Gå til innhold

Kabeldyr

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kabeldyr

  1. :utakt skrev (På 12.1.2022 den 12.59):

    Android 12 ble tilgjengelig for nedlasting på min S20 FE nå. Noen som har erfaringer med den oppgraderingen? Noen kjente bugs?

    PC'en min ble helt dust etter at jeg gikk over til Windows 11, så jeg ble automatisk litt mer skeptisk til oppgraderinger..telefonen funker helt fint på Android 11. 

    Min 20fe henger litt etter oppdatering og responderer ikke bestandig på berøring av skjerm etter 12 ble installert 

  2. Sharpings skrev (6 minutter siden):

    Tror du vil få like mye ut av en S20 FE som en Flip. Og tenk på alle tusenlappene du sparer! Brettbar mobiltelefon er for spesielt interesserte og en gimmick for alle andre. En gimmick som koster mange tusen.

    Ja men fe blir det nok ikke igjen da Hu har hatt litt trøbbel med den hun har hatt. Men jeg også tenker det du sier at det er en gimmick. Syntes selv det er kult men for dyrt og desverre litt dårligere kamera enn ikke brettbare telefoner

  3. Frua har klart å knuse sin s20 fe og da er det å leite etter ny mobil men er jo en jungel der ute. Hu har sett på disse tre som nevnt i tittel. 

    Det den brukes til er ta bilder av unga og opplevelser. Så er det sosiale medier og den biten der så kamera og batteri er viktig. Tenker vel z flip er hakket dårligere enn dem andre to men hva ville folket valgt? Kan like fint kjøpe en brukt på nett som ny så prisen er ikke noe "tema" der 🙈

  4. Sebastian1 skrev (På 14.10.2021 den 11.59):

    Hei,

    jeg jobber i Altibox med ansvar for Xbox-lanseringene og fant tilfeldigvis veien inn her. Vi lanserer Xbox All Access tirsdag 19.oktober kl. 11:00. Butikken vår skulle egentlig ikke vær åpne for noen enda, så gratulerer til alle dere som har klart å snike dere inn. 😊

    Jeg har skummet gjennom de siste to sidene og skal prøve å samle opp en del utestående spørsmål og forvirringer:

     

    Eksisterende Game pass

    Hvis du allerede har f.eks. 3 md med Xbox game pass ultimate og kjøper Xbox All Access av oss (som inkluderer 24 md ferdig p), så vil ha game pass i 27 md. Ingenting forsvinner og alt aktiveres jo som regel på din samme microsoft-konto.

     

    Nedbetaling på 24 md:

    Ja, etter dette eier du selvsagt alt utstyret selv. Det er ikke en leieavtale, men rett og slett en gratis nedbetalings-avtale. Vi kjører samme modell på f.eks. Google Nest.

     

    Xbox Series X

    Vi har faktisk to forskjellige priser, så 7176 er ikke det alle betaler og merk at denne inkluderer en ekstra kontroller. Siden Series X er utsolgt nesten over hele verden og vi bare fikk kloa i noen få, ble det besluttet at kunder med Altibox Standard (TV-pakke + 500/500) skulle få denne for 269 kr per md i 24 md, mens andre kunder måtte betale 299. Vi har dessverre ikke avtale med Microsoft om å inkludere denne i Xbox All Access, men håper på å få det til i løpet av 2022.

     

    1000/1000Mbps

    La meg kaste litt lyst over hvordan denne fungerer. Alle kunder som har et hvilket som helst produkt som inneholder 500/500, vil få dette økt til 1000/1000mbps når de kjøper Xbox All Access . Forretningsreglene er egentlig veldig enkle: Så lenge du har 1) 500/500Mbps-produkt og 2) Xbox Game Pass Ultimate fra Altibox får du 1000/1000 automatisk. Uten at jeg skal avsløre eller love for mye, så jobber vi med at alle som kjøper Xbox All Access skal få mulighet til å fornye Xbox Game Pass Ultimate også etter 24 md gjennom oss. Det betyr i så fall at du kan sikre deg 1000/1000 i ÅREVIS for prisen av et 500/500Mbps.

    Nå er jeg selvfølgelig veldig unbiased, men jeg syns i alle fall det er en super deal. 😉 Dersom du aldri har intensjon om å noen gang oppgradere til 500/500 så er det naturligvis ikke en god deal.

     

    Jeg legger ut full FAQ som kanskje besvarer en del andre spørsmål. https://www.altibox.no/privat/kundeservice/xbox/

    Har noen tips, råd, ris, ros, så send gjerne dette til meg på [email protected] (PS: får ikke gjort så mye med prisene på fiber i seg selv😊)

     

    Er det derfor mann ikke får kjøpt xbox s denne uka fordi dere gjør om ting? Prøvde her om dagen men bare feilmeldinger😅

  5. Magnus Rydningen skrev (2 timer siden):

    Største ulempen er jo at du ikke får spilt PS4 spillene på den og det er litt lite lagringsplass (Kan bruke ekstern Disk til noen av spillene) ellers er det en veldig fin liten konsoll som fint kan brukes av alle. Sleng med GamePass så har du mye bra å bryne deg på både for store og små👍

    Blir vel en ps5 på meg når det er alment tilgjengelig 😅 er altibox kunde og kan ta denne for 299 i mnd med gamepass så derfor jeg vurderer denne nå 

  6. Har pr dags dato samsung s20 fe, ikke videre imponert over denne, syntes kamera er så der (bruker lang tid på å ta bildet og tidvis treg), vurderer å bytte telefon, sett på oneplus 9 pro og xiaomi mi 11 (ultra). Noen med erfaringer på disse opp mot Hverandre? 

    Mye bra sikkert av andre telefoner som s21 og iPhone osv men disse er en del dyrere og betaler jo mye for merke føler jeg. 

  7. Trenger tips og råd til valgt av ny laptop. Det skal ikke være noe gaming maskin, skal brukes til Office og nettbank/surfing, se en film i ny og ned og blir med på jobb ifm litt programmering av anlegg (styring av El anlegg)innimellom så lengre driftstid på batteri er en fordel. 

     

    Sett på disse 

    https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc/baerbar-pc/medion-e14409-svart-14-baerbar-pc/p-1145161/

     

    https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/windows-barbar-pc/179346/hp-15s-eq1835no15-6-barbar-pc-solv

    Så på denne også i dag tirsdag https://www.komplett.no/product/1173872/pc-nettbrett/pc-baerbar-laptop/2-i-1-pc/acer-spin-3-sp314-21-14-fhd-touch?feature=freightwidget

    Andre alternativer er velkomne da jeg ikke har kjøpt ny pc på 11år og har lite kunnskap på området 

  8. tflovik skrev (7 timer siden):

    Jeg kjøpte PRO utgaven rett før jul, den har kraftigere prosessor og kan filme 4K 60p kontra 4K 30p på 9t.

    Ut over dette tror jeg ikke det er noen forskjeller, men prisdifferansen er så liten at det ble PRO for min del.

     

    Jeg er veldig fornøyd med min telefon.

    Da får vi se om vi legger på litt og går for denne. Takk for hjelpen 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...