Gå til innhold

fugledama888

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fugledama888

  1. Hei.

     

    Jeg har et problem. Jeg tror typen min tenner på Sophie Elise. Jeg synes synd i jenta da hun fremstår som alt annet enn velbalansert, men jeg ser på samboeren min som en rimelig oppegående og reflektert mann. Han har alltid påstått at naturlige kvinner er det vakreste han vet, hvordan kan han da (i full hemmelighet) ha en fascinasjon for en kvinne som ser ut som en vandrende Barbie med menneskehår fra fattige, indiske kvinner, silikonballonger i fronten og injiserte bleieballonger i bakenden.

     

    Jeg har ingen håndfaste bevis, men dersom mine antakelser holder stikk må jeg gjøre det slutt. Forholdet er ellers veldig stabilt og bra.

     

    Hva tenker panelet om dette?

     

    Anonymous poster hash: 5f5b0...dfd

    Hm... si det. Hvorfor tror du det? Det finnes mange pene jenter i denne verden, du kjenner han best selv og vet best selv om det stemmer. Gjør det noe da? Tror ikke du blir dumpa til fordel for henne. :)

  2. Skal gjøre en lang historie kort.

    Jeg og to venninner skulle feire bursdag sammen førstkommende lørdag. 2 mnd planlegging, dj, mange gjester, temafest... inatt døde deres bestemor, og de har valgt å trekke seg. Jeg er så i tvil om jeg skal avlyse alt, eller feire allikevel? Føler det er respektløst av meg å feire, samtidig tenker jeg litt på all planlegginga, kostnader, gjester osv.

    HJELP...

    Herregud, ja... Ville ventet en god stund med det ja (les det andre svaret mitt angående rusmisbruk).

  3. For å adoptere barn så må man ha en viss inntekt (høy) og visse levestandarder som de færreste har. Det er kjempe strengt. 

    Nei til rus, utroskap, vold, agressivitet, de må ha tilgang til mye ting altså. Språkkurs, spesielle skoler, spesielle priser på skolene, spesielle hus, man må ha vært gift/samboere i et visst antall år, man kan ikke ha over 1-2 barn i en gitt periode, osv. De må igjennom intervjuer, tester og masse annet. 

     

    Så å få til det - da må amn virkelig brenne for det. Jeg tror at de få som er så snille og velger å adoptere eller bli fosterfamilie ofte er barnløse. Det er litt fordomsfullt men mange av de kan ikke få barn. Når det er sagt så er ikke det en gyldig grunn til å bli fosterforeldre. faktisk så foretrekker de en fosterfamilie med minst et til to barn i fra før av.

  4. En gutt ikke så langt herfra har sjikanert meg lenge. Han blir fort sint, han dikter opp rare ting om folk, han gjør masse som ikke er lov (bruker stoff, sloss, truer).

     

    En kveld helt ut av det blå bare dukket han opp like ved meg. Da skal han inn til oss selvom jeg hadde dårlig tid (skulle ha besøk av familie) og han presser seg nesten inn og setter seg ned ved dataen og setter på musikk. Oppførselen hans var ikke bra. Han virket rett og slett beruset på noe helt annet enn alkohol. Han langet ut i det vide og brede om hva han pleide å gjøre, han forsvarte stoffmisbruk og der ble jeg sittende på en stol og glane, da. Ut i fra det blå sa han masse stygge ting om folk. Han kom i fra en fest og fortalte om disse menneskene. At alle var tragiske og at ingen gadd å være venner med dem. Jeg syntes det var patetisk - å si sånne stygge ting om andre mennesker uten at de selv får en sjangse til å forsvare seg selv, så jeg satt og himlet meg øynene. Da merket jeg at han ble irritert. 

     

    Han var helt hyperaktiv og diskuterte politiet flittig. Politiet burde seg vekk i fra alt det kriminelle han hadde gjort, før. For det var jo ikke nå han gjorde det. ;)

     

     

    Jeg var ikke helt i form den kvelden og han hadde med øl og jeg tvang i meg et par glass for og ikke virke helt uhøfflig (hvem vet- kanskje han snakket sant). Heldigvis så dro ha like fort som han kom. 

    Har aldri sett han etter dette, men ut i fra det han sa så var det jo ikke alle andre som var kriminelle, men han som var kriminell. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke skjønte det der og da, men merket at noe ikke stemte med han.

     

    Noen måneder senere treffer jeg kameraten hans - helt ut av det blå da jeg har vært og handlet. Han er også beruset og har sloss ute på byen. Han hadde blitt sint helt uten grunn i følge de andre. Så der satt jeg da, og måtte høre på de ekle historiene hans om sex og om eldre damer som han hadde seg med. han er kanskje 25 år, og de var 45 år mente han. Jeg bare: særlig at de gidder å ta med seg en drittunge som han hjem, men det er lov å skryte. Men så kom jeg til å tenke på at: han har sikkert fysisk prøvd å ta med seg disse damene hjem, også ville ikke de det. 

     

    For begge disse var aggressive og voldelige og forsvarte vold. 

    Gruer meg til å gå forbi han igjen, i tilfelle han kommer. Da bare kommer han bort og når man sier at man har dårlig tid så respekterer han ikke det. Han også sier mye stygge ting om folk. Han utleverer folk på det mest personlige. 

     

    Ville dere anmeldt disse guttene?

  5. Hadia Tajik er kanskje ikke rette personen til å snakke om dette, husker godt når hun innførte en lov som gjorde at store amerikanske selskaper fikk lov til å overvåke norske internettbrukere og registrere IP-adressene deres uten å måtte ha konsesjon fra Datatilsynet. Hun gjorde det også mulig for lobbyistene å kunne drive med sensur av internett ved å tvinge internettleverandørere til å blokkere domener.

    Hun alene har vel ikke myndighet til å innføre lover som dette? Det må være vedtatt på stortinget i flertall. 

     

    Men dette er i fortid? Tviler på at dette gjelder nå, eller? Er det denne debatten om Anundsen og Hadia du refererer til? http://www.dn.no/nyheter/politikkSamfunn/2016/03/11/1222/anundsen-vil-gi-politiet-kt-adgang-til-overvking

     

    Uansett: kan absolutt se at det kan komme masse godt ut av det. Jeg husker noen overvåket nabolokalene og nettverket ved siden av der en bekjent bodde. Et ganske stort område ble overvåket. Noen ble litt irriterte, klagde det inn og sånt, men det besto og gjør vel fortsatt det på sett og vis.

     

    Hvis du mener at Hadia må eller velger selv å gi i fra seg disse dataene til noen i utlandet, vel... nei, tviler på at det vil skje altså. :)

     

    Dette er ikke min sterkeste side merker jeg. :p

  6. Skriv litt sjeldnere og se hva som skjer. 

    Det kan hende det bare er en periode, men å skrive til henne hele tiden kan nok gjøre at hun tar mer avstand vil jeg tro.

     

    Hvis hun vil bli sammen med deg igjen så får du nok vite det. 

     

    Kanskje hun vil ha litt pusterom? Jo mindre du maser jo mer pusterom får hun, så møt venner eller gjør noe annet så kan det nok absolutt hende at det blir dere igjen. :D

×
×
  • Opprett ny...