også at du får en likes på hvert innlegg, men det betyr ikke at disse statene ikke til stadighet blir omtalt som sosialiststater i media. Da følger du dårlig med i nyhetsbildet vil jeg si.. Du klarer heller ikke å dokumentere at de kriteriene du legger frem her er vedtatt som en norm for at en stat skal kunne kalles en sosialiststat, dvs. at det er et standpunkt som du har synset deg fram til.
  18. Men ifølge din fantasi som overstyrer alt annet, så er de ikke sosialistiske? Utrolig morsomt at du har rett og Wikipedia, nyhetsoplesere og journalister som påstår noe annet, tar feil. Du er jammen en artig person vil jeg påstå..
  19. Hva da med dette som også er klippet fra Wikipedia? Nord-Korea fungerer som en meget sentralisert stat som i realiteten er en ettpartistat. I henhold til dens konstitusjon for 2009 er Nord-Korea en «revolusjonær sosialiststat ledet i sine aktiviteter av doktrinene Juche («selvhjulpen») og Songun («militæret først»)»
  20. Hvorfor bruker du da en eldre dato som argument for at jeg tar feil når vår historie er enda eldre. Og jeg synes at du bør dokumentere hvorfor kriteriene om å utjamne ulikhet skal være de eneste kriteriene som bestemmer hvorvidt en stat kan kalles sosialistisk eller ikke. Dersom du har rett, så har bl.a. utallige journalister og nyhetsopplesere tatt feil de siste 50 årene. Tror du virkelig at du har mer rett en dem?
  21. Det finnes utallige andre kilder som bekrefter det samme. Og disse landene blir fremdeles betegnet som sosialistiske i media, men nå skal vi altså belæres av noen bedrevitende personer som deg til å tro noe annet? Norge som demokrati har vel også en dato som ligger langt tilbake i tid, men vi er vel et demokrati fremdeles..
  22. Russland, Nord-Korea samt en god del andre land har til alle tider blitt omtalt som sosialiststater i nyhetsinnslag og dokumentarprogram i media. Muligens finnes det noen som har andre meninger, men hva er det som gjør at du og dine meningsfeller har mer rett enn andre? Her er forøvrig en liste fra Wikipedia der Russland of Nord-Koreablir betegnet som sosialiststater: Sosialistiske stater Land Etablert Oppløst Varighet Styringsparti Lovgiver Albania 28. desember 1976 22. mars 1992 15 år og 85 dager Albanias arbeidsparti Folkeforsamlingen Bulgaria 18. mai 1971 7. desember 1990 19 år og 203 dager Bulgarias kommunistparti Nasjonalforsamlingen Cuba 1. juli 1966 — 57 år og 315 dager Cubas kommunistparti Nasjonalforsamlingen for folkemakten Belarus 31. juli 1920 30. desember 1922 2 år og 152 dager Belarus’ kommunistparti (bolsjevikene) Sovjetkongress Jugoslavia 7. april 1963 27. april 1992 29 år og 20 dager Jugoslavias kommunistforbund Føderale forsamlingen Kina 1. oktober 1949 — 74 år og 132 dager Kinas kommunistparti Den nasjonale folkekongress Laos 2. desember 1975 — 48 år og 70 dager Lao folkerevolusjonære parti Nasjonalforsamlingen Nord-Korea 27. desember 1972 19. februar 1992 19 år og 54 dager Koreas arbeiderparti Den øverste folkeforsamlingen Polen 10. februar 1976 30. desember 1989 13 år og 323 dager Polske forente arbeiderparti Sejm Romania 21. august 1965 22. desember 1989 24 år og 123 dager Rumenske kommunistparti Den mektige nasjonalforsamlingen Russland 9. november 1917 30. desember 1922 5 år og 51 dager Russiske kommunistparti (bolsjevikene) Sovjetkongress Sovjetunionen 30. desember 1922 26. desember 1991 68 år og 361 dager Sovjetunionens kommunistparti Det øverste sovjet Transkaukasia 12. mars 1922 30. desember 1922 0 år og 293 dager Russiske kommunistparti (bolsjevikene) Sovjetkongress Tsjekkoslovakia 11. juli 1960 29. mars 1990 29 år og 261 dager Tsjekkoslovakias kommunistparti Den føderale forsamlingen Ungarn 19. april 1972 23. oktober 1989 17 år og 187 dager Ungarske sosialistiske arbeiderparti Nasjonalforsamlingen Ukraina 10. mars 1919 30. desember 1922 3 år og 295 dager Ukrainas kommunistparti (bolsjevikene) Sovjetkongress Vietnam 2. juli 1976 — 47 år og 223 dager Vietnams kommunistparti Nasjonalforsamlingen Øst-Tyskland 6. april 1968 3. oktober 1990 22 år og 180 dager Tysklands enhetsparti Folkekammeret
  23. Synes du da at Russland har utslettet forskjeller? Er Putins og oligarkenes kjempeformuer i forhold til vanlige folk i russland et bevis på det? Det er vel like store forskjeller der som i NK, om ikke mer. Med andre ord forkjell på retorisk ideologi og virkelighet. Høyresiden i politikk har til alle tider blitt betegnet som kapitalistisk og venstresiden som sosialistisk.
  24. Helt uavhengig av hva du vaser fra deg av kvasi-intellektuelt vås, så er Nord-Korea en ekstrem sosialiststat. Og hvem repeterer seg selv? Du gjør ho ikke annet selv..
×
×
  • Opprett ny...